Δανάη Παππά: Η εξομολόγηση για το πρόβλημα που αντιμετώπισε - «Ήταν μια άσχημη περίοδος»!

Τo είπε για πρώτη φορά!

Δανάη Παππά: Η εξομολόγηση για το πρόβλημα που αντιμετώπισε - «Ήταν μια άσχημη περίοδος»!

Μια εξομολόγηση για το πρόβλημα που αντιμετώπισε έκανε η Δανάη Παππά. «Ήταν πραγματικά μια άσχημη περίοδος για μένα», είπε.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «8 λέξεις», παραχώρησε συνέντευξη στο People και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πίεση που ένιωσε το περασμένο καλοκαίρι.

Βγάζεις ψυχοσωματικά;

Λίγο πριν από το καλοκαίρι, είχα βγάλει πολλά σπυριά στο πρόσωπο. Ο λόγος ήταν αυτό που λέγαμε πριν, ότι είχα πιεστεί πολύ με τα γυρίσματα και εκδήλωσα το άγχος μου με αυτόν τον τρόπο. Φούντωσα, κυριολεκτικά, μέσα σε ένα βράδυ. Ήταν πραγματικά μια άσχημη περίοδος για μένα. Το πρόσωπό μου έγινε αγνώριστο. Δεν ένιωθα ωραία να κυκλοφορήσω έξω ή να βγάλω ένα story στο Instagram. Ήμουν χάλια ψυχολογικά, αλλά μέσα από αυτή την περιπέτεια, έμαθα κάτι βασικό: Να βάζω τα όριά μου. Και σε όποιον αρέσει. Δεν θα φτάσω στο σημείο να χαλάσω την υγεία μου. Η υγεία μου είναι πιο σημαντική από οποιαδήποτε δουλειά.

Δανάη Παππά: Η πρώτη φωτογραφία μαζί με τον σύντροφό της!

Η Δανάη Παππά δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία μαζί με τον σύντροφό της στο instagram!

Η γνωστή ηθοποιός δεν είχε επιβεβαιώσει, αλλά και ούτε διαψεύσει μέχρι τώρα τις φήμες!

Την πρώτη φωτογραφία μαζί με τον αγαπημένο της Λάμπρο Λάζαρη, πόσταρε η Δανάη Παππά στο instagram!

Δανάη Παππά: Η πρωταγωνίστρια του «Τατουάζ» αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της!

Η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από το Τατουάζ, είναι φουλ ερωτευμένη με τον επιχειρηματία και οι δυο τους ταξίδεψαν στη Ζανζιβάρη κάνοντας σαφάρι!

Η πρώτη φωτογραφία μαζί με τον σύντροφό της!

Δανάη Παππά: Αποκαλύπτει για τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «8 λέξεις»!

Η καλλονή Δανάη Παππά αποκαλύπτει πρώτη φορά για τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου που θα δούμε σύντομα στις οθόνες μας, την πολύ αναμενόμενη σειρά, «8 λέξεις».

Η όμορφη ηθοποιός έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της στην σειρά «Τατουάζ». Τώρα ετοιμάζεται για το νέο της ρόλο σε συνεργασία πάλι με τον Ανδρέα Γεωργίου, που θα προβάλλεται στον ΣΚΑΪ.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για όλα και αποκάλυψε ακόμη σε τι ρόλο θα την δούμε.

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξή της:

Πώς περνάς το καλοκαίρι σου;

Θάλασσα, ηλιοθεραπεία, κοκτέιλ! Αυτό σημαίνει καλοκαίρι.

Όταν είσαι στο σπίτι, και έχεις χρόνο και όρεξη για τεμπελιά, πώς περνάς ένα ζεστό απόγευμα του Αυγούστου;

Αυτές οι μέρες είναι σπάνιες! Όταν συμβαίνει, όμως, απολαμβάνω να κάθομαι στον καναπέ αγκαλιά με τον σκύλο μου και ένα παγωτό, βλέποντας σειρές online!

Δανάη Παππά: Είδαμε την πρωταγωνίστρια του Τατουάζ με μαγιό και... πάθαμε σοκ!

Θα πας με τις κολλητές σου διακοπές ή μόνο με το αγόρι σου;

Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι καθόλου του προγράμματος και μου αρέσουν όλων των ειδών οι διακοπές! Θυμάμαι χαρακτηριστικά πέρσι που πήγαμε στη Σκόπελο, τέσσερις μέρες, με δυο φίλες μου, και ενώ το νησί δεν έχει τόσο έντονη νυχτερινή ζωή εμείς το διασκεδάσαμε απίστευτα!

Είσαι από αυτούς που προτιμάνε να πηγαίνουν σε απόμερες παραλίες και νησιά της άγονης γραμμής, στις πρώτες διακοπές με τον σύντροφό τους;

Δεν έχω καθόλου ιδιαίτερη προτίμηση. Μου αρέσει πολύ όταν είμαι με κάποιον να γνωρίζει τους φίλους μου και να διασκεδάζουμε όλοι μαζί. Σίγουρα, θέλω να περάσουμε και χρόνο οι δυο μας, ώστε να απολαύσουμε ο ένας την παρέα του άλλου.

Συνεχίζεις να κάνεις οικογενειακές διακοπές;

Εννοείται, κάθε χρόνο και αλλού. Φέτος, ας πούμε, θα πάμε στην Εύβοια. Γενικά, είμαστε πολύ κοντά με τη μητέρα μου, που είναι σαν να πηγαίνουμε με τις φίλες μου. Και, φυσικά, κάθε διακοπές με την οικογένειά μου είναι οι καλύτερες!

Πότε ξεκινάς γυρίσματα για το νέο σίριαλ των Ανδρέα Γεωργίου, Κούλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου, «8 λέξεις»;

Έχουμε ήδη ξεκινήσει τα πρώτα γυρίσματα για τις «8 λέξεις» και ο ρόλος μου είναι η Ρωξάνη, μια κοπέλα που μεγαλώνει το παιδί της μόνη της και δεν έχει πει σε κανέναν την αλήθεια για το ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του παιδιού της.

Θα παίζει πάλι ο Απόστολος Γκλέτσος;

Ναι, θα παίζει και, όταν ανακοινώθηκε ότι θα είναι και σε αυτό ο Απόστολος, για το μόνο που στεναχωρήθηκα είναι ότι δεν θα κάνει πάλι τον πατέρα μου. Γιατί για δύο χρόνια ήταν κάπως σαν τον πατέρα μου… (χαμογελάει).

TAGS