Δημήτρης Ουγγαρέζος: H αποκάλυψη για το "κέρατο" - «Έχω φάει αρκετά»!

Έμεινε άφωνη η Μενεγάκη!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: H αποκάλυψη για το

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε μια αποκάλυψη για το "κέρατο" που έχει φάει στην ζωή του. «Έχω φάει αρκετά», εξομολογήθηκε.

Βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς, αλλά και γενικά για την απιστία.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Φαντάσου να προχωρούσαμε ακόμα ένα βήμα παραπέρα και να κάναμε και ένα παιδί και να ήταν τα πράγματα τώρα ακόμα πιο δύσκολα και για το παιδί. Με φοβίζει να φέρω έναν άνθρωπο στον κόσμο και να μην είμαι σωστός απέναντί του». Η Ελένη Μενεγάκη τον διέκοψε πριν καν εκείνος ολοκληρώσει τη φράση του και είπε:

«Μην κάνετε δηλώσεις γι’ αυτά τα θέματα όλοι σας πριν αποκτήσετε τα δικά σας παιδιά και μετά κάποιοι από εσάς, όπως και κάποιοι από εμάς, προχωράτε σε μια επόμενη φάση ζωής που λέγεται «διαζύγιο – ξεκίνημα από τον αρχή» και ό,τι έχεις πει για τους άλλους τα λούζεσαι! Οπότε μη μιλάμε γι’ αυτά. Μπορεί να έχεις τα ιδανικά σενάρια στο μυαλό σου και στα εύχομαι, αλλά ζούμε με το σήμερα, με τα υπαρκτά και ας βλέπουμε και τι γίνεται σήμερα. Δεν σημαίνει ότι όλοι θα ξεφύγουμε από αυτό.

«Έπεφτα στα πατώματα, μετά κέρατο… Έπεφτα με τα μούτρα», αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε έκπληκτη: «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι απιστούσες εσύ…». «Εγώ απιστούσα; Έτρωγα κέρατο. Έχω φάει αρκετά. Εντάξει… όλοι έχουμε φάει. Μόνο η Ελένη δεν έχει φάει…», κατέληξε ο Δημήτρης.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η επική ατάκα που ακούστηκε δημόσια για τα προσωπικά του! Μάλλον τον έτσουξε!

Η επική ατάκα που ακούστηκε δημόσια για τα προσωπικά του Δημήτρη Ουγγαρέζου, που μάλλον τον έτσουξε!

Σήμερα στην εκπομπή του «Πρωινού», στον ΑΝΤ1 σχολίασαν ένα απόσπασμα της απίστευτης εξομολόγησης της Ασημίνας Ουστάλλι.

Με αφορμή κάποια πράγματα που είπε ακούστηκε μια ατάκα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που μάλλον τον πόνεσε αρκετά!

Ο παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά:

«Αν δεν μαγειρεύουν και οι μάγειρες ποιος θα μαγειρεύει; Έρχεστε εσείς οι γυναίκες και μας λέτε, άλλαξαν τα πράγματα και δεν υποχρεούμαστε να σας μαγειρέψουμε κάθε μέρα… έχουμε και εμείς την καριέρα μας… άμα δεν δίνουν όμως το καλό παράδειγμα και οι γυναίκες που ξέρουν να μαγειρεύουν, ε τι θα φάμε κι εμείς; Γι’ αυτό έχουμε γίνει όπως έχουμε γίνει με τα τοστάκια… Δεν μαγειρεύει ο ένας δεν μαγειρεύει ο άλλος… Εντάξει λοιπόν να ξηλώσουμε τις κουζίνες και να βάλουμε γυμναστήρια στα σπίτια μας…»!

Τα σχόλια του φρεσκοχωρισμένου Δημήτρη, πήραν και την ανάλογη απάντηση από την Αφροδίτη Γραμμέλη!

Του είπε αν εκείνος μαγειρεύει στην κοπέλα του... Που θα έχει στο μέλλον, γιατί τώρα δεν έχει!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η αποκάλυψη για τον χωρισμό του με την Ιλένια - «Η θα γινόταν ο γάμος ή θα...»!

Μια αποκάλυψη για τον χωρισμό του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Ιλένιας Ουίλιαμς έγινε στον αέρα του «Happy Day». «Η θα γινόταν ο γάμος ή θα τελείωνε», είπαν.

Σαν «βόμβα» έσκασε η εξομολόγηση του δημοσιογράφου στο Πρωινό, πως με την επί 5 χρόνια σύντροφο τους πλέον δεν είναι μαζί.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συζητώντας με τους συνεργάτες της για τον χωρισμό του ζευγαριού, αποκάλυψε:

«Μίλησα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αυτό που κατάλαβα είναι πως αυτή η σχέση ή θα περνούσε στο επόμενο στάδιο, στην επισημοποίηση και τον γάμο, ή θα τελείωνε. Ο ίδιος αισθάνθηκα πως ήθελε να περάσει στο επόμενο κεφάλαιο και ίσως εκείνη δεν ήταν έτοιμη. Μπορεί να ήθελε λίγο χρόνο, να ήθελε να ασχοληθεί περισσότερο με τα επαγγελματικά της; Μπορεί όντως να έφθειρε τη σχέση τους η συγκατοίκηση; Δεν το ξέρω.

Από το περιβάλλον της Ιλένιας καταλάβαμε πως ίσως αυτή η καθημερινότητα μετά τη συγκατοίκηση δεν ήταν η ιδανική. Ο Δημήτρης είχε και πάρα πολύ δουλειά. Είναι και κοντά στη μητέρα του που περνάει δύσκολα μετά τον θάνατο του μπαμπά του. Ίσως κάπου εκεί λίγο απομακρύνθηκαν» είπε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.