Αθηνά Οικονομάκου: Φορτωμένη με τσάντες και χωρίς χαμόγελο! Φορούσε τσάντα 1.590 ευρώ!

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Αθηνά Οικονομάκου: Φορτωμένη με τσάντες και χωρίς χαμόγελο! Φορούσε τσάντα 1.590 ευρώ!

Φορτωμένη με τσάντες και χωρίς χαμόγελο από το άγχος και το τρέξιμο ήταν η Αθηνά Οικονομάκου! Φορούσε τσάντα 1.590 ευρώ!

Ο φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την ηθοποιό σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, πριν από λίγες εβδομάδες να κάνει τα ψώνια της! Η αλήθεια είναι πως, όπως σας αποκαλύψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ είχε βγει για να κάνει τα τελευταία ψώνια για την βάπτιση του γιου της Μάξιμου, που έγινε λίγες ημέρες μετά υπό άκρα μυστικότητα!

Αθηνά Οικονομάκου: Φορτωμένη με τσάντες και χωρίς χαμόγελο! Φορούσε τσάντα 1.590 ευρώ!

Εννοείται πως η ομάδα του Youweekly.gr δεν μπορούσε να μην ψάξει όλες τις λεπτομέρειες γι αυτή την τσάντα που φορούσε! Μαύρη, που μπαίνει στο πλάι και μπορείς να την έχεις πάνω σου όλη μέρα!

Εκτός αυτού χωράει και πολλά πράγματα...

Αθηνά Οικονομάκου: Φορτωμένη με τσάντες και χωρίς χαμόγελο! Φορούσε τσάντα 1.590 ευρώ!

Η Αθηνά, λοιπόν, επέλεξε τσάντα που κοστίζει 1.590 ευρώ από Balenciaga!

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει "παγωτό"! Σαλόνι από άλλον πλανήτη...

Σαλόνι από άλλον πλανήτη έχει μέσα η σπιταρόνα της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου! Θα σας αφήσει "παγωτό" σίγουρα το εσωτερικό του...

Η ηθοποιός έχει πολλές ιδιότητες αλλά πάνω από όλα είναι μία περήφανη μαμά και μία ερωτευμένη σύζυγος που παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Φίλιππο Μιχόπουλο, τρεις φορές.

Η stylish ηθοποιός, τον ελεύθερό της χρόνο, ασχολείται και με τον ισχυρό λογαριασμό της στο Instagram, ο οποίος μετρά παραπάνω από 900 χιλιάδες followers.

Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε μπάνιο στην θάλασσα και όλοι κοιτούσαν το μαγιό της! Κοστίζει πάνω από 200 ευρώ!

Μέσω του αγαπημένου της μέσου κοινωνικής δικτύωσης αλλά και των Instastories, η Αθηνά έχει δείξει διάφορα πλάνα στους διαδικτυακούς της φίλους από το σπίτι στο οποίο μένει με τον αγαπημένο της.

Όπως θα δεις παρακάτω, το ζευγάρι αγαπάει την minimal αισθητική ενώ η 33χρονη έχει μία πολύ ενδιαφέρουσα ντουλάπα.

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Το μεγάλο μυστικό για το σπίτι τους στα βόρεια προάστια!

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό για το σπίτι που μένει στα βόρεια προάστια μαζί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο!

Όσο δεν ξέραμε για το υπέροχο σπίτι τους!

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος μένουν σε ένα απίστευτο και ονειρεμένο σπίτι στα βόρεια προάστια!

Πολλές φορές έχουμε δει φωτογραφίες που ανεβάζει η ηθοποιός στο instagram, ωστόσο η ίδια για πρώτη φορά αποκάλυψε πράγματα που δεν γνωρίζαμε!

Η πανέμορφη ηθοποιός μιλώντας στο In Style έκανε γνωστές λεπτομέρειες για τη διακόσμηση, αλλά και πώς επέλεξε με τον σύζυγό της να φτιάξουν το σπίτι τους.

«Ζω στα βόρεια προάστια. Είμαι χαρούμενη γιατί έχω κήπο, αναπνέω καθαρό αέρα και όσο γίνεται βρίσκομαι κοντά στη φύση. Την διακόσμηση του σπιτιού την ανέλαβα εγώ, με τη βοήθεια και τη σύμφωνη γνώμη του Φίλιππου. Και οι δύο αγαπάμε τον μινιμαλισμό. Κυριαρχούν γήινες αποχρώσεις, με το χρώμα να κάνει την εμφάνισή του μόνο για να δώσει την απαραίτητη ζωντάνια.

Δεν αγαπάμε τις υπερβολές ούτε τα βαριά έπιπλα. Αγαπημένη μου γωνία είναι το σαλόνι γιατί εκεί μαζευόμαστε με την οικογένεια και τους φίλους μας και περνούμε χαλαρές στιγμές. Ως γυναίκα, βέβαια, αγαπώ πολύ το βεστιάριο όπου έχω τα ρούχα και τα αξεσουάρ, ενώ το δωμάτιο που μπαίνω και χάνομαι είναι του γιου μου», ανέφερε η Αθηνά Οικονομάκου.

