X-factor: «Αν ήσουν στην ομάδα μου θα σκοτωνόμασταν» - Σε ποιον παίκτη το είπε ο Θεοφάνους; (Βίντεο)

Δεν σταματάει τις «κοφτερές» ατάκες!

X-factor: «Αν ήσουν στην ομάδα μου θα σκοτωνόμασταν» - Σε ποιον παίκτη το είπε ο Θεοφάνους; (Βίντεο)

«Αν ήσουν στην ομάδα μου θα σκοτωνόμασταν» . Σε ποιον παίκτη του X-factor το είπε ο αυτό ο Γιώργος Θεοφάνους στο σημερινό επεισόδιο;

Με το τραγούδι «House of the rising sun» του The White Buffalo, σε μουσική και στίχους των Giovani Padreca Bossolan voz, Leo Collini, Alexandre Armenio Mazzucco (traditional), εμφανίστηκε στα Chair Challenge του X Factor για την ομάδα του Χρήστου Μάστορα ο Δημήτρης Παπατσάκωνας.

Μετά την ερμηνεία του επί σκηνής, ο Γιώργος Θεοφάνους του είπε πως αν βρισκόταν στην ομάδα του θα σκοτωνόντουσαν, λόγω της ενέργειας του την ώρα που τραγουδά. X-factor: Ανέβηκε στην σκηνή, τραγούδησε και τους "τρέλανε" όλους με την φωνή του! (Βίντεο)

X-factor: Έσταξε φαρμάκι ξανά ο Θεοφάνους - Δεν φαντάζεστε τι είπε σε διαγωνιζόμενο! (Βίντεο)

Έσταξε φαρμάκι ξανά ο Γιώργος Θεοφάνους στο X-factor. Δεν φαντάζεστε τι είπε σε διαγωνιζόμενο μετά την ερμηνεία του επί σκηνής.

Ο συνθέτης δεν είναι και ο πιο γλυκομίλητος του show, αφού τον έχουμε ακούσει πολλές φορές να πετάει ατάκες που αφήνουν άφωνους τους παίκτες.

Με το τραγούδι «Ο βυθός σου», που έχει ερμηνεύσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε μουσική και στίχους του ίδιου και της Ελεάνας Βραχάλη, έκανε την εμφάνισή του στα Chair Challenge του X Factor ο Φραγκίσκος Γιαννησόπουλος από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα.

Τι και αν άρεσε στην Μελίνα Ασλανίδου, ο Γιώργος Θεοφάνους είχε αντίθετη άποψη. «Αν είχα τα αγόρια δεν ξέρω αν θα σου έδινα την καρέκλα», του είπε.

X-factor: Άφωνος παίκτης με το σχόλιο του Θεοφάνους - «Δεν μπορείς να...»! (Βίντεο)

Άφωνος έμεινε παίκτης στο X-factor με το σχόλιο του Γιώργου Θεοφάνους - «Δεν μπορείς να το υποστηρίξεις...» του είπε μετά την ερμηνεία του.

Σήμερα, ο Χρήστος Μάστορας επιλέξει τους 4 που θα συνεχίζουν στο παιχνίδι και λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία η Δέσποινα Βανδή τους άφησε όλους "παγωτό".

Ο Δημήτρης Περώνης επέλεξε να διαγωνιστεί στα Chair Challenge του X Factor, όπου συμμετέχει με την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, με το τραγούδι «Αποτυπώματα», που έχει ερμηνεύσει ο Πέτρος Ιακωβίδης, σε μουσική και στίχους του ίδιου και των Icon Music, Βίκυς Γεροθόδωρου.

Αρνητική κριτική έλαβε, από τον Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος του είπε μεταξύ άλλων «Το να μάθουμε να επιλέγουμε τραγούδια που πάνε στην φωνή μας και που μπορούν να αναδείξουν το ταλέντο μας , σε μια τόσο δύσκολη στιγμή είναι σημαντικό και εσύ δεν τα κατάφερες, είναι κακή η επιλογή σου. Δεν σου πρόσθεσε τίποτα! Γιατί; Δεν μπορείς να το υποστηρίξεις».