GNTM: Μπήκε η Ζενεβιέβ στο σπίτι και τα κορίτσια παραλίγο να... παίξουν ξύλο! (Βίντεο)

Ούρλιαζαν μετά την ανακοίνωση της!

GNTM: Μπήκε η Ζενεβιέβ στο σπίτι και τα κορίτσια παραλίγο να... παίξουν ξύλο! (Βίντεο)

Η Ζενεβιέβ μπήκε στο σπίτι του GNTM και τα κορίτσια παραλίγο να... παίξουν ξύλο μεταξύ τους μετά την ανακοίνωση της για την δοκιμασία.

Μερικές από τις διαγωνιζόμενες νευρίασαν και ξέσπασαν φωνάζοντας, ενώ άλλες ξέσπασαν σε κλάματα, με την Ζενεβιέβ να κάθεται να τις κοιτάει.

Μετά τις αντιδράσεις ορισμένων διαγωνιζόμενων για την τελική φωτογραφία τους που φτάνει στους κριτές, η Ζενεβιέβ Μαζαρί πέταξε το... μπαλάκι στα κορίτσια και τους ζήτησε, για πρώτη φορά στο GNTM, να αποφασίσουν οι ίδιες για τη φωτογραφία τους που θα κρίνει το μέλλον τους στο παιχνίδι.

GNTM: Τσακώθηκαν Ζενεβιέβ - Χριστοπούλου! Τους γύρισε την πλάτη την ώρα της δοκιμασίας! (Βίντεο)

Τσακώθηκαν στο σημερινό επεισόδιο του GNTM, η Ζενεβιέβ Μαζαρί με την Έλενα Χριστοπούλου, με την δεύτερη να γυρνάει την πλάτη της την ώρα της δοκιμασίας.

Όπως φαίνεται η Ζενεβιέβ από νωρίς σήμερα έχει τα νεύρα της, αφού νωρίτερα έβαλε τις φωνές στα κορίτσια, λόγω της χθεσινής δοκιμασίας.

«Αυτό το κορίτσι θέλει πολύ μάθημα», είπε η coach των κοριτσιών με την Ζενεβιέβ να απαντάει: «Δεν είμαστε φροντιστήριο».

Εκείνη τη στιγμή η Έλενα Χριστοπούλου φανερά εκνευρισμένη δήλωσε: «Μίλα για εσένα. Εσύ είσαι art director εγώ σου λέω θέλει μάθημα. Δεν ξέρει καθόλου. Είναι η πρώτη φορά. Δεν έρχονται για να μάθουν κιόλας; Αι παρατήστε με».

GNTM: Αυτή η αποχώρηση είναι «βόμβα»! Αγαπημένη παίκτρια φεύγει την επόμενη εβδομάδα!

Αυτή η αποχώρηση στο GNTM είναι «βόμβα». Αγαπημένη παίκτρια φεύγει από το παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα και έχουμε πάθει σοκ.

Η συγκεκριμένη είχε τραβήξει την συμπάθεια τον κριτών οι οποίοι την πέρασαν στην επόμενη φάση με τέσσερα ναι.

Ωστόσο, αποχωρεί όπως αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». GNTM: Ξέσπασε καβγάς στο σπίτι! Ο ρόλος της Ζενεβιέβ που έφερε τις εντάσεις! (Βίντεο)

«Την άλλη Τρίτη τα κορίτσια θα ποζάρουν για κάποιο brand και τότε θα αποχωρήσει η Λυδία, η κοπέλα με την αλωπεκία», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

GNTM - Spoiler: Έντονος καβγάς μεταξύ κοριτσιών! Ο ρόλος της Καγιά στον τσακωμό τους! (Βίντεο)

Προσοχή, ακολουθεί spoiler για το GNTM! Ένας έντονος καβγάς θα ξεσπάσει μεταξύ δυο κοριτσιών! Ποιος είναι ο ρόλος της Βίκυς Καγιά στον τσακωμό τους;

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, στον ΑΝΤ1, «Το Πρωινό»!

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε στον της εκπομπής ότι η Σουζάνα και η Κέισι θα έχουν έναν μεγάλο καβγά, που θα κάνει μία από τις δύο παίκτριες να αποχωρήσει!

Συγκεκριμένα η Φαίη Σκορδά είπε:

«Είδατε την κοπέλα τη Σουζάνα, που φοβόταν τα φίδια; Αυτό το κορίτσι που δεν ήταν καλό στη χθεσινή δοκιμασία, άρχισε να κάνει κριτική στα υπόλοιπα κορίτσια. Και η Κέισι είπε πως στην αρχή ήταν κοντά της, αλλά μετά έγινε υπεροπτική.

Κρατήστε αυτό που θα σας πω τώρα. Η Σουζάνα με την Κέισι θα μαλώσουν τόσο πολύ κάποια στιγμή, τόσο πολύ, που η Βίκυ Καγιά θα προσπαθήσει να πείσει μία από τις δύο να μη φύγει από το παιχνίδι. Αυτές οι δυο θα απασχολήσουν πάρα πολύ. Και κάποια στιγμή η Κέισι θα φύγει. Και η Καγιά θα προσπαθήσει να την πείσει να μείνει. Εδώ θα είμαστε και θα το δείτε»!

Δείτε το σχετικό βίντεο: