Κατερίνα Καινούριου: Απίστευτες αποκαλύψεις για την σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Snik!

«Η Ηλιάνα έκανε την πρώτη κίνηση...»!

Κατερίνα Καινούριου: Απίστευτες αποκαλύψεις για την σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Snik!

Η Κατερίνα Καινούριου σήμερα έκανε απίστευτες αποκαλύψεις για τη νέα σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Έλληνα ράπερ, Snik.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε σήμερα στην εκπομπή της «Ευτυχείτε», στο Open για την πολυσυζητημένη σχέση της κριτή του GNTM και του Snik, με αφορμή και τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες.

Η Κατερίνα Καινούριου μάλιστα, έκανε κάποιες αποκαλύψεις που δεν είχαν γίνει γνωστές μέχρι τώρα.

Κατερίνα Καινούριου: Απίστευτες αποκαλύψεις για την σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Snik!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Έχω μάθει ότι η Ηλιάνα είναι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Snik. Της αρέσει πάρα πολύ ο Snik. Οι πηγές μου λένε πως η Ηλιάνα έκανε την πρώτη κίνηση. Τον είχε δει και της άρεσε. Και εκείνη το προκάλεσε και καλά έκανε. Είναι πολύ καλά μαζί. Δεν ξέρω που γνωρίστηκαν αλλά άρχισε και λίγο ιντερνετικά νομίζω».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είναι επίσημο! Σε σχέση με γνωστό Έλληνα τραγουδιστή!

Είναι και επίσημο πλέον! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται σε σχέση με γνωστό Έλληνας τραγουδιστή!

Σας είχαμε αποκαλύψει ότι ένας νέο έρωτας ξεκίνησε στην ελληνική showbiz και έχει συζητηθεί ήδη!

Ο λόγος φυσικά για την όμορφη κριτή του GNTM, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον ράπερ Snik, οι οποίοι εθεάθησαν σε bar του Χαλανδρίου με κοινή παρέα.

Κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει δημόσια την συγκεκριμένη είδηση μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με την Ελένη Βουλγαράκη και την εκπομπή «Έλα χαμογέλα», ο τραγουδιστής επιβεβαίωσε ότι είναι μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε κοινό τους φίλο.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει χωρίς σουτιέν και προκαλεί πανικό!

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά:

«Ναι είμαστε μαζί με την Ηλιάνα, είπε ο Snik σε μια πηγή μου. Έτυχε να έχουμε κοινό φίλο με τον Snik, όποτε και τον ρώτησε και μου το είπε. Ο τραγουδιστής είχε χρόνια σχέση, ωστόσο τώρα είναι ελεύθερος, άρα η σχέση τους μπορεί να ισχύει».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Συγκλονίζουν τα λόγια της! «Έχασα 10 χρόνια από την προσωπική μου ζωή»!

Η Ηλίανα Παπαγεωργίου μίλησε με λόγια που συγκλονίζουν! Μεταξύ άλλων είπε: «Έχασα 10 χρόνια από την προσωπική μου ζωή»!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και εξομολογήθηκε πως εξαιτίας της δουλειάς έμεινε πίσω στην προσωπική της ζωή, αλλά τώρα προσπαθεί να είναι πιο χαλαρή και να απολαμβάνει τα όσα έρχονται.

«Γενικά στη ζωή μου είμαι στρατιώτης, αλλά τον τελευταίο χρόνο δεν είμαι γενικά στρατιώτης. Περνάω πολύ ωραία και κάνω πιο πολύ φάση στη ζωή μου και είμαι πιο χαλαρή. Δεν θυμάμαι πώς είναι, με βοηθάει όλος ο κόσμος να το θυμηθώ. Δεν ξέρω πού πάει ο κόσμος, πού βγαίνει, δεν ξέρω τι λένε, τι είναι αυτά τα καινούρια, τι είναι αυτά τα ποτά… Προσπαθώ όμως και χαίρομαι πάρα πολύ. Γιατί «έχασα» 10 χρόνια από την προσωπική μου ζωή, αλλά κέρδισα αλλού και με έφερε εδώ που είμαι σήμερα», ανέφερε.

Η Ηλιάνα πρόσθεσε ακόμα: «Καλό είναι να υπάρχει συνδυασμός. Αν υπάρχει κατανόηση και αγάπη, όλα είναι ΟΚ. Επίσης, το να έχεις έναν σύντροφο στη ζωή σου που να σε υποστηρίζει, μπορεί να σε βοηθήσει να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα στη δουλειά σου».

Πηγή: protothema.gr