GNTM - Spoiler: Έντονος καβγάς μεταξύ κοριτσιών! Ο ρόλος της Καγιά στον τσακωμό τους! (Βίντεο)

Spoiler alert!

GNTM - Spoiler: Έντονος καβγάς μεταξύ κοριτσιών! Ο ρόλος της Καγιά στον τσακωμό τους! (Βίντεο)

Προσοχή, ακολουθεί spoiler για το GNTM! Ένας έντονος καβγάς θα ξεσπάσει μεταξύ δυο κοριτσιών! Ποιος είναι ο ρόλος της Βίκυς Καγιά στον τσακωμό τους;

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, στον ΑΝΤ1, «Το Πρωινό»!

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε στον της εκπομπής ότι η Σουζάνα και η Κέισι θα έχουν έναν μεγάλο καβγά, που θα κάνει μία από τις δύο παίκτριες να αποχωρήσει!

Συγκεκριμένα η Φαίη Σκορδά είπε:

«Είδατε την κοπέλα τη Σουζάνα, που φοβόταν τα φίδια; Αυτό το κορίτσι που δεν ήταν καλό στη χθεσινή δοκιμασία, άρχισε να κάνει κριτική στα υπόλοιπα κορίτσια. Και η Κέισι είπε πως στην αρχή ήταν κοντά της, αλλά μετά έγινε υπεροπτική.

Κρατήστε αυτό που θα σας πω τώρα. Η Σουζάνα με την Κέισι θα μαλώσουν τόσο πολύ κάποια στιγμή, τόσο πολύ, που η Βίκυ Καγιά θα προσπαθήσει να πείσει μία από τις δύο να μη φύγει από το παιχνίδι. Αυτές οι δυο θα απασχολήσουν πάρα πολύ. Και κάποια στιγμή η Κέισι θα φύγει. Και η Καγιά θα προσπαθήσει να την πείσει να μείνει. Εδώ θα είμαστε και θα το δείτε»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

GNTM Spoiler Αποχώρηση: Ποια παίκτρια φεύγει σήμερα;

GNTM - Spoiler για την αποχώρηση μόλις «έσκασε»! Ποια παίκτρια φεύγει σήμερα;

Μετά την δοκιμασία με τα φίδια έρχεται νέος πονοκέφαλος!

Τα κορίτσια καλούνται να ποζάρουν κάτω από ντουζιέρες μέσα σε κινούμενες νταλίκες. Ποια θα τα καταφέρει; Πάντως σίγουρα μια παίκτρια θα βγει εκτός!

Μάλιστα ήμερα η κριτική επιτροπή ανακοινώνει την αποχώρηση μιας κοπέλας που από πολλούς θεωρήθηκε φαβορί.

GNTM Spoiler Αποχώρηση: Ποια παίκτρια φεύγει σήμερα;

Και αυτή είναι η Γκλόρια…

GNTM Spoiler Αποχώρηση: Ποια παίκτρια φεύγει σήμερα;

GNTM - spoiler: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί απόψε!

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler για το GNTM! Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί απόψε από το ριάλιτι μόδας του Star.

Στο αποψινό επεισόδιο θα πραγματοποιηθεί μία δοκιμασία αποχώρησης και οι διαγωνιζόμενες θα κληθούν να φωτογραφηθούν αγκαλιά με φίδια.

Η δοκιμασία είναι εκτός από απαιτητική και... τρομακτική γι' αυτό άλλωστε οι φωνές και τα κλάματα δεν θα λείπουν.

Έτσι λοιπόν, μετά την εν λόγω φωτογράφιση η κοπέλα που θα αποχωρήσει όπως αποκάλυψε στο «Πρωινό» ο Άρης Καβατζίκης είναι η 25χρονη Αργυρώ Μαγγλάρη από τη Θεσσαλονίκη.

GNTM - spoiler: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί απόψε!

GNTM: Το κορίτσι με τα τατουάζ δίνει «στεγνά» τους κριτές! Όσα έγιναν και δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες! (Βίντεο)

Το κορίτσι με τα τατουάζ, που έγινε γνωστό με την συμμετοχή της στο GNTM δίνει «στεγνά» τους κριτές! Αποκαλύπτει όσα έγιναν και δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες!

Η ίδια μίλησε σήμερα στην κάμερα του «Πρωινού», στον ANT1 και έδωσε συνέντευξη η Ειρήνη Θεοδωράκη, που απορρίφθηκε στο bootcamp του GNTM.

Η 24χρονη διαγωνιζόμενη με τα τατουάζ, δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τη συμπεριφορά που, όπως είπε, είχαν απέναντί της η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Έκλαψα πάρα πολύ όταν δεν πέρασα, ευτυχώς που δεν το έδειξαν. Έγιναν κάποια πράγματα και off camera. Η κυρία Καγιά με κοιτούσε σε όλο το bootcamp πολύ άσχημα. Από πάνω μέχρι κάτω κι έκανε ένα νεύμα… όχι. Πριν τη φωτογράφιση έγινε αυτό. Εκεί κατάλαβα ότι ακόμα κι αν κάνω τη φωτογράφιση, και καλά να τα πάω, δεν θα περάσω. Επίσης, κι ένα σχόλιο του κυρίου Σκουλού πριν τη φωτογράφιση… Ήμουν μπροστά στον φωτογράφο, και μου λέει “είσαι πολύ goth” και όταν έπρεπε να το πει στην κάμερα, δεν το είπε.

Γενικά, στην τελευταία φωτογράφιση ένιωθα μια επίθεση και από τους δύο, ώστε να χαλάσουν την επίδοσή μου. Ίσως για να μου καταστρέψουν την αυτοπεποίθησή μου.

GNTM: Πρώην παίκτρια ποζάρει με εσώρουχα και βάζει "φωτιά"! Δείτε το κουκλίστικο δωμάτιό της...

Το πρώτο γύρισμα στα τρένα κράτησε 25 ώρες. Μας πρόσφεραν τρεις φορές φαγητό, ένα σάντουιτς πριν το μεσημέρι, μεσημεριανό και μετά το βράδυ που τελειώσαμε την πασαρέλα.

Μας ενημέρωσε η παραγωγή μέσω e-mail να φέρουμε σνακ μαζί μας, προϊόντα υγιεινής επειδή θα ήμασταν ώρες εκεί, και μας ζήτησαν να κάνουμε μπάνιο το πρωί όταν ξυπνήσουμε, όχι το προηγούμενο βράδυ».

Δείτε το σχετικό βίντεο: