Μαρία Μενούνος: Άσχημη τροπή για την μητέρα της! Πού «χτύπησε» ο καρκίνος;

Πολύ δύσκολες ώρες!

Μαρία Μενούνος: Άσχημη τροπή για την μητέρα της! Πού «χτύπησε» ο καρκίνος;

Δύσκολες ώρες για την Μαρία Μενούνος, αφού η μητέρα της είχε μια άσχημη τροπή αναφορικά με την υγεία της! Πού «χτύπησε» ο καρκίνος;

Η ίδια, μίλησε χτες (07/10) ανοιχτά για την υγεία της μητέρας της, Λίτσα Μένουνος στα podcast της ραδιοφωνικής της εκπομπή Better Together, αποκαλύπτοντας πως ενώ η κατάσταση της υγείας της ήταν στάσιμη μέχρι τον περασμένο Μάιο, ο όγκος στον εγκέφαλο της υποτροπίασε.

«Πρόσφατα ανακαλύψαμε πως υποτροπίασε ο όγκος στον εγκέφαλο της» δήλωσε η δημοσιογράφος και συνέχισε: «Όταν έχεις γλοιοβλάστωμα, αυτό είναι κάτι που μπορεί να περιμένεις να συμβεί, αλλά είναι κάτι που δεν θες να ακούς ότι συμβαίνει. Είναι μια δύσκολή κατάσταση».

Υπενθυμίζεται ότι το 2017 η Μαρία υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβασή στον εγκέφαλο για να αφαιρέσει έναν καλοήθη όγκο, ενώ η μητέρα της συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη.

Mαρία Μενούνος: Οι εξελίξεις από τη θεραπεία του καρκίνου! Πώς είναι η μητέρα της;

Η Μαρία Μενούνος έμαθε τα νέα για τη μάχη με τον καρκίνο που δίνει τα τελευταία χρόνια η μητέρα της! Πώς είναι πλέον η υγεία της;

Πήρε τα αποτελέσματα στα χέρια της!

Η μητέρα της Μαρίας Μενούνος είχε μάθει πριν 4 χρόνιοα πως πάσχει από καρκίνο του εγκεφάλου!

Τώρα, η παρουσιάστρια και η οικογένειά της μπορούν να χαμογελούν καθώς η υγεία της μητέρας της πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο!

Μάλιστα η Μενούνος ενημέρωσε μέσω του instagram για τα χαρούμενα νέα, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Η μητέρα μου πήρε καλή αναφορά στη νέα της μαγνητική! Είμαστε απίστευτα ευλογημένοι και δεν παίρνουμε αυτές τις στιγμές ως δεδομένες».

Mαρία Μενούνος: Τα νέα από την μάχη με τον καρκίνο που δίνει η μητέρα της!

Μαρία Μενούνος: To τάμα στον Αγ. Νεκτάριο για τη μητέρα της που πάσχει από καρκίνο (Photo)

Η Μαρία Μενούνος, πριν μία εβδομάδα περίπου μίλησε ανοιχτά για τη «μάχη» που δίνει η μητέρα της με τον καρκίνο προκαλώντας συγκίνηση.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, μάλιστα, ανέβασε μία φωτογραφία της μητέρας της, Λίτσας και του πατέρα της και ζήτησε από τους φίλους της να προσευχηθούν για εκείνη, ενώ σήμερα έκανε μια ακόμη ανάρτηση για εκείνη πραγματοποιώντας ένα τάμα. Συγκεκριμένα μοιράστηκε στιγμές από λειτουργία στον ορθόδοξο Ναό του Αγίου Νεκταρίου, στο Λος Αντζελες.

Η μητέρα της βρίσκεται στην «πόλη των αγγέλων» όπου κάνει θεραπείες για να πολεμήσει τον όγκο που έχει στον εγκέφαλο. Η Μαρία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους όσα ένιωσε στην λειτουργία στον Άγιο Νεκτάριο, αλλά και για το θαυματουργό νερό από την εικόνα της Παναγίας το οποίο έφερε ο ιερέας και ευλόγησε τη μητέρα της αλλά και όλους τους ενορίτες.

«Πως μπορείς να ζητάς συγχώρεση από το θεό, αν ο ίδιος δεν έχεις συγχωρήσει τους συνανθρώπους σου; Είπε ο ιερέας. Όταν η ζωή σου ρίξει τέτοιο χτύπημα όπως η κατάσταση της μαμάς, σκέφτεσαι ότι τίποτα πλέον δεν έχει σημασία. Προσευχήθηκα στον Άγιο Νεκτάριο ... Όχι μόνο για την μητέρα μου αλλά και για όσους σήμερα χρειάζονται τη βοήθειά του», έγραψε η Μαρία κάτω από τη φωτογραφία από τον ορθόδοξο Ναό του Αγίου Νεκταρίου.

menounos1

Η τρυφερή φωτογραφία της Μαρίας Μενούνος με την μητέρα της που πάσχει από καρκίνο! Το μήνυμα και το δημόσιο ευχαριστώ...

Οι στιγμές είναι δύσκολες! Μπορεί να μην περίμενε πως η μοίρα θα της επιφύλασσε αυτό το χτύπημα, όμως η Μαρία Μενούνος είναι αποφασισμένη να μην το βάλει κάτω.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ενημερώθηκε πως ο καρκίνος χτύπησε την πόρτα στην οικογένειά της, προσπαθεί να αντέξει.

Η πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια σήμερα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει χαμογελαστή αγκαλιά με την μητέρα της, η οποία είχε διαγνωσθεί με καρκίνο του εγκεφάλου πριν από έναν χρόνο!

Η ίδια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως η μαμά της είναι καλά και τους ευχαρίστησε που προσεύχονταν για εκείνη!