Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η επική ατάκα που ακούστηκε δημόσια για τα προσωπικά του! Μάλλον τον έτσουξε!

Το σχόλιο που δεν περίμενε κανείς να ακουστεί!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η επική ατάκα που ακούστηκε δημόσια για τα προσωπικά του! Μάλλον τον έτσουξε!

Η επική ατάκα που ακούστηκε δημόσια για τα προσωπικά του Δημήτρη Ουγγαρέζου, που μάλλον τον έτσουξε!

Σήμερα στην εκπομπή του «Πρωινού», στον ΑΝΤ1 σχολίασαν ένα απόσπασμα της απίστευτης εξομολόγησης της Ασημίνας Ουστάλλι.

Με αφορμή κάποια πράγματα που είπε ακούστηκε μια ατάκα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που μάλλον τον πόνεσε αρκετά!

Ο παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά:

«Αν δεν μαγειρεύουν και οι μάγειρες ποιος θα μαγειρεύει; Έρχεστε εσείς οι γυναίκες και μας λέτε, άλλαξαν τα πράγματα και δεν υποχρεούμαστε να σας μαγειρέψουμε κάθε μέρα… έχουμε και εμείς την καριέρα μας… άμα δεν δίνουν όμως το καλό παράδειγμα και οι γυναίκες που ξέρουν να μαγειρεύουν, ε τι θα φάμε κι εμείς; Γι’ αυτό έχουμε γίνει όπως έχουμε γίνει με τα τοστάκια… Δεν μαγειρεύει ο ένας δεν μαγειρεύει ο άλλος… Εντάξει λοιπόν να ξηλώσουμε τις κουζίνες και να βάλουμε γυμναστήρια στα σπίτια μας…»!

Τα σχόλια του φρεσκοχωρισμένου Δημήτρη, πήραν και την ανάλογη απάντηση από την Αφροδίτη Γραμμέλη!

Του είπε αν εκείνος μαγειρεύει στην κοπέλα του... Που θα έχει στο μέλλον, γιατί τώρα δεν έχει!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η αποκάλυψη για τον χωρισμό του με την Ιλένια - «Η θα γινόταν ο γάμος ή θα...»!

Μια αποκάλυψη για τον χωρισμό του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Ιλένιας Ουίλιαμς έγινε στον αέρα του «Happy Day». «Η θα γινόταν ο γάμος ή θα τελείωνε», είπαν.

Σαν «βόμβα» έσκασε η εξομολόγηση του δημοσιογράφου στο Πρωινό, πως με την επί 5 χρόνια σύντροφο τους πλέον δεν είναι μαζί.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συζητώντας με τους συνεργάτες της για τον χωρισμό του ζευγαριού, αποκάλυψε:

«Μίλησα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αυτό που κατάλαβα είναι πως αυτή η σχέση ή θα περνούσε στο επόμενο στάδιο, στην επισημοποίηση και τον γάμο, ή θα τελείωνε. Ο ίδιος αισθάνθηκα πως ήθελε να περάσει στο επόμενο κεφάλαιο και ίσως εκείνη δεν ήταν έτοιμη. Μπορεί να ήθελε λίγο χρόνο, να ήθελε να ασχοληθεί περισσότερο με τα επαγγελματικά της; Μπορεί όντως να έφθειρε τη σχέση τους η συγκατοίκηση; Δεν το ξέρω.

Από το περιβάλλον της Ιλένιας καταλάβαμε πως ίσως αυτή η καθημερινότητα μετά τη συγκατοίκηση δεν ήταν η ιδανική. Ο Δημήτρης είχε και πάρα πολύ δουλειά. Είναι και κοντά στη μητέρα του που περνάει δύσκολα μετά τον θάνατο του μπαμπά του. Ίσως κάπου εκεί λίγο απομακρύνθηκαν» είπε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη «φωτιά» για τον χωρισμό του Ουγγαρέζου - «Μίλησα μαζί του και...»!

Μια αποκάλυψη «φωτιά» έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για το χωρισμό του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Ιλένιας Ουίλιαμ. «Μίλησα μαζί του και...».

Σαν «βόμβα» έσκασε η αποκάλυψη του δημοσιογράφου πως με την σύντροφο του πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από 5 χρόνια.

Μάλιστα, την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από την εκπομπή, φανερά συγκινημένος.

Σήμερα, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια αποκάλυψη για την συζήτηση που είχαν: «Έχω μιλήσει με τον Δημήτρη και μάλιστα το πρωί του έστειλα και μήνυμα, εγώ το ήξερα ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ και μέρες.Το πρωί που του έστειλα μήνυμα του είπα “Δημήτρη μου, αυτό που ξέρω εγώ μου το φέρανε σήμερα οι ρεπόρτερ μου και μου είπαν διάφορα πράγματα, θες να το παίξω ή δεν θέλεις;”. Και μου είπε ο άνθρωπος “δεν είναι ψέματα, αφού το ξέρεις. Παίξε το κι εσύ και θα το πω κι εγώ στην εκπομπή”. Το είπε και στη Φαίη το πρωί. Μπορεί να τα ξαναβρούνε, δεν είναι σίγουρο».