Μαρία Σολωμού: Άκουσε το όνομα του Μουζουράκη και τους γύρισε πλάτη και έφυγε! (Βίντεο)

Άφησε άφωνους τους δημοσιογράφους!

Μαρία Σολωμού: Άκουσε το όνομα του Μουζουράκη και τους γύρισε πλάτη και έφυγε! (Βίντεο)

Η Μαρία Σολωμού άκουσε το όνομα του Πάνου Μουζουράκη και η αντίδραση της ποια ήταν; Τους γύρισε την πλάτη και έφυγε!

Η κάμερα του «Happy Day» τσάκωσε την γνωστή ηθοποιό και άρπαξε την ευκαιρία για μερικές ερωτήσεις.

Όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε αν βλέπει «The Voice» φέτος εκείνη απάντησε ότι δεν έχει τηλεόραση στο σπίτι της επομένως δεν βλέπει τίποτα.

Αμέσως μετά μία άλλη δημοσιογράφος είπε ευτυχώς που υπάρχει το «Voice» και είναι εδώ το αγόρι της με την Μαρία Σολωμού να αντιδρά περίεργα και να λέει απλά «Μάλιστα».

Όταν πήγαν να της κάνουν και μία τρίτη ερώτηση για τον Πάνο Μουζουράκη εκείνη απλά γύρισε την πλάτη και έφυγε, αφήνοντας άφωνους τους δημοσιογράφους!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μαρία Σολωμού: Γενέθλια για την ηθοποιό! Αυτή είναι η ηλικία της!

Τα γενέθλια της γιόρτασε η Μαρία Σολωμού. Αυτή είναι η ηλικία της ηθοποιού και πάθαμε σοκ όταν την είδαμε.

Έχοντας στο πλευρό της αγαπημένα της πρόσωπα και συνεργάτες διασκέδασε σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από το όμορφο party που της διοργάνωσαν.

Η Μαρία Σολωμού, είναι 45 ετών και πάθαμε πλάκα όταν το διαβάσαμε, αφού έχει ένα τέλειο κορμί και είναι κούκλα.

Μαρία Σολωμού γενέθλια ηλικία

Μαρία Σολωμού γενέθλια ηλικία

Μαρία Σολωμού γενέθλια ηλικία

Μαρία Σολωμού: Βρέθηκε αντιμέτωπη με Οχιά! Ποια η κατάσταση της ηθοποιού;

Βρέθηκε αντιμέτωπη με Οχιά η Μαρία Σολωμού. Ποια είναι η κατάσταση της ηθοποιού μετά από αυτό το σοκαριστικό περιστατικό;

Την αποκάλυψη έκανε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει το τι της συνέβη.

Η Μαρία Σολωμού βρίσκεται σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την θεατρική παράσταση «Βερβερίτσα», η οποία βλέπει μεγάλη επιτυχία.

Μαρία Σολωμού: Αποκαλύπτει πως είναι το σώμα της χωρίς ρετούς και φίλτρα και εξηγεί τον λόγο!

Ωστόσο, ένα απρόοπτο περιστατικό είχε η ηθοποιό, το οποίο την έκανε να φοβηθεί πολύ. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε:

«Σαν άνθρωπος εγώ ολοκληρώθηκα. Μετά από 1.500 κουνούπια που μου επιτέθηκαν και μετά τα κατάπια στην παράσταση, συναντήθηκα με ένα φίδι. Φίδι. Αυτό με την γλώσσα, που δαγκώνει και πεθαίνεις και μετά σε κλαίμε. Αυτό το φίδι. Ήταν πολύ κοντά μου, στα πράγματα μου και ήταν μακρύ αρκετά και μετά μας είπαν πως είναι οχιά. Δηλαδή εντάξει. Αλλά φίδι; Φίδι, δεν ξέρω αν βλέπετε παιδιά την εμμονή που έχω. Τα φίδια είναι κάτι που το φαντάζεσαι, τα βλέπεις σε κάτι ταινίες και δεν το βλέπεις δίπλα σου στο καμαρίνι. Έχω σοκαριστεί. Είμαι σοκαρισμένη με το φίδι. Χθες στην παράσταση παίζαμε με μία ακρίδα. Ακρίδα όχι μικρή, αυτή που είναι μικρό pet, σκύλος μικρός. Πήραμε προφυλάξεις γιατί εντάξει και η ακρίδα δεν είναι εύκολο να έρθει να κάτσει στο κεφάλι. Έπαιζε η ακρίδα στην μία σκηνή, έπαιζε ο Νίκος στην άλλη. Δηλαδή παρακολουθούσαμε ένα έργο μπροστά μας με μία ακρίδα. Θέλω να πάω σε μία πόλη να φάω μπετό. Να φάω τα σίδερα. Δεν θέλω άλλο φίδι, κάπως φοβήθηκα και ήθελα να το μοιραστώ. Αυτά.», είπε χαρακτηριστικά σοκαρισμένη η Μαρία Σολωμού.

Μαρία Σολωμού οχιά

Μαρία Σολωμού: Η εξομολόγηση για τον Πάνο Μουζουράκη! «Προσπαθώ να...»!

Μια εξομολόγηση για τον Πάνο Μουζουράκη έκανε η Μαρία Σολωμού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Enjoy. Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην παράσταση «Βερβερίτσα», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Νίκο Μουτσινά.

Το ζευγάρι στη «Βερβερίτσα» επισκέπτεται ένα σύμβουλο σχέσεων για να σώσει το γάμο του. Θα έκανες κάτι αντίστοιχο;

Να πάω σε σύμβουλο σχέσεων; Δεν θα το επιχειρούσα. Αλλά ναι έχω επισκεφτεί ψυχολόγο, όταν το χρειάστηκα. Νομίζω ότι μια μικρή ψυχανάλυση θα βοηθούσε όλους τους ανθρώπους. Κάποιες φορές τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο μπερδεμένα, να βρίσκεσαι σε σύγχυση και ένας ειδικός να μπορεί να σε βοηθήσει. Να βάλει σε μια τάξη τη σχέση σου.

Μαρία Σολωμού - Πάνος Μουζουράκης: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό τους! Οι καυγάδες και η πίεση...

Είχες πει σε μια συνέντευξη για τον Πάνο Μουζουράκη ότι τα θετικά του μπορεί να είναι και τα αρνητικά του, όπως η παιδικότητά του. Πώς αντιμετωπίζεις τα θετικά και τα αρνητικά των ανθρώπων που αγαπάς;

Έχω πάρα πολύ υπομονή. Προσπαθώ να καταλάβω τις ανάγκες τους, να μπω στη θέση τους και να τους δώσω ελευθερία. Αν το κάνω αυτό με τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι δεν θα το κάνω με τον σύντροφό μου; Δεν θέλω να αλλάζω τον άλλον, τον αγαπώ για αυτό που είναι. Απλά φροντίζω να αγαπώ πρώτα από όλα τον εαυτό μου για να μπορώ να δώσω και στους άλλους.