«Guess my age»: Παίκτρια εμφανίστηκε με αυτό το φόρεμα και ο Λιάγκας τα... είδε όλα!

Άφωνοι όλοι στο πλατό!

«Guess my age»: Παίκτρια εμφανίστηκε με αυτό το φόρεμα και ο Λιάγκας τα... είδε όλα!

Παίκτρια εμφανίστηκε με αυτό το φόρεμα στο «Guess my age» και ο Γιώργος Λιάγκα τα... είδε όλα, αφού ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

Η Ροξάνη λοιπόν επέλεξε να βάλει ένα sexy φόρεμα, το οποίο θύμισε στον Γιώργο Λιάγκα την Καίτη Γαρμπη όταν είχε πάει στην Eurovision.

Μάλιστα επανέλαβε και την απορία που είχαν όλοι τότε, για το αν η γνωστή τραγουδίστρια φορούσε εσώρουχο. ΣΚΑΙ: «Πλερέζες» για Τανιμανίδη και Λιάγκα! Πόσο παρακάτω;

Γιώργος Λιάγκας: «Ήρθες στην εκπομπή για να μου πεις ότι κόβεται το Guess my age»; Απίστευτο σκηνικό on air!

Ο Γιώργος Λιάγκας σε απίστευτο απίστευτο σκηνικό on air!: «Ήρθες στην εκπομπή για να μου πεις ότι κόβεται το Guess my age» ανέφερε ο ίδιος!

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη, μας ενημέρωσε μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», πως το “My Style Rocks”, επιστρέφει με παρουσιάστρια την Ευαγγελία Αραβανη αλλά το ζουμί.... ήταν αλλού!

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε μετά το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, με το γνωστό του ύφος:

«Ουσιαστικά εσύ μου ανακοινώνεις, πως μου κόβουν το απογευματινό! Δηλαδή βγήκες τώρα στην μεσημεριανή μας εκπομπή να μας πεις ότι Λιάγκα σου κόβουν το παιχνίδι! Το χω πει εδώ και καιρό, ήταν μία συμφωνία για 100 εκπομπές, επειδή δεν πάει χάλια, δεν σκίζει κι όμως το κανάλι προτίμησε να το πάει Σαββατοκύριακο»!

"Λύγισε" ο παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής για τα παιδιά του - «Δεν νομίζω να το ξεπεράσω ποτέ»!

"Λύγισε" στον αέρα της εκπομπής ο Γιώργιος Λιάγκας για τα παιδιά του. Δεν νομίζω να το ξεπεράσω ποτέ», είπε για το διαζύγιο του.

Καλεσμένος στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» βρέθηκε ο Γιώργος Παρτσαλάκης, και μίλησε για τα τέσσερα διαζύγια που έχει πάρει, αλλά και για τα παιδιά του.

«Έχω εξαιρετικές σχέσεις με τις πρώην συζύγους μου, αλλά όχι πολύ πολιτισμένα πράγματα. Για να φτάσουμε στο σημείο να πονέσουμε τα παιδιά μας σημαίνει ότι υπήρχε πρόβλημα. Και θα πρέπει αυτά τα παιδιά να κατανοήσουν για ποιο λόγο πόνεσαν. Εάν δεν συντρέχει λόγος, είναι όλα καλά και όλα ωραία, μπαίνει κι ένα ερώτημα “ρε πατέρα, γιατί μου το έκανες αυτό;”…», είπε ο Γιώργος Παρτσαλάκης κι έκανε τον Γιώργο Λιάγκα.

Γιώργος Λιάγκας: Αποκάλυψε πόσα χιλιάρικα έπαιρνε και τα έχασε όλα στο χρηματιστήριο!

«Κοίτα τώρα, με βλέπεις κι έχω συγκινηθεί γιατί με εκφράζει απόλυτα αυτό που είπες. Δεν υπάρχει συνειδητοποιημένος άνθρωπος που έχει χωρίσει κι έχει παιδιά, που να μην αισθάνεται σαν κι εσένα, ότι και να λέμε ρε παιδί μου ότι ο χωρισμός δεν πειράζει, είναι ένας πόνος για τα παιδιά σου μεγάλος. Κι εγώ αισθάνομαι πάντα υπόλογος απέναντι στα παιδιά μου και αισθάνομαι… Εδώ δεν νομίζω να το ξεπεράσω ποτέ», είπε συγκινημένος ο Γιώργος Λιάγκας.