Ιλένια Ουίλιαμς: Έκανε κίνηση ματ μετά το χωρισμό από τον Ουγγαρέζο! Το τέλος είναι οριστικό!

Μετά από αυτό δεν «παίζει» επανασύνδεση!

Ιλένια Ουίλιαμς: Έκανε κίνηση ματ μετά το χωρισμό από τον Ουγγαρέζο! Το τέλος είναι οριστικό!

Η Ιλένια Ουίλιαμς έκανε κίνηση ματ μετά το χωρισμό από τον Ουγγαρέζο! Το τέλος είναι οριστικό και σίγουρα δεν υπάρχουν περιθώρια...

Ο παρουσιαστής και η τραγουδίστρια πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με την Ιλένια να φεύγει από το σπίτι στην Κηφισιά, στο οποίο συγκατοικούσαν τους τελευταίους εννέα μήνες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στην Real Life.


«Ναι είναι αλήθεια, έχουμε χωρίσει, δεν θέλω όμως να πω κάτι παραπάνω», δήλωσε στην εφημερίδα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε προχωρήσει σε μία προσωπική εξομολόγηση στον αέρα του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1.

Δημήτρης Ουγγαρέζος - Ιλένια Ουίλιαμς: Πως περνάνε τον χρόνο τους λίγο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού!

Λίγο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς πως περνάνε τον χρόνο τους;

Οι δυο τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και η συγκεκριμένη είδηση έπεσε σαν «βόμβα» στην ελληνική showbiz.

Μετά την ανακοίνωση που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό», κανένας από τους δύο δεν έχει θελήσει να μιλήσει περισσότερο γι’ αυτό ή να αποκαλύψει την αιτία που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου τόσο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος όσο και η Ιλένια Ουίλιαμς δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram τι κάνουν... μακριά ο ένας από τον άλλον.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρίσκεται στο σπίτι του μαζί με τον αγαπημένο του Cooper, ενώ η Ιλένια Ουίλιαμς άρχισε πάλι εντατική γυμναστική…

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Δημήτρης Ουγγαρέζος - Ιλένια Ουίλιαμς: Πως περνάνε τον χρόνο τους λίγο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού!

Δημήτρης Ουγγαρέζος - Ιλένια Ουίλιαμς: Πως περνάνε τον χρόνο τους λίγο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η αποκάλυψη για τον χωρισμό του με την Ιλένια - «Η θα γινόταν ο γάμος ή θα...»!

Μια αποκάλυψη για τον χωρισμό του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Ιλένιας Ουίλιαμς έγινε στον αέρα του «Happy Day». «Η θα γινόταν ο γάμος ή θα τελείωνε», είπαν.

Σαν «βόμβα» έσκασε η εξομολόγηση του δημοσιογράφου στο Πρωινό, πως με την επί 5 χρόνια σύντροφο τους πλέον δεν είναι μαζί.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συζητώντας με τους συνεργάτες της για τον χωρισμό του ζευγαριού, αποκάλυψε:

«Μίλησα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αυτό που κατάλαβα είναι πως αυτή η σχέση ή θα περνούσε στο επόμενο στάδιο, στην επισημοποίηση και τον γάμο, ή θα τελείωνε. Ο ίδιος αισθάνθηκα πως ήθελε να περάσει στο επόμενο κεφάλαιο και ίσως εκείνη δεν ήταν έτοιμη. Μπορεί να ήθελε λίγο χρόνο, να ήθελε να ασχοληθεί περισσότερο με τα επαγγελματικά της; Μπορεί όντως να έφθειρε τη σχέση τους η συγκατοίκηση; Δεν το ξέρω.

Από το περιβάλλον της Ιλένιας καταλάβαμε πως ίσως αυτή η καθημερινότητα μετά τη συγκατοίκηση δεν ήταν η ιδανική. Ο Δημήτρης είχε και πάρα πολύ δουλειά. Είναι και κοντά στη μητέρα του που περνάει δύσκολα μετά τον θάνατο του μπαμπά του. Ίσως κάπου εκεί λίγο απομακρύνθηκαν» είπε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.