Άγριες Μέλισσες: Το δημόσιο σχόλιο της Ακρίτα για πρωταγωνιστή της σειράς!

Τι συνέβη;

Άγριες Μέλισσες: Το δημόσιο σχόλιο της Ακρίτα για πρωταγωνιστή της σειράς!

Ένα δημόσιο σχόλιο σε πρωταγωνιστή της σειράς «Άγριες Μέλισσες» άφησε η Έλενα Ακρίτα, αφού πολλές φορές έχει δηλώσει την αγάπη της στην σειρά.

Συγκεκριμένα θέλησε να εκφράσει τον θαυμασμό της προς το πρόσωπο του για το ταλέντο του.

Η Έλενα Ακρίτα σχολίασε στον λογαριασμό του στο Facebook γράφοντας «Γιώργος Γεροδιδάκης σου ο θεός. Νιώθω περήφανη για εσένα αγόρια μου». Άγριες Μέλισσες - spoiler! Ποιος ηθοποιός επιστρέφει στην σειρά; (Βίντεο)

Μάλιστα, ο ηθοποιός ευχαρίστησε την Έλενα Ακρίτα λέγοντάς της, πως έπαιξε και η ίδια σημαντικό ρόλο στη ζωή του.

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη με όπλο στα χέρια της απέναντι στον Δούκα! Καταιγιστικές οι σημερινές (08/10) εξελίξεις!

Καταιγιστικές είναι οι σημερινές (08/10) εξελίξεις στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες»! Η Ελένη με όπλο στα χέρια της απέναντι στον Δούκα!

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα πρόκειται να δούμε στο σημερινό επεισόδιο!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7

Η κηδεία του Γιάννου βυθίζει το χωριό στο πένθος. Η Δρόσω δεν αντέχει το βάρος της ενοχής και καταρρέει. Η Μυρσίνη που δεν έχει πειστεί ακόμα για την ενοχή του νεκρού Γιάννου, πιέζει τον Κυπραίο για απαντήσεις. Το χωριό δεν θέλει τον Λάμπρο για δάσκαλο στο σχολείο, μετά το έγκλημα του αδερφού του και εκείνος σκέφτεται να ζητήσει μετάθεση. Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να τον μεταπείσει και ο Λάμπρος βρίσκεται σε δίλλημα, καθώς δε θέλει να αφήσει τον πατέρα του μόνο του. Ο Νικηφόρος κάνει στην Ασημίνα μια πρόταση που θα την αναστατώσει. Την ίδια στιγμή ο Δούκας πηγαίνει στο σπίτι της Ελένης για να πάρει την προίκα του γάμου που του ανήκει. Η Ελένη όμως είναι αποφασισμένη να μην παραδοθεί τόσο εύκολα και στέκεται με θάρρος απέναντί του. Παίρνει το όπλο για να αμυνθεί στην επίθεση του Δούκα. Ποιος θα είναι ο αναπάντεχος σύμμαχος που θα βρεθεί στο πλευρό της;

Θυμάστε τι είδαμε στο χθεσινό (7/10) επεισόδιο;

Ανδρέας Κωνσταντίνου: Το παρελθόν που κανείς δεν γνωρίζει και οι κρυμμένες πτυχές του «Σέργιου» της σειράς «Άγριες Μέλισσες»!

Το παρελθόν που κανείς δεν γνωρίζει και οι κρυμμένες πτυχές του «Σέργιου» της σειράς «Άγριες Μέλισσες»! Ποιος είναι ο Ανδρέας Κωνσταντίνου;

Το πρόσωπο κλειδί της σειράς, που έχει κάνει γκελ στο γυναικείο κοινό έχει αρκετές άγνωστες πτυχές στην ζωή του! Ποιος είναι όμως ο Ανδρέας Κωνσταντίνου;

Είναι 37 χρονών και από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Γεννήθηκε το 1982 στο Τύμπιγκεν και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Άγριες Μέλισσες: Σκάνδαλο με τις σημερινές εξελίξεις (7/10)! Αυτοκτόνησε ο...

Έχει σπουδάσει στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ έχει και πτυχίο κοινωνικού λειτουργού. Έγινε γνωστός μέσα από τις ταινίες «Μικρά Αγγλία», «Ουζερί Τσιτσάνης» και «Το τελευταίο σημείωμα». Μάλιστα για «Το τελευταίο σημείωμα» απέσπασε στα Βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου το βραβείο Α’ Ανδρικού ρόλου.