Πάνος Μεταξόπουλος: Η συγκίνηση στον αέρα της εκπομπής και οι αποκαλύψεις της Μενεγάκη!

Γεμάτο συναισθήματα το πλατό της Ελένης!

Πάνος Μεταξόπουλος: Η συγκίνηση στον αέρα της εκπομπής και οι αποκαλύψεις της Μενεγάκη!

Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε ο Πάνος Μεταξόπουλος, ο οποίο συγκινήθηκε, ενώ η παρουσιάστρια έκανε και αποκαλύψεις

Με το που έκατσαν απέναντι, δεν δίστασε να αναφερθεί σε μια συνέντευξη που είχαν πριν από πέντε περίπου χρόνια, αποκαλύπτοντας τι γινόταν στα διαλείμματα.

«Πολύ χαίρομαι που σε πετυχαίνω σε μία τέτοια όμορφη φάση… Πριν από πέντε χρόνια ήσουν στεναχωρημένος, δεν τα είχαμε πει στην εκπομπή… Τελευταία φορά εδώ, όταν είχες έρθει στην εκπομπή, πριν πέντε χρόνια, μου έλεγες στα διαλείμματα γιατί σε ρωτούσα «Πάνο τι έχεις;». ήσουν τελείως διαφορετικός από ότι σε είχαμε συνηθίσει… Μου έλεγες τότε, πάλι στις διαφημίσεις… που εγώ μία μέρα θα γράψω βιβλίο για το τι λέγεται στις διαφημίσεις… Μου έλεγες για αυτή την ανατροπή στη ζωή σου, δεν είναι ανατροπή, συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους στη ζωή τους. .. όχι σε όλους αλλά σε κάποιους, συμβαίνει γύρω μας… Όλοι έχουμε πει όταν έχουμε οικογένεια «σε εμένα δε θα συμβεί ποτέ… θα το πάμε μέχρι τέλους...», είπε η Ελένη Μενεγάκη με τον Πάνο Μεταξόπουλου να "παγώνει", αφού δεν το περίμενε.

Πάνος Μεταξόπουλος Ελένη Μενεγάκη εκπομπή

Λίγα λεπτά αργότερα, ο γνωστό χορευτής, αναφέρθηκε και στην σύζυγο του με την οποία παντρεύτηκαν πριν από λίγο καιρό.

«Ένιωσα υπέροχα με το γάμο μου και πριν και μετά της έκανα πολλές εκπλήξεις και θέλω να της κάνω κι άλλες…», είπε και συνέχισε: «Ελένη είναι η γυναίκα που ξαναστέκομαι στα πόδια μου… Είναι ο άνθρωπος που εξαετίας του αναίρεσα πολλά στη ζωή μου, που άρχισα να ξαναδίνω, γιατί όταν είσαι εγκλωβισμένος και έχεις χτίσει τα τείχη σου, είσαι κρατημένος, έχεις καχυποψία είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο Μέσα από την αγάπη μου για την Αγγελική, αγαπώ και περισσότερο τον κόσμο, είμαι πιο δοτικός… Είμαι πιο Πάνος, τον είχα χάσει όλα αυτά τα χρόνια τον Πάνο… όλα αυτά τα χρόνια δεν είχα σχέση, δεν είχα τίποτα»!

Πάνος Μεταξόπουλος Ελένη Μενεγάκη εκπομπή

Πάνος Μεταξόπουλος: Η φωτογραφία-έκπληξη από τον χορό του γάμου!

Δείτε τη φωτογραφία-έκπληξη από τον χορό του γάμου του Πάνου Μεταξόπουλου με την Αγγελική Φατούρου!

Το ζευγάρι παντρεύτηκε την Κυριακή στο Αγκίστρι!

Στιγμές ευτυχίας για τον Πάνο Μεταξόπουλο, ο οποίος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Αγγελική Φατούρου με την οποία είχαν σχέση για περίπου ενάμιση χρόνο!

Οι φωτογραφίες από τον γάμο και το πάρτι του ζευαγαριού αρχίζουν και ανεβαίνουν στα social media, όπως αυτή που ακολουθεί!

Γάμος Μεταξόπουλος