Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Καταστράφηκε το ξενοδοχείο τους! Σοκαριστικές φωτογραφίες με ότι απέμεινε!

Τους "χτύπησε" η απόλυτη θεομηνία! Θα πάθετε σοκ!

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Καταστράφηκε το ξενοδοχείο τους! Σοκαριστικές φωτογραφίες με ότι απέμεινε!

Σοκαριστικές φωτογραφίες με ότι απέμεινε από το ξενοδοχείο του Μάκη Παντζόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη που καταστράφηκε!

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Όναρ του ζευγαριού στα Άχλα πνιγμένο από την λάσπη. Ανέβηκε πολύ ψηλά η κοίτη του ποταμού Άχλα, ενώ ταυτοχρόνως κατέβαιναν πολλά νερά από τις πλαγιές κι άνοιγαν νέα ρέματα. Η παρουσιάστρια του ALPHA, μάλιστα, είχε μιλήσει λίγες ημέρες πριν γι αυτό στην εκπομπή της, όμως κανείς δεν πίστευε πως η καταστροφή θα είναι τόσο μεγάλη!

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Καταστράφηκε το ξενοδοχείο τους! Σοκαριστικές φωτογραφίες με ότι επέμεινε!

Λεπτομέρεια από την παραπάνω φωτογραφία. Ένα νέο ρέμα άνοιξε πλάι στον δρόμο! Ο χωματόδρομος για τα Άχλα σε μεγάλο βαθμό καταστράφηκε και μηχάνημα του Δήμου Άνδρου δούλεψε για να τον αποκαταστήσει.

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Καταστράφηκε το ξενοδοχείο τους! Σοκαριστικές φωτογραφίες με ότι επέμεινε!

Λεπτομέρεια από τη δύναμη του νερού που ξήλωσε ότι βρήκε στο πέρασμα του.

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Καταστράφηκε το ξενοδοχείο τους! Σοκαριστικές φωτογραφίες με ότι επέμεινε!

Η "γουρούνα" του Μάκη Πατζόπουλου που την πήρε ο ποταμός Άχλας και την ανέβασε πάνω στη γεώτρηση!

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Καταστράφηκε το ξενοδοχείο τους! Σοκαριστικές φωτογραφίες με ότι επέμεινε!

Ένα μέρος της εγκατάστασης δίπλα στο συγκρότημα από όπου πέρασε το ποτάμι.

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Καταστράφηκε το ξενοδοχείο τους! Σοκαριστικές φωτογραφίες με ότι επέμεινε!

Το μαγειρείο του συγκροτήματος Όναρ. Δεν έμεινε τίποτα σχεδόν...

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Καταστράφηκε το ξενοδοχείο τους! Σοκαριστικές φωτογραφίες με ότι επέμεινε!

Τα δωμάτια. Το νερό του φουσκωμένου ανέβηκε στο ισόγειο και ανάγκασε τους φιλοξενούμενους να καταφύγουν στον πρώτο όροφο!

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Καταστράφηκε το ξενοδοχείο τους! Σοκαριστικές φωτογραφίες με ότι επέμεινε!

Το υπαίθριο μπαρ του ξενοδοχείου Όναρ. Ήταν τόση η δύναμη του νερού που ο κόλπος στα Άχλα γέμισε κορμούς δέντρων και ξύλα!

Ρεπορτάζ "ΕΝ ΑΝΔΡΩ.gr"

Πριν λίγο καιρό μάλιστα το είχαν κάνει ανακαίνιση και είχαμε πάθει πλάκα με τις φωτογραφίες από το εσωτερικό...

Αποκλειστικό! Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Ανακαινίζουν το ξενοδοχείο στα Άχλα! Το εξωφρενικό ποσό που πήραν σαν επιχορήγηση!

Ο επίγειος παράδεισος του Ματέο Παντζόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη στα Άχλα ανακαινίζεται και... είναι πολλά τα λεφτά Άρη!

Η παρουσιάστρια εδώ και εφτά χρόνια, μαζί με τον έρωτα στα μάτια του Μάκη Παντζόπουλου έχει βρει και τον επίγειο παράδεισό της: Τα Αχλα. Ο σύζυγός της, όπως είναι ευρέως γνωστό, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Άνδρο, έχοντας φτιάξει μια ξενοδοχειακή μονάδα στα απομονωμένα Άχλα, Εκεί λέγεται, μάλιστα, πως γεννήθηκε και ο μεγάλος αυτός έρωτάς τους, όταν στα τέλη ενός καλοκαιριού , μετά από παρότρυνση της Τζένης Μπαλατσινού, η Ελένη Μενεγάκη πήρε τα παιδιά της και πήγαν για λίγες ημέρες να χαλαρώσουν στο ξενοδοχείο.

Από τότε τα Άχλα γνωρίζουν μεγάλες δόξες καθώς κατακλύζονται από παπαράτσι, συχνά - πυκνά, οι οποίοι καραδοκούν για μια και μόνο φωτογραφία της. Αλλά ας μπω σιγά σιγά στο θέμα μας γιατί η πληροφορία που θα σας δώσω αποκλειστικά από τo Υouweekly.gr και το Vanda's blog μπορεί και να σας εξοργίσει!

