Χάρης Χριστόπουλος: Ρωτήθηκε για την επιστροφή του «My style rocks» και... απάντησε!

Τι είπε;

Χάρης Χριστόπουλος: Ρωτήθηκε για την επιστροφή του «My style rocks» και... απάντησε!

Ο Χάρης Χριστόπουλος ρωτήθηκε για την επιστροφή του «My style rocks» και απάντησε, στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΙ.

Πολλά είναι τα ρεπορτάζ που θέλουν το show μόδα να έρχεται και πάλι στις οθόνες μας μετά τα χαμηλά νούμερα του «Boom» και του «Guess my age».

Ο Χάρης Χριστόπουλος βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή αν θα επιστρέψει και πάλι.

«Ότι είναι να μάθεις θα το μάθεις από την εκπομπή μας, Happy Day», απάντησε χαρακτηριστικά ο χωρίς να απαντάει ξεκάθαρα.

Χάρης Χριστόπουλος My style rocks

My Style Rocks 3: Αυτή θα είναι η κριτική επιτροπή; Τα ονόματα που μένουν εκτός και τα νέα πρόσωπα! (Βίντεο)

Αυτή θα είναι η κριτική επιτροπή για το My Style Rocks 3; Δείτε τα ονόματα που μένουν εκτός του σόου και τα νέα πρόσωπα που τους αντικαθιστούν!

Ο διαγωνισμός μόδας του ΣΚΑΪ επιστρέφει με το νέο κύκλο επεισοδίων και το τελευταίο διάστημα συζητιέται πολύ ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν.

Όπως έχει γίνει πλέον γνωστό, παρουσιάστρια του My Style Rocks 3, θα είναι και πάλι η Ευαγγελία Αραβανή.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αποκάλυψε και ποια είναι τα ονόματα που συζητάει ο ΣΚΑΪ για την κριτική επιτροπή του πολυσυζητημένου ριάλιτι.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Η πρόταση του ΣΚΑΪ, είναι ότι αφού η πιο επιτυχημένη χρονιά του My Style Rocks, ήταν η πρώτη, θέλουν για κριτική επιτροπή τον Χάρη Χριστόπουλο, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και τον Στέλιο Κουδουνάρη».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

My Style Rocks - "βόμβα": Στην θέση παρουσιάστριας πρώην παίκτρια; Αποκάλυψη τώρα!

Αποκάλυψη τώρα μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr! "Έσκασε βόμβα" για το My Style Rocks! Στην θέση της παρουσιάστριας θα βρεθεί πρώην παίκτρια;

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όλα όσα έμαθα πριν από λίγα μόλις λεπτά! Ντόρος έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα καθώς ακούγεται πολύ έντονα πως θα επιστρέψει το ριάλιτι μόδας - βέβαια θα κοπούν κάποια προγράμματα για να επιστρέψει αυτό - μήπως και πάρει τα πάνω του λίγο το ποσοστό τηλεθέασης που σημειώνει γενικά ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ!

Επικρατέστερα ονόματα μέχρι στιγμής για να αναλάβουν την παρουσίαση του παιχνιδιού φέρεται να είναι η Χριστίνα Μπόμπα και η Ευαγγελία Αραβανή αλλά... εγώ έχω μια αποκλειστική είδηση φωτιά! Τις τελευταίες ημέρες όντως στον σταθμό του Φαλήρου γίνονται αρκετές συζητήσεις για να "στηθεί" το παιχνίδι αυτό από την αρχή και... στο τραπέζι "έπεσε" όνομα πρώην παίκτριας! Όχι, όμως, από το My style Rocks 2 αλλά από το πρώτο... που σημείωσε και την μεγαλύτερη επιτυχία!

Το όνομα αυτής; Θα μου επιτρέψετε για λίγο ακόμα να το κρατήσω μυστικό μέχρι να βεβαιωθώ 100%! Αλλά για να σας δώσω μια... ώθηση μπορώ να σας πω ότι είχε απασχολήσει αρκετά με την συμμετοχή της και... ακόμα απασχολεί!

Σας πάει κάπου το μυαλό;