Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Δείτε για πρώτη φορά τον μικρό Άρτσι με την νταντά του!

Επιτέλους την βρήκαν!

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Δείτε για πρώτη φορά τον μικρό Άρτσι με την νταντά του!

Δείτε για πρώτη φορά τον νεογέννητο γιο του πρίγκιππα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ σε αυτήν την παπαρατσική φωτογραφία που φαίνεται καθαρά ο μικρός Άρτσι με την νταντά του!

Το θέμα με την νταντά του Άρτσι είχε καταντήσει ένα «θρίλερ για την Μέγκαν Μάρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι, όμως μετά από μία καλή αναζήτηση και την αλλαγή τριών νταντάδων, τελικά βρήκαν αυτό που έψαχναν για τον γιο τους.

Αν πίστευες πως η νταντά του γιού τους θα ήταν συνηθισμένη έκανες λάθος.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Μέγκαν Μαρκλ μαζί με τον γιο της Άρτσι και την νταντά του, η οποία ήταν πραγματικά γλυκύτατη. Μέγκαν Μαρκλ: Αυτό είναι το "παλάτι" της στο Λος Άντζελες!

Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Άρτσι με την νταντά του, έστω και σε παπαρατσική φωτογραφία.

Η νταντά που έχει επιλέξει ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είναι μία έγχρωμη κυρία, η οποία όπως την είδαμε στη φωτογραφία δείχνει πολύ ευγενική και γλυκιά.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Δείτε για πρώτη φορά τον μικρό Άρτσι με την νταντά του!

Πρίγκιπας Χάρι: «Έχασα τη μητέρα μου, τώρα είναι θύμα η γυναίκα μου»!

Οργή έχει προκαλέσει στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ ένα δημοσίευμα της Mail on Sunday. Μάλιστα ο πρίγκιπας Χάρι είπε χαρακτηριστικά: «Έχασα τη μητέρα μου, τώρα είναι θύμα η γυναίκα μου»!

Το ζευγάρι εξοργίστηκε με το γεγονός ότι η εφημερίδα δημοσίευσε μια χειρόγραφη επιστολή που είχε στείλει η Μέγκαν Μαρκλ στον πατέρα της, με τον οποίο δεν έχουν καλές σχέσεις.

Το γεγονός προκάλεσε ένα ασυνήθιστο ξέσπασμα του πρίγκιπα Χάρι για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα βρετανικά ταμπλόιντ τη σύζυγό του, προειδοποιώντας ότι πλέον δεν θα είναι «ένας σιωπηλός μάρτυρας στον προσωπικό της πόνο».

Ο Χάρι συγκρίνει την Μαρκλ με την Νταϊάνα: Η ιστορία επαναλαμβάνεται
Ο πρίγκιπας Χάρι στη δήλωσή του τονίζει ότι σέβεται τη σημασία της αντικειμενικής και αληθινής δημοσιογραφίας, αλλά κατηγόρησε μερίδα του Τύπου ότι «κάνουν καμπάνιες εναντίον ατόμων χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες». «Η ανελέητη καμπάνια κλιμακώθηκε τον τελευταίο χρόνο, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και ενώ μεγαλώνει τον νεογέννητο γιο μας», τόνισε. Μάλιστα, συνέκρινε την αντιμετώπιση που έχει η Μέγκαν Μαρκλ από τα ΜΜΕ με την κατάσταση που βίωνε η μητέρα του.

«Ο βαθύτερος φόβος μου είναι η ιστορία που επαναλαμβάνεται», δήλωσε ο Χάρι, κάνοντας αναφορά στην αντιμετώπιση που είχε η πριγκίπισσα Νταϊάνα. «Ερχεται μια στιγμή που το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αντιδράσεις σε αυτή τη συμπεριφορά, γιατί καταστρέφει ανθρώπους και καταστρέφει ζωές. Για να το πω απλά, είναι bullying, που φοβίζει και φιμώνει τους ανθρώπους. Ολοι γνωρίζουμε ότι αυτό δεν είναι αποδεκτό, σε οποιοδήποτε επίπεδο. Δεν μπορούμε, και δεν θα το κάνουμε, να πιστέψουμε σε έναν κόσμο που δεν υπάρχει λογοδοσία για αυτό», ξέσπασε ο πρίγκιπας Χάρι.

