Χάρης Χριστόπουλος: Αποκαλύπτει δημόσια αν θα είναι στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks! (Βίντεο)

Έδωσε την οριστική του απάντηση!

Χάρης Χριστόπουλος: Αποκαλύπτει δημόσια αν θα είναι στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks! (Βίντεο)

Ο Χάρης Χριστόπουλος αποκαλύπτει δημόσια αν θα είναι τελικά στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks 3!

Ο γνωστός φωτογράφος φέτος είναι μέλος του πάνελ στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day», στον AlphaTv.

Σήμερα η εκπομπή παρουσίασε ρεπορτάζ για το My Style Rocks, όπου εχθές στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα έκαναν λόγο ότι επιστρέφει στον ΣΚΑΪ με την πρώτη κριτική επιτροπή.

Δηλαδή, τους Χάρη Χριστόπουλο, Αλεξάνδρα Κατσαίτη και Στέλιο Κουδουνάρη.

Έτσι, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε από τον συνεργάτη της, Χάρη Χριστόπουλος να αποκαλύψει αν ισχύει αυτό το ρεπορτάζ ή όχι.

Ο Χάρης Χριστόπουλος είπε χαρακτηριστικά:

«Μάλλον στον ΣΚΑΙ δεν βλέπουν Alpha. Γιατί εγώ είμαι εδώ και είμαι πολύ Χάρη Day. Και Χάρη και Happy. Είχα συζητήσει διάφορα πρότζεκτ αλλά προτίμησα να έρθω εδώ. Τελεία και παύλα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Χάρης Χριστόπουλος: Ρωτήθηκε για την επιστροφή του «My style rocks» και... απάντησε!

Ο Χάρης Χριστόπουλος ρωτήθηκε για την επιστροφή του «My style rocks» και απάντησε, στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΙ.

Πολλά είναι τα ρεπορτάζ που θέλουν το show μόδα να έρχεται και πάλι στις οθόνες μας μετά τα χαμηλά νούμερα του «Boom» και του «Guess my age».

Ο Χάρης Χριστόπουλος βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή αν θα επιστρέψει και πάλι.

«Ότι είναι να μάθεις θα το μάθεις από την εκπομπή μας, Happy Day», απάντησε χαρακτηριστικά ο χωρίς να απαντάει ξεκάθαρα.

undefined

Χάρης Χριστόπουλος: Η δημόσια συγγνώμη στην Γωγώ Γαρυφάλλου - «Ξέρετε πως είμαι...»!

Δημόσια συγγνώμη στην Γωγώ Γαρυφάλλου είπε ο Χάρης Χριστόπουλος σήμερα το πρωί στο Happy Day. «Ξέρετε πως είμαι o τελευταίος άνθρωπος που θα πει κάτι άσχημο για μια γυναίκα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ίδιος, είχε αποκαλέσει την εγκυμονούσα «χοντρουλίνι» στον αέρα της εκπομπής με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλη και να του απαντήσει.

«Πριν από λίγες μέρες είπα για την Γωγώ Γαρυφάλλου πως είναι χοντρουλίνι για χάριν αστεϊσμού. Είναι αυτό που με φωνάζει και εμένα η γυναίκα μου, όταν παίρνω παραπάνω κιλά. Αλλά θέλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί ήταν πολύ μικρό. Αλλά ξέρετε πως είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα έλεγα κάτι άσχημο για μια γυναίκα. Οι γυναίκες είναι το αντικείμενο της δουλειάς μου τα τελευταία 30 χρόνια. Λατρεύω τις γυναίκες, τις αγαπώ και πόσο μάλλον όταν είναι εγκυμονούσες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Χριστόπουλος.

Χάρης Χριστόπουλος Γωγώ Γαρυφάλλου

Χάρης Χριστόπουλος: Τον υποδέχθηκε στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχθηκε τον Χάρη Χριστόπουλο και τον καλωσόρισε στην "οικογένεια" της εκπομπής της στον ALPHA TV Happy Day!

Μετράνε όλοι αντίστροφα για την πρεμιέρα της εκπομπής!

Το νέο πρόσωπο στην παρέα του Happy Day θα είναι ο Χάρης Χριστόπουλος, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Δημήτρη Παπανώτα ο οποίος "μετακόμισε" στον ΣΚΑΪ!

Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντ: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι! Η φωτογραφία στην πιο τρυφερή τους στιγμή!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή την Παρασκευή πόσταρε μία φωτογραφία από τις πρόβες της εκπομπής, όπου μαζί της βρίσκεται ο Χάρης Χριστόπουλος!

Η παρουσιάστρια καλωσόρισε το νέο μέλος στην "οικογένεια" του Ηappy Day με την παρακάτω φωτογραφία!

undefined