X-factor: Διαγωνιζόμενη έκανε την ανατροπή αλλά της βγήκε... ξινή! (Βίντεο)

Την προειδοποίησε ο Τσαουσόπουλος αλλά...

X-factor: Διαγωνιζόμενη έκανε την ανατροπή αλλά της βγήκε... ξινή! (Βίντεο)

Διαγωνιζόμενη έκανε την ανατροπή αλλά της βγήκε... ξινή, αφού δεν κατάφερε να πάρει μια καρέκλα στο X-factor στην ομάδα του Τσαουσόπουλου.

Το τραγούδι «Άνθρωπε» σε μουσική του Aurel Giroveanu και στίχους των Άνκα και Χριστίνας Περικλέους, που έχει ερμηνεύσει η Angela Similea επέλεξε για την εμφάνισή της στο Chair Challenge, η 16χρονη Ειρήνη Περικλέους από την Κύπρο. X-factor: H 17χρονη Δήμητρα άφησε άφωνο τον Μάστορα - «Παραλίγο να ρίξεις το στούντιο»! (Βίντεο)

«Εγώ προσπάθησα να δείξω κάτι διαφορετικό. Κάτι που δεν θα έκανε κάποιος άλλος και έχασα. Απογοητεύτηκα αλλά πάμε για καλύτερα», είπε η ίδια φεύγοντας.

X-Factor: Ξέσπασε σε δάκρυα η Ασλανίδου! Η διαφωνία με τον Μάστορα και όλα όσα έγιναν εχθές! (Βίντεο)

Η διαφωνία με τον Μάστορα και όλα όσα έγιναν εχθές! Ξέσπασε σε δάκρυα η Ασλανίδου στο πλατό του X-Factor! Ότι έγινε σε βίντεο!

Το παιχνίδι του OPEN πλέον κρατάει συντροφιά τα βράδια στο τηλεοπτικό κοινό και... δεν λείπουν οι συγκινήσεις, τα γέλια, οι συγκρούσεις!

Συγκλονιστικό τροχαίο για παίκτη του X-factor! Ντοκουμέντο σοκ από τη σύγκρουση!

Συλλέξαμε τις καλύτερες στιγμές από το επεισόδιο της Πέμπτης (3/10) και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω...

X-Factor: Πόνεσαν τα λόγια του Θεοφάνους! «Δεν ξέρεις να τραγουδάς»! (Βίντεο)

Στο σημερινό επεισόδιο του X-Factor βλέπουμε τα Chair Challenge. Τα λόγια του Γιώργου Θεοφάνους στην παίκτρια ωστόσο, πρέπει να πόνεσαν. Μεταξύ άλλων της είπε: «Δεν ξέρεις να τραγουδάς»!

Ο μουσικός διαγωνισμός του Open, απόψε συνεχίζεται με την ομάδας της Μελίνας Ασλανίδου.

Η Κυριακή Νικολάου ερμήνευσε το τραγούδι «Το δίκιο μου» σε μουσική και στίχους των Θέμη Καραμουρατίδη και Οδυσσέα Ιωάννου, που έχει ερμηνεύσει η Γιώτα Νέγκα.

Τηλεθέαση X-Factor: Πώς τα πήγε η Βανδή στην πρώτη της εμφάνιση;

Όταν η ερμηνεία της τελείωσε τον λόγο πήρε κατευθείαν ο Γιώργος Θεοφάνους και της είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν ξέρεις καθόλου να τραγουδάς, μόνο φωνάζεις. Λίγο έτσι προς το τέλος μαλάκωσες λίγο, δεν χρειάζεται. Μπορεί και το άγχος να στο κάνει αυτό το πράγμα».

Δείτε το σχετικό βίντεο: