Έπος! Της έκοψαν τα μαλλιά στον αέρα εκπομπής και... λιποθύμησε!

Έκανε λάθος που τον... εμπιστεύτηκε!

Έπος! Της έκοψαν τα μαλλιά στον αέρα εκπομπής και... λιποθύμησε!

Σκηνή - έπος στην τηλεόραση. Της έκοψαν τα μαλλιά στον αέρα εκπομπής και... λιποθύμησε, μόλις είδε πως την κούρεψαν.

Στην τούρκικη τηλεόραση προβάλλεται η εκπομπή «Kuaförüm Sensin» (μτφ: Είσαι η κομμώτριά μου) και μόλις είδαμε αυτή την σκηνή "λιώσαμε" στα γέλια.

Στο concept του προγράμματος δηλώνουν συμμετοχή κομμωτές και make-up artists, οι οποίοι δείχνουν τις ικανότητές τους σε εθελοντές και κρίνονται από τους ειδικούς. Έπος! Αγρότης έριξε κοπριά σε πασίγνωστη ηθοποιό για εκδίκηση!

Ωστόσο, σε μια κοπέλα δεν άρεσε καθόλου το αποτέλεσμα που είχε το κούρεμα της, με αποτέλεσμα μόλις το δει να ξεσπάσει σε λυγμούς και στην συνέχεια να λιποθυμήσει.

εκπομπή λιποθύμησε

εκπομπή λιποθύμησε

εκπομπή λιποθύμησε

εκπομπή λιποθύμησε

εκπομπή λιποθύμησε

Έπος στον ΑΝΤ1! Δημοσιογράφος έπεσε από την καρέκλα του στον αέρα της εκπομπής!

Έπος στον ΑΝΤ1! Δημοσιογράφος έπεσε από την καρέκλα του στον αέρα της πρωινής εκπομπής «Καλοκαίρι μαζί» και υπήρξε αναστάτωση.

Πρωταγωνιστής ήταν ο δημοσιογράφος Γιάννης Στρατάκης. Κατά τη διάρκεια συζήτησης για τα ελληνικά πλεονάσματα και τη σχετική δήλωση της Κριστίν Λαγκάρντ, "χάθηκε" από το πλάνο.

Ξαφνικά, έπεσε από την καρέκλα του και όλοι πανικοβλήθηκαν κι έσπευσαν να δουν τι συνέβη, ωστόσο στην συνέχεια αντιμετώπισαν το συμβάν με χαμόγελο.

Επικό βίντεο! Βόλταρε στην Μύκονο με μάσκα δεινοσαύρου!

Επικό βίντεο! Δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 πήγε να πέσει από την ξαπλώστρα... live!

Δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 πήγε να πέσει από την ξαπλώστρα... live και το επικό βίντεο έχει γίνει viral!

Με... παρατράγουδα συνοδεύτηκε το ρεπορτάζ της Φωτεινής Νάσσου για τον καύσωνα που «χτύπησε» την Αθήνα το Σάββατο. Αφού κατέγραψε την εικόνα που παρουσίαζε το κέντρο της πρωτεύουσας, είπε να δώσει μια πιο χαλαρή νότα στο ρεπορτάζ της, πηγαίνοντας σε μία από τις παραλίες της Αττικής.

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Άνδρας σώζει παιδιά σε αυτοκίνητο που «κυλάει» χωρίς οδηγό!

Εκεί λοιπόν αποφάσισε να κλείσει το video, με την ίδια πάνω σε μία ξαπλώστρα, μόνο που όταν έκανε λίγο πίσω, η πλάτη την... πρόδωσε. Προς τιμήν της, δεν «έκοψε» το σκηνικό από το ρεπορτάζ, καθώς τέτοια... ατυχήματα είναι μέσα στο πρόγραμμα.