Μια παρουσιάστρια, μια Ελληνίδα celebrity που τον μήνα, όπως σας έχουμε γράψει στο Youweekly.gr, βάζει στην τσέπη της από τον ALPHA 125.000 πήρε επιχορήγηση τεράστιο ποσό για να ανακαινίσει με τον αγαπημένο της καρδιάς της την ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρούν.

Συγκεκριμένα, η πληροφορία που έφτασε στα αυτιά μου και επιβεβαιώθηκε πριν σας αποκαλυφθεί μέσα από το blog μου, Vanda's, είναι πως μέσω του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η Ελένη με τον σύζυγό της έλαβαν επιχορήγηση 200.000 ευρώ για την επέκταση της ξενοδοχειακής μονάδας στα Άχλα.

Η αίτηση της επιχορήγησης κατατέθηκε από την εταιρεία "Sikinos Andros Τουριστική Εκμετάλλευση Μονοπρόσωπη ΙΚΕ" και τα σχέδια των πέντε νέων πολυτελών κατοικιών έχει αναλάβει ο γνωστός - και αγαπημένος της Ελένης - αρχιτέκτονας , Τάσος Ζέππος, και η συνεργάτιδά του, Ελένη Γεωργιάδου. Οι κατοικίες προς ενοικίαση θα διαθέτουν και πισίνα, μάλιστα ναι καλά διαβάσατε, και πισίνα...

Και ερωτώ εγώ, απλά, χωρίς να πω τίποτα άλλο... Πόσο εύκολο είναι να πάρει επιχορήγηση ένα τέτοιο μυθικό ποσό ένας απλός καθημερινός άνθρωπος;

Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!

Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη με τον Μάκη στην δημοσιότητα! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!

Το ζευγάρι, είχε ως όνειρο ζωής την επέκταση της ξενοδοχειακής μονάδας που είχε ξεκινήσει εκείνος στα Άχλα της Άνδρου και το φετινό καλοκαίρι είναι το πρώτο που εγκαινιάζουν τις ολοκαίνουργιες βίλες τους, στο δεύτερο.... σπίτι τους όπως αποκαλούν το Όναρ!


Οι βίλες, πέντε στον αριθμό, διαθέτουν όλες τις ανέσεις, και βρίσκονται χτισμένες -όλες από πέτρα- σε μία καταπληκτική τοποθεσία στα Άχλα της Άνδρου, με θέα -βέβαια- το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.
Όλο το προηγούμενο διάστημα, βρίσκονταν υπό κατασκευή την οποία είχε αναλάβει το κορυφαίο αρχιτεκτονικό γραφείο του Τάσου Ζέππου Zege architects. Διαθέτουν υπερσύγχρονο εξοπλισμό και μοναδική διακόσμηση με πανάκριβα έπιπλα!

Τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και ο Μάκης Παντζόπουλος ήθελαν να κάνουν αυτές τις πέντε βίλες ξεχωριστές, ακόμα και στην παραμικρή τους λεπτομέρεια, φροντίζοντας όμως να ταιριάζουν τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά με τις υπόλοπες βίλες και σουίτες της πολυτελούς ξενοδοχειακής τους μονάδας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τόσο από το εσωτερικό όσο και από τον περιβάλλοντα χώρο των νέων πολυτελών κατοικιών του ζευγαριού:

Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!

Ελένη Μενεγάκη: Τραγωδία! Παραλίγο να καεί το σπίτι της! Αγωνία για την μητέρα της!

Μια απίστευτη τραγωδία βίωσε πριν λίγα 24ωρα η Ελένη Μενεγάκη αφού παραλίγο να καεί το σπίτι της! Ώρες αγωνίας για την μητέρα της!

Μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας μεταφέρω όλα όσα έμαθα! Παραλίγο και θα έχανε την περιουσία της η παρουσιάστρια του ALPHA! Αλλά πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Πριν από 48 ώρες ξέσπασε φωτιά στην Κάρυστο, που ευτυχώς τέθηκε υπό έλεγχο σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα, όμως ήταν πολύ κοντά στην πολυτελέστατη μονοκατοικία που ανήκει στα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας της Ελένης Μενεγάκη!

Μια πολυκατοικία που δεν είναι η πρώτη φορά που απειλήθηκε από μεγάλη πυρκαγιά!

Ελένη Μενεγάκη: Τραγωδία! Παραλίγο να καεί το σπίτι της! Αγωνία για την μητέρα της!

Η κ. Ζέτα, η μητέρα της παρουσιάστριας, σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες ενημερώθηκε τηλεφωνικώς από γείτονες για τη φωτιά και έσπευσε στην Κάρυστο μαζί με τον σύζυγό της Στέλιο Μισόκαλο! Εννοείται πως βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με την Ελένη η οποία αγωνιούσε για την εξέλιξη, παρότι είναι για εκείνη ένα σκηνικό τρόμου που έχει ζήσει κι άλλες φορές.

Ευτυχώς, όμως, τέλος καλό, όλα καλά! Να τονίσω πως η Ελένη αγαπάει πολύ αυτό το μέρος γιατί έχει πολλές αναμνήσεις και, μάλιστα, το επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί, συνήθως έχοντας μαζί της όλα τα παιδιά της.