Κλέλια Ρένεση: Μετά τον «θόρυβο» για το παιδί, δημοσίευσε φωτογραφία του Μάνου Τσάο!

Έκανε κίνηση ματ!

Κλέλια Ρένεση: Μετά τον «θόρυβο» για το παιδί, δημοσίευσε φωτογραφία του Μάνου Τσάο!

Κι όμως το έκανε η Κλέλια Ρένεση και μετά τον «θόρυβο» για το παιδί, δημοσίευσε φωτογραφία του Μάνου Τσάο!

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια, πριν ενάμιση περίπου μηνά ανακοίνωσε ότι ο Μάνου Τσάο δεν είναι ο πατέρας του παιδιού της, ούτε συμβίος της, αλλά ότι οι δυο τους είναι πνευματικοί συνοδοιπόροι.

Η γνωστή ηθοποιός, που και τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα», αυτή τη φορά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του Μάνου Τσάο! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Κλέλια Ρένεση: Μετά τον «θόρυβο» για το παιδί, δημοσίευσε φωτογραφία του Μάνου Τσάο!

Κλέλια Ρένεση: Πρώτη εμφάνιση μετά την αποκάλυψη για τον Μάνου Τσάο και τη γέννηση της κόρης της!

Η Κλέλια Ρένεση έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποκάλυψη για τον Μάνου Τσάο, ότι δεν είναι ο πατέρας του παιδιού της, αλλά και την γέννηση της κόρης της!

Η όμορφη ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, στο πλευρό του συναδέλφου και φίλου της, Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Η Κλέλια Ρένεση ήταν φειδωλή στις απαντήσεις της και δεν είπε τίποτα για την πρόσφατη ανάρτησή της σχετικά με τον πατέρα του παιδιού της.

Η ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη κωμική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» μίλησε για την καταπληκτική χημεία που έχει καταφέρει να αποκτήσει με τον συμπρωταγωνιστή της.

Η Κλέλια Ρένεση, όταν ρωτήθηκε για το αν της λείπει το θεάτρο τόνισε πως φέτος θα επιστρέψει στο... σανίδι. Μάλιστα αποκάλυψε ότι ετοιμάζει μία σχετική δουλειά και θα χρειαστεί να ταξιδέψει για τρεις ημέρες για γυρίσματα στη Χιλή. Τότε η Ελένη Μενεγάκη βρήκε την ευκαιρία να τη ρωτήσει για το μωρό της.

Θα πας με το μωρό σου στη Χιλή; ρώτησε η παρουσιάστρια για να πάρει την απάντηση από την ηθοποιό: "όχι" και τότε η Ελένη τη ξαναρώτησε με βλέμμα όλο νόημα: «θα αντέξεις;» για να πάρει αμέσως την απάντηση από την Κλέλια Ρένεση: «Δεν ξέρω ακόμα. Αν με δείτε να γυρνάω μαύρα πανιά».

Πηγή: protothema.gr

Κλέλια Ρένεση: «Πυροβολεί» ξανά για τον Μάνου Τσάο! Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της;

Η Κλέλια Ρένεση επιστρέφει ξανά και «πυροβολεί» για τον Μάνου Τσάο! Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της; Τα λόγια που θα συζητηθούν!

Η αγαπημένη ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα», μίλησε στο ένθετο Page 2 και αποκάλυψε τον λόγο που επέλεξε το Facebook για να μιλήσει ανοιχτά!

Κλέλια, πριν από μερικές μέρες έκανες μια ανάρτηση στα social media που συζητήθηκε πολύ, φροντίζοντας να διορθώσεις κάποιες ανακρίβειες που έχουν γραφτεί για σένα. Γιατί το έκανες;

Το έκανα γιατί εκεί έχω ένα βήμα να επικοινωνήσω κάποιες σκέψεις μου με κάποιον έλεγχο. Δεν μιλάω ποτέ για τις προσωπικές μου ιστορίες, συναντήσεις, όνειρα, κατακτήσεις. Σπάνια. Και αυτό φροντίζω να το κάνω μόνο αν το κρίνω απαραίτητο και σε ένα μέσο που ο άλλος δεν αγοράζει με αντίτιμο χρημάτων ή έναντι διαφημίσεων. Γιατί η προσωπική ζωή του κάθε καλλιτέχνη δεν είναι προς πώληση και αυτό είναι βαθιά μου πεποίθηση. Έτσι, λοιπόν, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας τρόπος να εκφράσω αυτό που θέλω χωρίς μεσάζοντες που εκμεταλλεύονται καταστάσεις για να «πουλήσουν» έναντι χρημάτων ή δημοτικότητας τους. Ας μάθουμε, λοιπόν, να μη χτίζουμε στις πλάτες των άλλων. Ο καθένας ας πάρει στους ώμους τους τη σκιά του κι ας περπατήσει. Πιστεύω πως αυτός είναι ένας έντιμος τρόπος για να πορεύεσαι.

Δεν θα ήταν πιο εύκολο να δίνεις πιο συχνά συνεντεύξεις και να μιλάς και για τη προσωπική σου ζωή;

Σου έχω ήδη απαντήσει.

Έχεις πει ότι γράφεις όταν έχεις μεγάλη χαρά ή μεγάλη λύπη. Υπάρχει κάποιος στίχος που εμπνεύστηκες όταν έζησες τη χαρά της μητρότητας;

Ο τρόπος που γράφω αλλάζει και εξελίσσεται, και πώς αλλιώς άλλωστε. Πλέον γράφω και σε ηρεμία και νηφαλιότητα και έτσι το ευχαριστιέμαι περισσότερο. Στιχάκια πάνε και έρχονται στα τετράδια μου από τότε που επισκέφτηκα τη χώρα της μητρότητας, χωρίς μεγάλη επιτυχία, μπορώ να ομολογήσω. Μάλλον δεν χωράνε ακόμα οι λέξεις τις περιγραφές μου, οπότε κάτι μικραίνει και κάτι στριμώχνεται. Θα έρθει η ώρα που θα έχουν όλα το «σχήμα» που πρέπει. Δεν βιάζομαι. Απολαμβάνω. Το ίδιο εύχομαι και σε εσάς.

Κλέλια Ρένεση: Η πρώτη ανάρτησή της μετά τη "βόμβα" πως το παιδί δεν είναι του Manu Chao!

Η Κλέλια Ρένεση έκανε την πρώτη της ανάρτηση, μετά τη "βόμβα" που έριξε αποκαλύπτοντας πως το παιδί της δεν είναι του Μanu Chao!

Η όμορφη ηθοποιός πόσταρε στο instagram μία διαφορετική φωτογραφία!

Πριν λίγες ημέρες η Κλέλια Ρένεση αποκάλυψη πως το παιδί της δεν είναι του Manu Chao!

Μετά από τη δήλωση-βόμβα η ηθοποιός έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο instagram!

Ποια ήταν αυτή; Μία φωτογραφία από τα γυρίσματα της "Μουρμούρας" με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, γράφοντας: «Κοιμήσου εσύ και η τύχη σου δουλεύει κυρ-Ηλλλία μουυ».

Δείτε την!

Αυτό είναι ο λόγος που ο καλλιτέχνης Manu Chao δεν ακολουθεί την Κλέλια Ρένεση στο instagram!

Η απόφαση του ίδιου για τον προσωπικό του λογαριασμό!

Χαμός έγινε με την αποκάλυψη της Κλέλιας Ρένεση πως ο Manu Chao δεν είναι ο πατέρας του παιδιού της!

Ο καλλιτέχνης μάλιστα δεν ακολουθεί την ηθοποιό στο instagram, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τα τελευταία γεγονότα!

Ο Manu Chao έχει επιλέξει να μην ακολουθεί κανέναν λογαριασμό στο instagram!