Δεν θα γίνει Ειδικός Φρουρός ο «Αγάπη μόνο»! Τι διέγνωσε ο ψυχίατρος;

Τον έκοψε πανηγυρικά!

Δεν θα γίνει Ειδικός Φρουρός ο «Αγάπη μόνο»! Τι διέγνωσε ο ψυχίατρος;

Μεγάλη ανατροπή με τον «Αγάπη μόνο», ο οποίος δεν θα γίνει τελικά Ειδικός Φρουρός! Τι διέγνωσε ο ψυχίατρος και τον έκοψε;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», παρά την πολύ υψηλή βαθμολογία που συγκέντρωσε, δεν πέρασε την ψυχολογική αξιολόγηση, αντίθετα από τον αδερφό του Κωνσταντίνο, ο οποίος κρίθηκε ικανός.

Ο Ποτσέπης είχε καταταχθεί 95ος μεταξύ των 1.500 υποψηφίων οι οποίοι έλαβαν παραπεμπτικό για υγειονομικές και αθλητικές εξετάσεις χάρη στα μόρια που πήρε.

Το τερμάτισε! Δεν διανοείστε τι συνέβη όταν ο "Αγάπη μόνο" συνάντησε στη Μύκονο την Τζούλια Αλεξανδράτου (Βίντεο)

Ωστόσο, όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία με την εξέτασή του από ψυχολόγους η αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή της Αστυνομίας τον παρέπεμψε σε περαιτέρω αξιολόγηση, η οποία τον έκρινε απορριπτέο.

Μιλώντας στην Espresso, ο 24χρονος είπε ότι έπεσε θύμα bullying και διάκρισης επειδή είναι δημόσιο προσωπο.

«Όλοι έμεναν μέσα πέντε δευτερόλεπτα, εμένα με κράτησαν 20 λεπτά και έπεσα θύμα bullying και διάκρισης λόγω του ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο. Αφού περίμενα 3,5 ώρες για να αποφασίσουν και αφού μου είχαν κάνει πολλές ερωτήσεις, μου είπαν ότι δεν μπορούν να αποφασίσουν και μου έδωσαν παραπεμπτικό για ψυχίατρο τη Δευτέρα. Πράγματι, Δευτέρα πρωί, παρουσιάστηκα στον ψυχίατρο ο οποίος με εξέτασε για 10 λεπτά. Μου είπε ότι την απόφασή του θα την στείλει στην επιτροπή. Την Τρίτη το πρωί πήγα ξανά στην επιτροπή ψυχοτεχνικών και μου είπαν ότι σύμφωνα με τη δική τους απόφαση και αυτή του ψυχιάτρου κρίνομαι ακατάλληλος για την ΕΛΑΣ»!

Θυμάστε τον "αγάπη μόνο"; Δεν φαντάζεστε σε ποια δουλειά τον πήραν!

Θυμάστε τον "αγάπη μόνο" ο οποίος για μία περίοδο "έπαιζε" παντού; Δεν φαντάζεστε σε ποια δουλειά τον πήραν!

Ο «αγάπη μόνο», κατά κόσμον Αναστάσιος Ποτσέπης του Νικολάου και της Ελένης!

Ο "αγάπη μόνο", λοιπόν, είναι ένας από τους επιτυχόντες του διαγωνισμού για την πρόσληψη 1.500 Ειδικών Φρουρών στην Ελληνική Αστυνομία.

Ο ίδιος έγινε γνωστός από το «Ραντεβού στα Τυφλά», όταν το παρουσίαζε ο Μάρκος Σεφερλής.

«Τα πήρε» όλα αλλά τις ξέφυγαν τρίχες! Αδιανόητο «ατύχημα» για γνωστή ηθοποιό!

Ο «αγάπη μόνο», κατά κόσμον Αναστάσιος Ποτσέπης του Νικολάου και της Ελένης, όχι μόνο είναι ένας από τους επιτυχόντες του διαγωνισμού για την πρόσληψη 1.500 Ειδικών Φρουρών στην ΕΛ.ΑΣ., αλλά έχει και πολύ υψηλή βαθμολογία όντας ένας από 100 πρώτους. Αυτό προκύπτει από την ανάρτηση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ., με τον Τάσο Ποτσέπη να κάνει το πρώτο βήμα για να ενταχθεί στο Σώμα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις και μάλιστα ως Πενταετούς Υποχρέωσης.