Χάρι: Εχασα τη μητέρα μου, τώρα είναι θύμα η γυναίκα μου
«Εχω δει τι συμβαίνει όταν κάποιος που αγαπώ εμπορευματοποιείται στο σημείο που πλέον δεν τους αντιμετωπίζουν ούτε τους βλέπουν σαν πραγματικούς ανθρώπους», τόνισε ο πρίγκιπας Χάρι. «Εχασα τη μητέρα μου, τώρα βλέπω τη σύζυγό μου να πέφτει θύμα των ίδιων ισχυρών δυνάμεων», συμπλήρωσε.

Η Μαρκλ κάνει μήνυση
Η δήλωση του πρίγκιπα Χάρι δημοσιεύθηκε την ώρα που η Μέγκαν Μαρκλ ξεκίνησε τις νομικές διαδικασίες στο ανώτατο δικαστήριο για κατάχρηση προσωπικών πληροφοριών, παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και παραβίαση του κανονισμού για τα προσωπικά δεδομένα, σύμφωνα με τον Guardian, για τη δημοσιοποίηση της επιστολής προς τον πατέρα της.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, που κάνουν περιοδεία στην Αφρική αυτές τις ημέρες, ήδη έχουν προσλάβει δικηγόρους για την υπόθεση. Η Mail On Sunday έχει δημοσιεύσει πολλά ρεπορτάζ για τον πατέρα της δούκισσας, Τόμας Μαρκλ. Ομως, φαίνεται πως η δημοσιοποίηση της επιστολής της Μαρκλ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

«Υπάρχει ανθρώπινο κόστος σε αυτή την ακατάπαυστη προπαγάνδα, ιδιαίτερα όταν είναι γνωστό πως είναι ψευδής και κακόβουλη. Παρότι συνεχίζαμε να δείχνουμε ένα θαρραλέο πρόσωπο, δεν μπορώ να περιγράψω πόσο επώδυνο υπήρξε», τόνισε στη δήλωσή του ο πρίγκιπας Χάρι. «Στη σημερινή, ψηφιακή εποχή, τα κατασκευασμένα δημοσιεύματα χρησιμοποιούνται ως αληθή σε όλο τον κόσμο. Εχω υπάρξει σιωπηλός μάρτυρας στην ιδιωτική της οδύνη για υπερβολικά πολύ καιρό. Το να μην κάνω κάτι θα ήταν αντίθετο σε όλα όσα πιστεύουμε», υπογράμμισε.

Πηγή: iefimerida.gr

Μέγκαν Μαρκλ: Με αυτή την κίνηση της προκάλεσε κύμα συγκίνησης!

Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε μια κίνηση που προκάλεσε κύμα συγκίνησης. Η Δούκισσα, έχει αποδείξει πως είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τις γυναίκες.

Συγκεκριμένα, έδεσε μια κορδέλα στο αυτοσχέδιο μνημείο που έχει στηθεί στο Κέιπ Τάουν στη μνήμη της φοιτήτριας που δολοφονήθηκε τον περασμένο μήνα.

Με τον τρόπο αυτό θέλησε να δείξει την αλληλεγγύη της προς όλα τις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα βίας.

Η φοιτήτρια ονομαζόταν Ουγινένε Μρουετιάνα και βιάστηκε και δολοφονήθηκε σε ένα ταχυδρομείο στο Κέιπ Τάουν. Η υπόθεσή της μάλιστα έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να ξεσπάσουν διαμαρτυρίες κατά της βίας με βάση το φύλο στη Νότια Αφρική, μια χώρα με ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά δολοφονιών.