Μαρία Κίτσου: Συγκλόνισαν τα λόγια της στον Αρναούτογλου! «Ξέρω πως είναι το σκοτάδι...»! (Βίντεο)

«Μαθαίνεις να ζεις με αυτό»!

Μαρία Κίτσου: Συγκλόνισαν τα λόγια της στον Αρναούτογλου! «Ξέρω πως είναι το σκοτάδι...»! (Βίντεο)

Συγκλόνισαν τα λόγια της Μαρίας Κίτσου όταν πήγε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Ξέρω πως είναι το σκοτάδι...»!

Ο γνωστός παρουσιαστής υποδέχτηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής του, την πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Η ηθοποιός, που αγαπήθηκε από το κοινό, έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε ανοιχτά για την περίοδο που πέρασε κατάθλιψη. Τηλεθέαση 9/10: Σάρωσαν οι Άγριες Μέλισσες! Το νούμερο ρεκόρ που έφτασαν σε τέταρτο!

Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι κάτι που επανέρχεται, κάτι που φεύγει, το πολεμάς, μαθαίνεις να ζεις τελικά με αυτό! Μίλησα ανοιχτά για την κατάθλιψη για να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους. Θέλω να πιαστώ από τη χαρά, γιατί ξέρω πως είναι το σκοτάδι!

Εγώ ζητούσα πάντα βοήθεια και αυτό με έσωσε! Οι δυνατοί άνθρωποι είναι αυτοί που ζητάνε βοήθεια! Πάντα το αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις κατάθλιψη, καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, δεν μπορούσα να κάνω καμιά θετική σκέψη, τα έβλεπα όλα μαύρα. Την πέρασα στα 17 μου…».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει! «Πάσχω από κατάθλιψη και αγχώδη διαταραχή»!

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει και λέει χαρακτηριστικά: «Πάσχω από κατάθλιψη και αγχώδη διαταραχή»!

Η πρωταγωνίστρια, της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες μέλισσες», αποκαλύπτει για εκείνη πράγματα που κανείς δεν γνωρίζει με μια συνέντευξή της!

Ο λόγος για την Μαρία Κίτσου και ακολουθεί απόσπασμα από την συνέντευξη!

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει! «Πάσχω από κατάθλιψη και αγχώδη διαταραχή»!

Διαβάστε αναλυτικά:

Ενώ βρίσκεστε αρκετά χρόνια στον χώρο, δεν γνωρίζουμε πολλά για σας. Η ζωή σας δεν είναι «διάφανη»...

Δεν το επεδίωξα, έτυχε. Αλλά ίσως συμβαίνει επειδή στις συνεντεύξεις οι δημοσιογράφοι με ρωτάτε συνεχώς για τα ίδια πράγματα. Έτσι, ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου μένει στο σκοτάδι.

Ποια πτυχή της ζωής σας θα θέλατε να βγει στο φως;

Θα σας πω. Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι πάσχω από κατάθλιψη και αγχώδη διαταραχή, καθώς και από σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής. Η διάγνωση έγινε στα 17 μου και έκτοτε παλεύω να τα αντιμετωπίσω με φαρμακευτική αγωγή και ψυχοθεραπεία. Αλλά, ευτυχώς, έχω δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπούν, με καταλαβαίνουν και με στηρίζουν. Επίσης, σε ένα τεστ ενσυναίσθησης που μου έκανε ο γιατρός μου χτύπησα... κόκκινο. Πώς να μην έχω κατάθλιψη όταν μπαίνω τόσο πολύ «στα παπούτσια» των άλλων; (Γέλια) Αν μου πείτε κάτι στενόχωρο για σας, θα το βιώσω μέχρι το μεδούλι! Μπορεί να με διαλύσει.