Ελένη Μενεγάκη: Άφωνη η Μαντώ Γαστεράτου με αυτό που της είπε! «Εσύ να μην...»

Τι της είπε και μάλιστα on air;

Ελένη Μενεγάκη: Άφωνη η Μαντώ Γαστεράτου με αυτό που της είπε! «Εσύ να μην...»

Άφωνη έμεινε η Μαντώ Γαστεράτου με αυτό που της είπε η Ελένη Μενεγάκη! «Εσύ να μην...» ανέφερε μεταξύ άλλων!

Η Μαντώ Γαστεράτου, όπως όλοι γνωρίζουμε, περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Μάλιστα, η μέλλουσα μανούλα τη φετινή σεζόν βρίσκεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η Ελένη αρκετά συχνά της δίνει συμβουλές, εντός και εκτός αέρα!

Έτσι λοιπόν, το μεσημέρι της Τετάρτης, η Μαντώ Γαστεράτου έκανε μία απότομη κίνηση και η Ελένη Μενεγάκη, της είπε στον αέρα της εκπομπής:

«Εσύ μην κάνεις πολλές απότομες κινήσεις και μην κάθεσαι σταυροπόδι σε αυτόν τον μήνα και πάνω λένε… δεν ξέρω αν ισχύει».

Ελένη Μενεγάκη: Άφωνη η Μαντώ Γαστεράτου με αυτό που της είπε! «Εσύ να μην...»

Ελένη Μενεγάκη: Η πρόβλεψη της παρουσιάστριας 8 χρόνια πριν έγινε πραγματικότητα! Ανατριχιαστικό ντοκουμέντο!

Ανατριχιαστικό ντοκουμέντο! Η πρόβλεψη της παρουσιάστριας, Ελένης Μενεγάκη, 8 χρόνια πριν έγινε πραγματικότητα! Υπάρχει βίντεο...

Το 2011 συγκεκριμένα, το είχε αναφέρει η ίδια στον αέρα της εκπομπής της στον ALPHA και πλέον δεν το θυμάται κανείς, κανείς εκτός από την ομάδα του Youweekly.gr που φέρνει το βίντεο στο φως της δημοσιότητας! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Τότε, και συγκεκριμένα στις 6 Οκτωβρίου του 2011 η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε βρεθεί στο πλατό του "Ελένη" για να παραχωρήσει συνέντευξη. Εκείνο τον καιρό το όνομά της δεν ήταν τόσο ευρύ στο κοινό και ήταν στην αρχή της καριέρας της.

Snik: Αυτή ήταν η σύντροφός του πριν την Παπαγεωργίου! Αποκάλυψη τώρα...

Η Ελένη, όμως, λίγο πριν το κλείσιμο της συνέντευξης της είπε πως... θα πάει πολύ μπροστά και θα κάνει πολλά πράγματα στην ζωή της!

8 χρόνια μετά, λοιπόν, η Ηλιάνα είναι ένα καταξιωμένο μοντέλο τόσο σε Ελλάδα όσο και σε εξωτερικό κι έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες με μεγάλα ονόματα και είναι και πολύ αναγνωρίσιμη στο κοινό ειδικά αφού έλαβε την θέση κριτή στο GNTM!

Στο παρακάτω βίντεο, ωστόσο, εκτός από την συνέντευξη της θα δείτε και πως ήταν πριν από 8 χρόνια... Έχει πειράξει κάτι ή μήπως όχι; Για ρίξτε μια ματιά...

Ελένη Μενεγάκη: "Έκλεισε" στόματα! Η απάντηση όλο νόημα για σχόλια που ακούστηκαν για συνεργάτη της!

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα στην εκπομπή της "έκλεισε" στόματα. Η απάντηση όλο νόημα για τα σχόλια που ακούστηκαν για συνεργάτη της.

Ο dj της εκπομπής της, πριν την συνεργασία τους βρισκόταν στο πλατό του «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύπτει το λόγο που έφυγε «Ήταν σε εμάς έως τα Χριστούγεννα και μετά έφυγε… Ο λόγος που έφυγε ήταν καθαρά οικονομικός και λόγοι επαγγελματικοί… Είναι καλό παιδί και ωραίο παιδί και αρέσει στα κορίτσια…», είπε πει.

Από την άλλη, η Έλενα Πολυκάρπου είχε πει ότι Ελένη Μενεγάκη έχει αυξημένες απαιτήσεις από τα πρόσωπα της μουσική και όταν πει ότι θέλει ένα κομμάτι, το θέλει εκείνη τη στιγμή, με τους συνεργάτες της Κατερίνας να σχολιάζουν πως όλα δείχνουν ότι αυτή η νέα συνεργασία θα πάει καλά και η Έλενα Πολυκάρπου είπε χιουμοριστικά: «Μέχρι, βέβαια, να μην της βρει κάποιο τραγούδι».

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε για τις δύσκολες ώρες που αντιμετώπισαν οι άνθρωποι της στην Άνδρο!

Σήμερα στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη είπε με ύφος όλο νόημα «Εσύ τα κάνεις μόνος σου… Μας βάζεις στο δικό σου mood! Μου αρέσεις! Kαι μην ακούς κανέναν εξακολουθώ να το λέω αυτό…».

undefined