Χαμός στο Πρωινό! Δείτε την κούκλα ανιψιά της παρουσιάστριας!

Μοιάζει καθόλου με την Φαίη;

Χαμός στο Πρωινό! Δείτε την κούκλα ανιψιά της παρουσιάστριας!

Χαμός έγινε στο Πρωινό όταν εμφανίστηκε η κούκλα ανιψιά της παρουσιάστριας! Αντέχετε να την δείτε;

Η Φαίη Σκορδά, διέκοψε την ροή του προγράμματος για να καλωσορίσει την ανιψιά της που ήρθε από την Θεσσαλονίκη και θέλησε να την συστήσει στους συνεργάτες της. Αμέσως, έμειναν όλοι άφωνοι μόλις είδαν την κοπέλα!

Η νεαρή Νεφέλη ήρθε για λίγες ημέρες στην Αθήνα και βρέθηκε δίπλα της στο πλατό του Πρωινού! Η Φαίη Σκορδά, φανερά χαρούμενη την αγκάλιαζε και έλεγε το πόσο όμορφη είναι. Ιδού λοιπόν η κούκλα Νεφέλη:

Χαμός στο Πρωινό! Δείτε την κούκλα ανιψιά της παρουσιάστριας!

Πρωινό: Ένταση μεταξύ της παρουσιάστριας και συνεργάτιδας της! Η ατάκα «φωτιά» που την εξόργισε! (Βίντεο)

Ένταση υπήρξε σήμερα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μεταξύ της παρουσιάστριας, Φαίης Σκορδά και μιας συνεργάτιδας της! Η ατάκα «φωτιά» που την εξόργισε!

Η όμορφη παρουσιάστρια φάνηκε να κακοπαίρνει το σχόλιο που άκουσε από την συνεργάτιδα της με αποτέλεσμα να της δώσει και την ανάλογη απάντηση.

Η Νάνσυ Παραδεισανού της είπε χαρακτηριστικά:

«Τι γίνεται Φαιάκι όλα καλά;»!

Με τη Φαίη Σκορδά να της απαντάει: «Με είπες Φαιάκι;»! Και η Νάνσυ να απαντάει: «Τι να σου πω "Φαιάρα;"»!

Και η παρουσιάστρια ενοχλημένη είπε: «Διακρίνω μία ειρωνεία… αλλά δεν πειράζει»!

Τότε η Νάνσυ μάλλον νευρίασε και απάντησε:

«Φαιάκι είπα… Μα της λέμε κάτι καλό γιατί της λέμε κάτι καλό… Της λέμε κάτι άλλο, γιατί της το λέμε. Θες να αποφασίσεις; Τι γίνεται Φαίη όλα καλά;»!

Φαίη Σκορδά: Μέτρησε το λίπος της! Πόσο έχει στο σώμα της;

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Φαίη Σκορδά: «Χόρεψε» στο ταψί τον ανταγωνισμό! «Απογειώθηκε» το Πρωινό με τον χορό της!

Η Φαίη Σκορδά «χόρεψε» στο ταψί τον ανταγωνισμό! «Απογειώθηκε» το Πρωινό με τον χορό της και έκανε απίθανα νούμερα ειδικά σε τέταρτο!

Η κούκλα Φαίη, κυριολεκτικά τα έσπασε χτες στην έναρξη της εκπομπής και το κοινό δεν κουνήθηκε ρούπι! Στον ΑΝΤ1 είχαν πανηγύρια και το δυναμικό κοινό της έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης!

Τηλεθέαση 9/10: Όλα τα νούμερα εδώ! Ποιοι κλαίνε και ποιοι γελάνε;

Μέχρι και το 28% έκανε σε τέταρτο τηλεθέασης η Φαίη Σκορδά και το Πρωινό της, ενώ σε σύνολο δυναμικού κοινού πήρε την πρώτη θέση! Δείτε αναλυτικά τα τέταρτα τηλεθέασης:

16.9
19.5
19.6
28
23.5
25.2
28.4
21.8
19.9
16.7
12.3

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό στην πρωινή ζώνη:

Πρωινή ζώνη


Open: Ευτυχείτε 19.7

STAR: Στην φωλιά των κουκου 18.5

Alpha: Εκτός γραμμής 5.4

ΑΝΤ1: Πρωινό 21.1

ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 10

Φαίη Σκορδά: Ο «καυτός» χορός στο πλατό με κόκκινο κολλητό παντελόνι!

Ο «καυτός» χορός της Φαίης Σκορδά στο πλατό της εκπομπής της με κόκκινο κολλητό παντελόνι τους «τρέλανε» όλους!

Η όμορφη παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής της «Πρωινό», στον ΑΝΤ1 εμφανίστηκε με ένα κολλητό κόκκινο παντελόνι, που αναδεικνύει την σιλουέτα της υπέροχα και ένα λευκό t-shirt!

Όταν έπεσε το τραγούδι της Λένα Ζευγαρά «Έλα έλα» η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε να χορεύει στον ρυθμό της μουσικής παρέα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και όλοι έμειναν άφωνοι, αφού δεν την έχουμε δει ποτέ ξανά να λικνίζεται με τέτοιον τρόπο μπροστά στις κάμερες.

Την χειροκροτούσαν και την θαύμαζαν όλοι!

Απολαύστε την στο σχετικό βίντεο:

Φαίη Σκορδά: Βγήκε με κολλητό κοντό κολάν και την κοιτούσαν όλοι! Κάνει μόνο 25 ευρώ! Που θα το βρεις;

Με κολλητό κοντό κολάν βγήκε η Φαίη Σκορδά και την κοιτούσαν όλοι! Κοστίζει, το συγκεκριμένο, μόνο 25 ευρώ και ξέρουμε που θα το βρεις!

Φημίζεται για το γούστο και την φινέτσα της και κάθε φορά που περπατάει σείονται τα πατώματα! Πρόσφατα η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 έκανε μια εμφάνιση σε πολύ γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι και ο φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και την απαθανάτισε!

Φαίη Σκορδά: Έκανε τις δυο τάσεις στα μαλλιά σε... μία και θα την αντιγράψουμε όλες φέτος το Χειμώνα!

Φαίη Σκορδά: Βγήκε με κολλητό κοντό κολάν και την κοιτούσαν όλοι! Κάνει μόνο 25 ευρώ! Που θα το βρεις;

Η ομάδα του Youweekly.gr εντυπωσιασμένη από την στυλιστική της επιλογή έψαξε και βρήκε όλες τις λεπτομέρειες για το σύνολό της.

Φαίη Σκορδά: Βγήκε με κολλητό κοντό κολάν και την κοιτούσαν όλοι! Κάνει μόνο 25 ευρώ! Που θα το βρεις;

Φαίη Σκορδά: Βγήκε με κολλητό κοντό κολάν και την κοιτούσαν όλοι! Κάνει μόνο 25 ευρώ! Που θα το βρεις;

Η Φαίη με σακάκι (99 ευρώ), ποδηλατικό κολάν (24,90 ευρώ) και ζώνη 34,90, όλα BSB και γόβες Καλογήρου.

Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψη τώρα! Ο άντρας των ονείρων της πρέπει να έχει μόνο ένα πράγμα! Αυτό είναι...

Αποκάλυψη τώρα για την Φαίη Σκορδά! Αυτό είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να έχει ο άντρας των ονείρων της! Δεν φαντάζεστε...

Η καινούρια τηλεοπτική σεζόν έχει κάνει για άλλη μία φορά ακόμη πιο σκληρούς τους καθημερινούς της ρυθμούς, γιατί η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 αυτό το φθινόπωρο έχει μπροστά της πολύ δυνατές προκλήσεις, με έναν τηλεοπτικό ανταγωνισμό που μόνο αδιάφορη δεν την αφήνει.

Ήδη από το καλοκαίρι επιμελήθηκε προσωπικά κάποιες σκόπιμες αλλαγές στη θεματολογία της εκπομπής της και όλος ο χρόνος της είναι αφιερωμένος στα επαγγελματικά της. Εκτός από ένα μικρό διάλειμμα για ψώνια σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων όπου και τη συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του ΥΟU σε μια από τις... σπάνιες χαλαρές στιγμές της.

Φαίη Σκορδά: Αποκάλυηψη τώρα! Ο άντρας των ονείρων της πρέπει να έχει μόνο ένα πράγμα!

Το «γραφείο - σπίτι» ή «σπίτι και δραστηριότητες» των παιδιών της είναι το μόνιμο πρόγραμμά της. Πολλά βέβαια έχουν γραφτεί και άλλα τόσα έχουν υπονοηθεί τα τελευταία τρία χρόνια για την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιό της. Η αλήθεια είναι πως στην περίπτωσή της ισχύει το «άνθρακες ο θησαυρός».

Η παρουσιάστρια ήταν μόνη κατ' επιλογή. Βέβαια, αν κρίνουμε από τις σχετικά πρόσφατες δηλώσεις της, αυτή είναι μια συνθήκη που ως γυναίκα δεν την ικανοποιεί πια και θέλει να αλλάξει τα δεδομένα της προσωπικής της ζωής και, γιατί όχι, να ερωτευτεί. Η μόνη προϋπόθεση που βάζει είναι όπως λέει ότι «πρέπει να υπάρχει σίγουρα μια χημεία στην αρχή. Για να αφεθώ και να εμπιστευτώ έναν άνθρωπο χρειάζομαι πάρα πολύ χρόνο, εκτός κι αν είναι τόσο μάγκας που μπορεί να με κερδίσει και αισθανθώ εμπιστοσύνη!». Ο άντρας, λοιπόν, που θα την κάνει να νιώσει σιγουριά θα γίνει εκείνος που θα βρεθεί στο πλευρό της. Και όπως όλα δείχνουν είναι απλά θέμα... χρόνου!

«Ετοιμαστείτε... θα βγάλετε λαγό!»

Η έκπληξη για την προσωπική ζωή της Φαίης ήρθε δια στόματος Λίτσας Πατέρα, η οποία στις προβλέψεις των ζωδίων για τον μήνα Οκτώβριο έκανε προσωπική εκτίμηση για την παρουσιάστρια που είναι Υδροχόος, αφήνοντάς την άφωνη! «Παρακαλώ τους κύριους δημοσιογράφους γύρω στις 29-31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου να είστε πίσω από τη Φαίη. Σας διαβεβαιώ ότι θα βγάλετε λαγό. Από χτες σου το λέω και δεν δίνεις σημασία σε τίποτα!», δήλωσε στην εμβρόντητη παρουσιάστρια! Λέτε;

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ για το περιοδικο YOU

Φαίη Σκορδά: Με 95 ευρώ έκανε τον πιο ωραίο συνδυασμό! Αυτή η φούστα είναι έρωτας...

Αυτή η φούστα είναι έρωτας και η Φαίη Σκορδά με μόλις 95 ευρώ κατάφερε και έκανε τον πιο ωραίο και casual συνδυασμό! Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες του look της.

Φημίζεται για την φινέτσα και το γούστο της η παρουσιάστρια του ANT1, και σε κάθε της δημόσια εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα και τα ρούχα της σχολιάζονται!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε ένα πρωινό να κάνει βόλτα ντυμένη πιο απλή από ποτέ κι όμως πάλι δεν μπορούσε κανείς να σταματήσει να την κοιτάζει!

Φαίη Σκορδά: Με 95 ευρώ έκανε τον πιο ωραίο συνδυασμό! Αυτή η φούστα είναι έρωτας...

Ένα λευκό t-shirt και μια λεοπάρ φούστα ήταν αρκετά για εκείνη.

Φαίη Σκορδά: Με 95 ευρώ έκανε τον πιο ωραίο συνδυασμό! Αυτή η φούστα είναι έρωτας...

Η μπλούζα κοστίζει 24,90 ενώ η φούστα 69,90! Όλα τα κομμάτια είναι BSB!

Φαίη Σκορδά: Έδωσε μόλις 18 ευρώ και με αυτό το ροζ παπούτσι της έχει τρελάνει κόσμο!

Η Φαίη Σκορδά έδωσε μόλις 18 ευρώ και με αυτό το ροζ παπούτσι της έχει τρελάνει κόσμο! Η όμορφη παρουσιάστρια, φημίζεται για το casual look της, και αυτή της η εμφάνιση δεν αποτελεί εξαίρεση!

Η Φαίη Σκορδά, πόζαρε για φωτογραφία της στο Instagram με ένα ζευγάρι τέλεια slides, παντοφλίνια κοινώς, που φοριούνται ωστόσο και εκτός σπιτιού!

Η ίδια, επέλεξε να αγοράσει τα slides της σε ροζ χρώμα, κάτι που τόνισε το μαύρισμά της! Εμείς, τα βρήκαμε στην εταιρία cros και κοστίζουν μόλις 18 ευρώ! Ναι, ναι, καλά βλέπετε!

Φαίη Σκορδά: Ο Λιάγκας έρχεται κι εκείνη ετοιμάζει αλλαγές!

Φαίη Σκορδά: Έδωσε μόλις 18 ευρώ και  με αυτό το ροζ παπούτσι της έχει τρελάνει κόσμο!

Φαίη Σκορδά: Φόρεσε αυτά τα αθλητικά και "τσακίστηκαν" τα ταμεία γιατί τα αγόρασαν όλες!

Αυτά είναι τα αθλητικά που φόρεσε η παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά και "τσακίστηκαν" κυριολεκτικά τα ταμεία γιατί έτρεξαν όλες να τα αγοράσουν!

Είναι μια από τις πιο λαμπερές παρουσίες της ελληνικής showbiz και κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση! Πολλές είναι οι γυναίκες που προσπαθούν με κάθε τρόπο να της μοιάσουν έστω και λίγο και αγοράζουν κάθε item που φοράει!

Ένα από αυτά τα κομμάτια που έγινε ανάρπαστο όταν το φόρεσε πριν λίγο καιρό είναι αυτά τα sneakers:

Φαίη Σκορδά: Αυτά είναι τα αθλητικά που δεν βγάζει από πάνω τώρα το καλοκαίρι! Που θα τα βρεις...

Είναι all day κομμάτι καθώς μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως και αργά το απόγευμα και να είσαι άνετη! Επίσης, συνδυάζεται υπέροχα και με παντελόνι, σορτς αλλά και με φόρεμα!

Ανήκει στην εταιρεία Haralas και μάλιστα τώρα βρίσκεται σε προσφορά! Από 69,00 ευρω θα το βρείτε μόνο 55,20!

Πρόσφατα, μάλιστα, το Youweekly.gr κατάφερε και τρύπωσε στην ντουλάπα της παρουσιάστριας και βρήκε τις εταιρείες που προτιμά αλλά και τις τιμές που έχουν τα κομμάτια αυτά!