Αθηνά Οικονομάκου: Αδιανόητο κράξιμο για την βάφτιση του γιου της! Τα «φαρμάκια» για τα ρούχα!

Αδιανόητο κράξιμο για την βάφτιση του γιου της Αθηνάς Οικονομάκου από πρόσωπα έκπληξη! Τα «φαρμάκια» για τα ρούχα που θα συζητηθούν!

Υπενθυμίζεται ότι η Αθηνά Οικονομάκου κι ο Φίλιππος Μιχόπουλος επέλεξαν να γιορτάσουν την επέτειο του γάμου τους με τη βάφτιση του Μάξιμου - Σπύρου!

Νονές του νεοφώτιστου είναι η Βάσω Λασκαράκη, η Νικόλ Παναγιώτου και η Εύη Πρεβενά οι οποίες επέλεξαν να ντυθούν ασορτί, προκαλώντας την ομάδα του Happy Day!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Ντύθηκαν ασορτί! Το ότι ντύθηκαν ασορτί μου άρεσε αλλά το μοτίβο δεν μου άρεσε»!

Η δε Τίνα Μεσσαροπούλου τόνισε: «Θα είπε στις νονές έχω βγάλει καινούργια συλλογή θέλετε να την προωθήσετε; Πάντως η βάφτιση είχε ωραίο θέμα…»!

Και η Σταματίνα ανέφερε: «Έτσι οι νονές δεν επισκιάζει η μία την άλλη…»!

Ο δε Χάρης Χριστόπουλος αρκέστηκε να πει: «Τώρα αυτό στυλιστικά είναι ωραίο;»!

Αθηνά Οικονομάκου: Το λάθος που πρόδωσε το μυστήριο! Φωτογραφίες - ντοκουμέντο μόνο εδώ!

Αποκλειστικές φωτογραφίες - ντοκουμέντο μόνο εδώ! Το λάθος της Αθηνάς Οικονομάκου πριν λίγες ημέρες που πρόδωσε το μυστήριο!

Μπορεί στα social media να είναι εξωστρεφής και κοινωνική, τις οικογενειακές χαρές της όμως τις περνά πάντα... κεκλεισμένων των θυρών, με μόνους θεατές τους followers της στο Instagram! Έτσι, λοιπόν, η ηθοποιός το πρωί της Κυριακής βάφτισε υπό άκρα μυστικότητα τον 1,5 έτους γιο της, ο οποίος πια ονομάζεται Μάξιμος-Σπύρος. Το δεύτερο όνομα είναι του παππού του, πατέρα του Φίλιππου Μιχόπουλου.

Αθηνά Οικονομάκου: Το λάθος που πρόδωσε το μυστήριο! Φωτογραφίες - ντοκουμέντο μόνο εδώ!

Αθηνά Οικονομάκου: Η δηλητηρίαση που έπαθε στις πιο άσχημες διακοπές της!

Στο κτήμα «Casa e campo» στις Αφίδνες είχαν προσκληθεί μόνο οι πολύ στενοί φίλοι της Αθηνάς και του Φίλιππου, που εκείνη τη μέρα γιόρτασαν και την πρώτη επέτειο του γάμου τους. Οι προσκεκλημένοι είχαν λάβει το σχετικό μήνυμα με την προϋπόθεση να μην αποκαλύψουν για κανέναν λόγο τον τόπο και την ώρα της βάφτισης. Μάλιστα, όταν κάποια στιγμή φωτογράφοι από διάφορα Μέσα πληροφορήθηκαν για το μυστήριο και έφτασαν στον χώρο, οι υπεύθυνοι ασφαλείας απομάκρυναν τα αυτοκίνητα των καλεσμένων και διευκρίνισαν πως πρόκειται για ιδιωτική στιγμή και ότι δεν επιτρεπόταν η είσοδος. Το πάρτι που ακολούθησε μετά τη βάφτιση του γιου της ηθοποιού, πάντως, είχε θέμα τη... ζούγκλα και όλη η εντυπωσιακή διακόσμηση όπως την είδαμε από τα προφίλ στο Instagram των καλεσμένων είχε να κάνει με ζωάκια, με τα οποία ο μικρός λατρεύει να παίζει.

Τα ψώνια που πρόδωσαν τη βάφτιση!

Αθηνά Οικονομάκου: Το λάθος που πρόδωσε το μυστήριο! Φωτογραφίες - ντοκουμέντο μόνο εδώ!

Οι φωτογράφοι ωστόσο είχαν εντοπίσει για πρώτη φορά πριν από λίγες μέρες την ηθοποιό -η οποία συμμετέχει για μία ακόμη χρονιά στο «Έλα στη θέση μου» στον Alpha- να κάνει τα ψώνια της τελευταίας στιγμής σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και από τα μαγαζιά που εκείνη επισκέπτονταν έκαναν τις πρώτες υποθέσεις πως η βάφτιση δεν αργούσε. Η Αθηνά εκείνη τη μέρα μόλις είχε τελειώσει από τα γυρίσματα και προσπαθούσε να ρυθμίσει όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες.