Ηθοποιός ξεσπά: «Μας οφείλονται χρήματα από το Κάτω Παρτάλι, δεν πληρωθήκαμε, εκκρεμούν διάφορα δικαστήρια»!

Μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά!

Ηθοποιός ξεσπά: «Μας οφείλονται χρήματα από το Κάτω Παρτάλι, δεν πληρωθήκαμε, εκκρεμούν διάφορα δικαστήρια»!

Ηθοποιός ξεσπά σε συνέντευξη: «Μας οφείλονται χρήματα από το Κάτω Παρτάλι, δεν πληρωθήκαμε, εκκρεμούν διάφορα δικαστήρια».

Η Νάντια Κοντογεώργη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Enjoy και στη Μαρία Ανδρέου, μίλησε μεταξύ άλλων για τη σειρά του Mega.

Ο κόσμος σε λάτρεψε ως Βίβιαν από το «Κάτω Παρτάλι» στο Mega. Το γεγονός ότι δεν είδαμε τα φίναλε της σειράς και δεν ξέρουμε το τέλος της σχέσης της Βίβιαν με τον γεωπόνο (Λεωνίδας Καλφαγιάννης) μας κόστισε… Φήμες ήθελαν κατά καιρούς να επανέρχεται στη μικρή οθόνη από άλλον σταθμό…

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός ξεσπά δημόσια: «έχουμε καταλάβει σε γελοίο βαθμό...»!

Δεν πειράζει που δεν ολοκληρώθηκε αυτός ο έρωτας. Γιατί οι ανεκπλήρωτοι έρωτες είναι αυτοί που ζουν για πάντα! Δεν είχα ποτέ τέτοια ενημέρωση ότι η σειρά θα συνεχιστεί σε κάποιο άλλο κανάλι. Τα πράγματα είναι πολύπλοκα. Μας οφείλονται χρήματα, δεν πληρωθήκαμε, εκκρεμούν διάφορα δικαστήρια. Από την άλλη μεριά, δεν ξέρουμε τι θα γίνει με την ταινιοθήκη του Mega. Όλα είναι στο αέρα.

Το γεγονός ότι ξυπνούσατε κάθε πρωί, βάζατε από το πορτοφόλι σας χρήματα, κάνατε δωδεκάωρα γυρίσματα στη ζέστη, στο κρύο και τελικά φεσωθήκατε τι γεύση σας άφησε;

Οικονομικά μπήκαμε μέσα. ΟΚ. Δεν ξεκινάς κάποια δουλειά με αυτό το σκεπτικό, ότι θα χάσεις χρήματα. Αλλά μέσα σε όλη αυτή την αναποδιά υπάρχει και αυτό που λέμε «το μη χείρον βέλτιστον». Δηλαδή το γεγονός ότι εργαστήκαμε όλοι μας σε μια δουλειά πολύ δημιουργικά μου φαίνεται τόσο καλό, που το διαχωρίζω από τα οικονομικά προβλήματα και τα δικαστήρια.

Κάτω Παρτάλι ηθοποιός

Πασίγνωστη ηθοποιός ξεσπά: «Ήταν ανατριχιαστικός μαζί μου! Δεν είχαμε ποτέ σχέση...»!

Ξέσπασε πασίγνωστη ηθοποιός μετά τις ψεύτικες όπως είπε αποκαλύψεις πως βρισκόταν σε σχέση με γνωστό DJ.

Στην αυτοβιογραφία του ο διάσημος μουσικός αναφέρει ότι είχαν σχέση για μικρό χρονικό διάστημα όταν εκείνος ήταν 33 και αυτή 20, όμως όλα αυτά η ίδια τα διαψεύδει.

undefined

Ο 53χρονος σταρ της έγραψε στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «When it Fell Apart», ότι διατηρούσε σχέση με την Natalie Portman για μερικές εβδομάδες. Γράφει πως γνώρισε την Portman στα παρασκήνια μιας συναυλίας του και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι. «Ήμουν ένας καραφλός αλκοολικός και η Natalie Portman ήταν μια πανέμορφη σταρ του κινηματογράφου. Να όμως που βρισκόταν στο καμαρίνι μου και φλέρταρε μαζί μου. Ήμουν 33 και εκείνη 20, αλλά αυτός ήταν ο δικός της κόσμος».

Ενώ συνεχίζει «Για μερικές εβδομάδες προσπάθησα να είμαι το αγόρι της Natalie, αλλά δεν λειτούργησε. Σκεφτόμουν ότι θα έπρεπε να της πω ότι ο πανικός που ένιωθα ήταν τεράστιος και με εμπόδιζε να κάνω φυσιολογικές σχέσεις, όμως μια νύχτα με ενημέρωσε από τηλέφωνο ότι είχε γνωρίσει κάποιον άλλον. Αισθάνθηκα ανακούφιση που δεν θα χρειαζόταν να της πω ποτέ πόσο κατεστραμμένος ήμουν».

undefined

Μιλώντας στο Harper's Bazaar, η 37χρονη ηθοποιός ξέσπασε: «Εξεπλάγην όταν έμαθα ότι χαρακτήρισε το πολύ σύντομο διάστημα που τον γνώριζα ως σχέση. Αυτό που θυμάμαι εγώ ήταν ένας πολύ μεγαλύτερός μου άνδρας που φερόταν ανατριχιαστικά, παρά το γεγονός ότι είχα μόλις τελειώσει το Λύκειο. Ο ίδιος γράφει ότι ήμουν 20. Αυτό αποκλείεται. Ήμουν έφηβη. Είχα μόλις κλείσει τα 18».

«Το γεγονός ότι χρησιμοποίησε αυτήν την ιστορία για να πουλήσει το βιβλίο του με ενοχλεί πολύ. Δεν συνέβησαν έτσι τα πράγματα. Υπάρχουν πολλές λάθος πληροφορίες και μυθεύματα. Ήμουν φαν της μουσικής του και πήγα σε μια συναυλία του μετά την αποφοίτησή μου. Όταν γνωριστήκαμε μετά το σόου μου είπε "ας γίνουμε φίλοι". Εκείνη την περίοδο ήμουν απασχολημένη με τα γυρίσματα ενός φιλμ και με μια περιοδεία, έτσι βγήκαμε μόνο τρεις-τέσσερις φορές, προτού συνειδητοπ