Νάνα Μούσχουρη: Αποχωρίστηκε το σήμα κατατεθέν της! Την είδαμε και μείναμε άφωνοι!

Και όμως το έκανε!

Νάνα Μούσχουρη: Αποχωρίστηκε το σήμα κατατεθέν της! Την είδαμε και μείναμε άφωνοι!

Η Νάνα Μούσχουρη αποχωρίστηκε το σήμα κατατεθέν της και μόλις την είδαμε σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, μείναμε άφωνοι.

Τα μαύρα γυαλιά μυωπίας της διεθνούς φήμης τραγουδίστριας σηματοδοτούσαν το δικό της προσωπικό στυλ και έτσι την θυμόμαστε όλοι.

Ωστόσο, πήρε την απόφαση να κάνει μια αλλαγή μετά από πολλά χρόνια και να τα αποχωριστεί. Μαρέβα Μητσοτάκη: Παρέδωσε μαθήματα μόνο με τα γυαλιά ηλίου της! Έτσι και δεν τα έχεις, είσαι... out!

Η Νάνα Μούσχουρη, έδωσε το παρών στο γεύμα που δόθηκε από το Σύλλογο Ελπίδα για τα αποκαλυπτήρια του έργου τέχνης “Το δέντρο της Ειρήνης” στο πάρκο Ριζάρη και φωτογραφήθηκε μαζί με σπουδαία πρόσωπα.

Εμείς πάντως μείναμε άφωνοι, με ένα ολοκαίνουριο στυλ γυαλιών σε έντονο ροζ χρώμα, τα οποία αποτελούν μια statement επιλογή.

Νάνα Μούσχουρη γυαλιά

Νάνα Μούσχουρη γυαλιά

Μαρία Μπακοδήμου: Τα γυαλιά της έχουν «αέρα» από το '50 και μαγνητίζουν τα βλέμματα!

Τα γυαλιά που φοράει η Μαρία Μπακοδήμου έχουν «αέρα» από το '50 και μαγνητίζουν τα βλέμματα! Εσύ θα τα φορούσες;

Η παρουσιάστρια, δεν φοβάται να πειραματιστεί με την μόδα και το στιλ και το έχει αποδείξει! Να σου θυμίσουμε και την σούπερ στιλάτη φόρμα της για την οποία μιλήσαμε χτες...

Στο θέμα μας τώρα: Η Μαρία, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram και εμείς κολλήσαμε στα γυαλιά της!

Το κλασικό στρογγυλό στιλ των '50 και του John Lenon, προσγειώθηκε στον σκελετό της και ομολογούμε ότι αυτό το look της πάει πολύ! Αξιοσημείωτο είναι ωστόσο ότι το εν λόγω σχήμα γυαλιών πάει σε πολύ συγκεκριμένα πρόσωπα... Αν ωστόσο έχεις το ίδια σχήμα προσώπου με την Μαρία, go for it! Ιδού και η σχετική ανάρτηση: