Τροχαίο ατύχημα για Ελληνίδα πολιτικό! Ποια η κατάσταση της;

Η εικόνα της προκαλεί σοκ!

Τροχαίο ατύχημα για Ελληνίδα πολιτικό! Ποια η κατάσταση της;

Τροχαίο ατύχημα υπέστη μια Ελληνίδα πολιτικός! Ποια είναι η κατάσταση της;

Λίγο μετά την είδηση του τροχαίου ατυχήματος του Απόστολου Γκλέτσου, στην πολιτική σκηνή κάνει την εμφάνιση του ακόμη ένα ατύχημα για πολιτικό.

Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη μετέβαινε από το σπίτι της προς το γραφείο της στο υπουργείο, νωρίς το πρωί της Τρίτης. Το ατύχημα έγινε στη λεωφόρο Μεσογείων καθώς ένα ΙΧ πέρασε με κόκκινο και έπεσε επάνω στο αυτοκίνητο της υπουργού Πολιτισμού.

Τροχαίο ατύχημα για Ελληνίδα πολιτικό! Ποια η κατάσταση της;

Ευτυχώς για την κα Μενδώνη και τους επιβαίνοντες, ο οδηγός του αυτοκινήτου της επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά, κάνοντας μια επιδέξια μανούβρα και γλίτωσε τα χειρότερα καθώς μια σύγκρουση τέτοια θα μπορούσε να αποβεί μοιραία.

Αμέσως η Λίνα Μενδώνη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία. Εκεί, εκρίθη σκόπιμο να της φορέσουν κολάρο στον αυχένα. Μάλιστα, για να αποφύγει τυχόν κακοπροαίρετη κριτική ότι αποφεύγει την κοινοβουλευτική διαδικασία, μετά την αξονική, φορώντας το κολάρο, πήγε κανονικά στη βουλή (!) για να απαντήσει σε δύο ερωτήσεις: Μία του Κλέωνα Γρηγοριάδη (ΜέΡΑ 25)για την «τοποθέτηση και επαναφορά σε κάριες θέσεις δύο στελεχών στο υπ. Πολιτιμού-Αθλητισμού» και μια του Χριστόφορου Βερναρδάκη του ΣΥΡΙΖΑ για τα «πνευματικά δικαιώματα του νέου οργανισμού συλλογικής διαχείρησης Ενωση Δικαιούχων Εδέμ«!
Επίσης, η Λίνα Μενδώνη αύριο, Τρίτη θα μεταβεί στο Κάιρο συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr στο αυτοκίνητο της Λίνας Μενδώνη μετέβαινε και η γνωστή δημοσιογράφος Αννα Παναγιωταρέα - σύμβουλος της υπουργού Πολιτισμού - η οποία επίσης τραυματίστηκε ελαφρώς και φόρεσε κολάρο.

Τροχαίο ατύχημα για Ελληνίδα πολιτικό! Ποια η κατάσταση της;

Πηγή: iefimerida.gr

Νόνη Δούνια: Ραγδαίες εξελίξεις μετά το χειρουργείο καρδιάς!

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το χειρουργείο καρδιάς για τη Νόνη Δούνια! Διαβάστε αναλυτικά τι έχει συμβεί!

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη η βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας, Νόνη Δούνια, έκανε μια πολύ σοβαρή επέμβαση καρδιάς, καθώς υπήρχε φόβος για κολπική μαρμαρυγή.

Το χειρουργείο ήταν επιτυχημένο, και η Νόνη Δούνια πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της όπου και αναρρώνει.

«Η Νόνη Δούνια επέστρεψε στο σπίτι της από το Σάββατο. Είναι πολύ καλά. Έκανε την Τρίτη μια πολύ σοβαρή επέμβαση καρδιάς. Η πάθηση ακριβώς λέγεται πρόπτωση βαλβίδας. Διαγνώστηκε με αρρυθμίες πριν από το Πάσχα, πριν τη προεκλογική περίοδο. Της είπαν πως θα έπρεπε να κάνει εγχείρηση γιατί υπήρχε φόβος για κολπική μαρμαρυγή. Πήγαν όλα πάρα πολύ καλά. Είναι πλέον στο σπίτι. Ακολουθεί μια δύσκολη εβδομάδα. Και η ίδια ευελπιστεί ότι από την επόμενη εβδομάδα θα κάνει κάποιους περιπάτους» είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στη Φωλιά των Κου Κου.