Ειρήνη Καζαριάν: «Έσπασε» μπροστά στις κάμερες! «Με βρήκαν αδύναμο κρίκο και...»

Οι δημόσιες δηλώσεις για το περιστατικό στο θέατρο!

Ειρήνη Καζαριάν: «Έσπασε» μπροστά στις κάμερες! «Με βρήκαν αδύναμο κρίκο και...»

«Έσπασε» μπροστά στις κάμερες η Ειρήνη Καζαριάν! «Με βρήκαν αδύναμο κρίκο και...» ανέφερε μεταξύ άλλων για το περιστατικό στο θέατρο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων!

Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις της, η Ειρήνη επαναλάμβανε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, γεγονός που επικρίθηκε αρκετά.

Η Ειρήνη Καζαριάν απαντά για όλα σήμερα, Στη Φωλιά των Κου Κου και την Τζώρτζια Γεωργίου.

«Ο σκηνοθέτης ήθελε να βάλει στην παράσταση ένα κορίτσι που δεν έχει σπουδάσει υποκριτική. Επειδή βλέπω πως το έχω, μου βγαίνει αυθόρμητα και όμορφα, λέω να το προσπαθήσω, γιατί όχι. Δικαίωμα να κριτικάρουν εννοείται πως έχουν. Έκανα κάτι πολύ δύσκολο, μέσα σε ένα μήνα τα έμαθα όλα αυτά και βγήκα στη σκηνή. Είμαι περήφανη που έκανα κάτι τέτοιο.

Έκανα ένα σαρδάμ επειδή έπεσαν όλες οι κάμερες πάνω μου και αγχώθηκα και τα έχασα. Αγχώνομαι και στρεσάρομαι πάρα πολύ εύκολα. Το απόσπασμα που έπαιξε, έπρεπε να το κόψουν. Σε άλλους το κόβουν και δεν βγαίνει στην τηλεόραση. Με είδαν σαν αδύναμο κρίκο και ήθελαν να πέσουν όλοι πάνω μου. Εγώ δεν ήθελα να βγω στα κανάλια και να απολογηθώ.

Επειδή είμαι νικήτρια του GNTM τους κακοφάνηκε που έκανα μια στροφή στην υποκριτική χωρίς να το έχω σπουδάσει. Λογικό. Πιστεύω ότι πρέπει να υποστηρίζουμε τα νέα παιδιά που προσπαθούν να κάνουν κάτι που τους αρέσει.

Έκλαψα μια φορά. Όλο αυτό που έχει γίνει με επηρέασε, αλλά το ξεπέρασα πολύ γρήγορα. Ένιωσα ότι με υποτίμησαν, ένιωσα πολύ θυμό που μου το έκαναν αυτό», είπε η Ειρήνη Καζαριάν. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ειρήνη Καζαριάν: Η φωτογραφία που αποκαλύπτει την σχέση της με το θέατρο από παλιά!

Η Ειρήνη Καζαριάν αποκαλύπτει με μια φωτογραφία την σχέση που έχει η ίδια με το θέατρο από παλιά!

Η ίδια έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον GNΤM και φυσικά με τη νίκη της!

Το μοντέλο μπορεί για κάποιους μήνες να έκανε δουλειές στο χώρο της μόδας, ωστόσο, αποφάσισε να κάνει μια μικρή παύση και να ασχοληθεί με το θέατρο, όταν δέχτηκε την πρόταση του σκηνοθέτη Νικόλα Ανδρουλάκη και πρόκειται να πρωταγωνιστήσει μαζί με ακόμα 10 γυναίκες στην παράσταση «Κούκλες».

Αυτή η πρόταση στάθηκε η αφορμή για να ακουστούν πολλά και διάφορα κακόβουλα σχόλια για την Ειρήνη Καζαριάν, με αρκετούς ηθοποιούς και δημοσιογράφους να διαφωνούν κάθετα με αυτό το βήμα.

Η ίδια μπορεί να χειρίστηκε με λάθος τρόπο όλο αυτό που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά της, ωστόσο, άφησε στο παρελθόν τις κακές στιγμές και πλέον ανυπομονεί για τη στιγμή που θα ανέβει στο θεατρικό σανίδι και θα παρουσιάσει τη δουλειά της.

Έτσι η Ειρήνη Καζαριάν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από το παρελθόν, η οποία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια μιας παιδικής παράστασης, όπου πρωταγωνιστούσε.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ειρήνη Καζαριάν: Η φωτογραφία που αποκαλύπτει την σχέση της με το θέατρο από παλιά!

Ξεσπά η Ειρήνη Καζαριάν - «Ήταν το πρώτο χτύπημα της δημοσιότητας»!

Ξεσπά η Ειρήνη Καζαριάν και μιλάει για το ροζ βίντεο, με το οποίοι έγινε σάλος μετά την νίκη της στο GNTM - «Ήταν το πρώτο χτύπημα της δημοσιότητας».

Το μοντέλο παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού, και μίλησε και για την εμπλοκή του ονόματός της στην ιστορία που κυκλοφόρησε.

Είδες και το αρνητικό κομμάτι της δημοσιότητας, καθώς κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα “ροζ” βίντεο που δημοσίευμα ανέφερε το όνομά σου. Στην περίπτωση αυτή πώς το διαχειρίστηκες;

Αυτό ήταν το πρώτο “χτύπημα” της δημοσιότητας, η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ σκληρό, γιατί δεν είχα ζήσει έτσι, ήξερα ότι δεν ήμουν εγώ, εννοείται ότι δεν ήμουν εγώ, οπότε δεν το πήρα πολύ στα σοβαρά, έβαλα τους δικηγόρους μου να ασχοληθούν πάνω σε αυτό και απλά να το αφήσω να ξεχαστεί.

Ένιωσες ότι ήσουν υπόλογη, ότι έπρεπε να δώσεις εξηγήσεις στους γονείς σου, τους συγγενείς, τους φίλους και τους γνωστούς σου;

Δεν χρειάστηκε να τους δώσω αναφορά, εννοείται πως το είδαν, στεναχωρήθηκαν, τσατίστηκαν με αυτό που έγινε και το ξεπεράσαμε.

Αυτή ήταν η αντίδραση των δικών σου ανθρώπων;

Ήταν περισσότερο θυμωμένοι από μένα. Η μητέρα και ο πατέρας μου ήταν φουλ τσατισμένοι.

Σου πήρε καιρό να το ξεπεράσεις;

Μέσα από αυτό “άνοιξαν” τα μάτια μου, κατάλαβα πώς είναι να είσαι δημόσιο πρόσωπο.

Σε ενοχλεί, σε φέρνει σε δύσκολη θέση να μιλάς για το θέμα αυτό;

Δεν με ενοχλεί να μιλάω καθόλου για το θέμα αυτό.

Μετά από αυτό το ερωτικό βίντεο, χρειάστηκε να πείσεις κάποιους, καθώς το 50% μπορεί να πιστέψει ότι είσαι εσύ και οι άλλοι μισοί μπορούν να πουν ότι δεν ισχύει;

Δεν με νοιάζει τι λένε για μένα, έτσι είμαι εγώ, γενικά, έτσι έχω μεγαλώσει, οπότε δεν με απασχολούσε. Εφόσον δεν ήμουν εγώ, τελείωσε, το ξέχασα. Δεν μου έκανε καλό, όταν λένε κάτι κακό για σένα, θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. Δεν ψάχνω την αναγνωρισιμότητα, όποιος με ξέρει, με ξέρει και θα με θυμάται.