Νόνη Δούνια: Πήρε εξιτήριο μετά το χειρουργείο! Πώς είναι η εικόνα της;

Πήγε και στην Βουλή!

Νόνη Δούνια: Πήρε εξιτήριο μετά το χειρουργείο! Πώς είναι η εικόνα της;

Η Νόνη Δούνια πήρε εξιτήριο μετά το χειρουργείο και έχουμε το πώς είναι η εικόνα της! Δείτε την σήμερα!

Η ίδια, μόλις τρεις ημέρες αφότου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, έπειτα από σοβαρή επέμβαση καρδιάς, η Νόνη Δούνια ήταν χθες στη Βουλή προκειμένου να ψηφίσει για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, για το οποίο υπεβλήθη σε κρίσιμη εγχείρηση την προηγούμενη εβδομάδα, βρέθηκε την Τρίτη το απόγευμα στη Βουλή, μόλις τρεις ημέρες μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο. Η Νόνη Δούνια, μάλιστα, ήταν από τις πρώτες που ψήφισαν στη μυστική ψηφοφορία για τη συγκρότηση ή μη προανακριτικής επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, σχετικά με την υπόθεση Novartis.

Νόνη Δούνια: Πήρε εξιτήριο μετά το χειρουργείο! Πώς είναι η εικόνα της;

Ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση Μητσοτάκη η Νόνη Δούνια


Η Νόνη Δούνια αντιμετώπιζε ένα χρόνιο πρόβλημα καρδιάς και υπεβλήθη σε επέμβαση επιδιόρθωσης βαλβίδας καρδιάς την προηγούμενη εβδομάδα, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Και παρά το γεγονός ότι η κυρία Δούνια θα έμπαινε στο χειρουργείο, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου είχε παραβρεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη στους νέους βουλευτές της ΝΔ.

iefimerida.gr

Έκτακτο! Κρίσιμο χειρουργείο για την Νόνη Δούνια! Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της;

Σε ένα κρίσιμο χειρουργείο υποβλήθηκε η Νόνη Δούνια σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε». Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της;

Όπως αποκάλυψε η ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου, η πολιτικός είχε ένα χρόνιο πρόβλημα που την οδήγησε στο νοσοκομείο και στο χειρουργικό τραπέζι.

Συγκεκριμένα έκανε επιδιόρθωση βαλβίδας καρδιάς. Ωστόσο, η επέμβαση έγινε και όπως λένε οι πληροφορίες της εκπομπής, η Νόνη Δούνια είναι πολύ καλά στην υγεία της.

Νόνη Δούνια: Δείτε για πρώτη φορά το σπίτι της! Η πολύχρωμη πολυθρόνα "τράβηξε" όλα τα βλέμματα!

Δείτε για πρώτη φορά το σπίτι της Νόνης Δούνια. Η πολύχρωμη πολυθρόνα που έχει στο σαλόνι της "τράβηξε" όλα τα βλέμματα.

Το πρώην μοντέλο και νυν βουλευτής της ΝΔ, άνοιξε το σπίτι του και μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» για τη νέα της ζωής.

Νόνη Δούνια: Δείτε την για πρώτη φορά στο κοινοβούλιο!

«Προσπαθώ να βρω τους ρυθμούς μου. Να φτιάξω μια νέα ρουτίνα. Στο σπίτι η ζωή μας είναι ακριβώς η ίδια. Θα σηκωθώ στις 6 το πρωί. Θα μαγειρέψω, θα κάνω τις δουλειές του σπιτιού. Δεν πίστευα ότι θα ασχοληθεί τόσο πολύ ο κόσμος με τις ενδυματολογικές μου προτιμήσεις.

Συζητήθηκε το μωβ κοστούμι στην ορκωμοσία της βουλής. Το χρώμα έκανε τη διαφορά. Εγώ δεν έχω αλλάξει γκαρνταρόμπα καθόλου. Έχω βγάλει ότι ρούχα είχα και τα συνδυάζω. Επίσης έχω τη δυνατότητα να μπορώ να δανειστώ κάποια ρούχα για να προβάλλουμε και τις ελληνικές εταιρείες. Στο στιλιστικό θα ακούσω τη γνώμη του συζύγου, αλλά πιο πολύ της κόρης μου» είπε, μεταξύ άλλων.