GNTM: Έξαλλη η Ταραμπάνκο! Έκανε αποκαλύψεις για τις γκρίνιες μέσα στο σπίτι!

Ξέσπασε στην κάμερα!

GNTM: Έξαλλη η Ταραμπάνκο! Έκανε αποκαλύψεις για τις γκρίνιες μέσα στο σπίτι!

Έξαλλη έγινε η Κάτια Ταραμπάνκο και έκανε αποκαλύψεις για τις γκρίνιες μέσα στο σπίτι του GNTM στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των κου κου».

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τα κορίτσια να τσακώνονται μεταξύ τους, καθώς η Ζενεβιέβ τις έβαλε να επιλέξουν μόνες τους τις φωτογραφίες τους, καθώς συνέχεια παραπονιούνται.

Η Κάτια Ταραμπάνκο μια από τις διαγωνιζόμενες, μίλησε στην εκπομπή και έκανε αποκαλύψεις.

«Έξαλλη έγινα. Ξεκάθαρα το αντιμετωπίζουν σαν πενταήμερη. Για δεύτερη φορά στο πλατό ακούστηκε ότι “δεν καταλάβαμε το κόνσεπτ”. Άμα μιλάς όλη την ώρα πώς να καταλάβεις το κόνσεπτ; Η Ελευθερία το κάνει αρκετά, η Μαρία με εξόργισε χθες, η Λυδία μερικές φορές», είπε μεταξύ άλλων.

GNTM Spoiler Μεγατόνων! Εκτός αγαπημένη παίκτρια - Πήγε νοσοκομείο!

Spoiler Μεγατόνων μόλις «έσκασε» για το GNTM! Εκτός αγαπημένη παίκτρια που πήγε νοσοκομείο!

Η ίδια, εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή του reality μοντέλων ήδη από τις auditions, κερδίζοντας μάλιστα τρία «ναι» και ένα «όχι» από τον Δημήτρη Σκουλό.

Στην πρώτη συνάντηση με την Βίκυ Καγιά, τον Άγγελο Μπράτη, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Δημήτρη Σκουλό, η καλλονή τους αποκάλυψε πως εδώ και λίγο καιρό έχει μετακομίσει στην Πάτρα λόγω του έρωτα! Το 23χρονο μοντέλο αρραβωνιάστηκε και ο αγαπημένος της... δεν συμφωνεί και πολύ με την επιλογή της να πάει στο GNTM!

GNTM: Βρήκαμε το Instagram της Ελευθερίας και καταλάβαμε γιατί πήρε golden pass!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που ακούστηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε του Open, η Μαρτίνα αποχωρεί από το παιχνίδι για τον αρραβωνιαστικό της! Εκείνος, σε τηλεφωνικές τους συνομιλίες την πίεσε αρκετά να γυρίσει στο σπίτι τους και εκείνη από την πίεση κατέρρευσε και πήγε στο νοσοκομείο! Μετά από αυτό, η Μαρτίνα αποχωρεί οριστικά! Δείτε το σχετικό βίντεο:

GNTM: Αυτή η αποχώρηση είναι «βόμβα»! Αγαπημένη παίκτρια φεύγει την επόμενη εβδομάδα!

Αυτή η αποχώρηση στο GNTM είναι «βόμβα». Αγαπημένη παίκτρια φεύγει από το παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα και έχουμε πάθει σοκ.

Η συγκεκριμένη είχε τραβήξει την συμπάθεια τον κριτών οι οποίοι την πέρασαν στην επόμενη φάση με τέσσερα ναι.

Ωστόσο, αποχωρεί όπως αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». GNTM: Ξέσπασε καβγάς στο σπίτι! Ο ρόλος της Ζενεβιέβ που έφερε τις εντάσεις! (Βίντεο)

«Την άλλη Τρίτη τα κορίτσια θα ποζάρουν για κάποιο brand και τότε θα αποχωρήσει η Λυδία, η κοπέλα με την αλωπεκία», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

GNTM - Spoiler: Έντονος καβγάς μεταξύ κοριτσιών! Ο ρόλος της Καγιά στον τσακωμό τους! (Βίντεο)

Προσοχή, ακολουθεί spoiler για το GNTM! Ένας έντονος καβγάς θα ξεσπάσει μεταξύ δυο κοριτσιών! Ποιος είναι ο ρόλος της Βίκυς Καγιά στον τσακωμό τους;

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, στον ΑΝΤ1, «Το Πρωινό»!

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε στον της εκπομπής ότι η Σουζάνα και η Κέισι θα έχουν έναν μεγάλο καβγά, που θα κάνει μία από τις δύο παίκτριες να αποχωρήσει!

Συγκεκριμένα η Φαίη Σκορδά είπε:

«Είδατε την κοπέλα τη Σουζάνα, που φοβόταν τα φίδια; Αυτό το κορίτσι που δεν ήταν καλό στη χθεσινή δοκιμασία, άρχισε να κάνει κριτική στα υπόλοιπα κορίτσια. Και η Κέισι είπε πως στην αρχή ήταν κοντά της, αλλά μετά έγινε υπεροπτική.

Κρατήστε αυτό που θα σας πω τώρα. Η Σουζάνα με την Κέισι θα μαλώσουν τόσο πολύ κάποια στιγμή, τόσο πολύ, που η Βίκυ Καγιά θα προσπαθήσει να πείσει μία από τις δύο να μη φύγει από το παιχνίδι. Αυτές οι δυο θα απασχολήσουν πάρα πολύ. Και κάποια στιγμή η Κέισι θα φύγει. Και η Καγιά θα προσπαθήσει να την πείσει να μείνει. Εδώ θα είμαστε και θα το δείτε»!

Δείτε το σχετικό βίντεο: