Άγριες Μέλισσες: Δεν πάει το μυαλό σας σε ποιον είχαν προτείνει να συμμετάσχει στην σειρά!

Το αποκάλυψε ο ίδιος!

Άγριες Μέλισσες: Δεν πάει το μυαλό σας σε ποιον είχαν προτείνει να συμμετάσχει στην σειρά!

Δεν πάει το μυαλό σας σε ποιον είχαν προτείνει να συμμετάσχει στην σειρά «Άγριες Μέλισσες», που κάνει μεγάλη επιτυχία στον ΑΝΤ1.

Έχει καταφέρει να αποσπάσει όλη την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού και για αυτό σημειώνει υψηλή τηλεθέαση τις ημέρες προβολής της.

Ο λόγος για τον Χρήστο Λούλη, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μου είχαν πει να είμαι, αλλά δεν μπορούσα λόγω του θεάτρου. Δεν μπήκα καν στη διαδικασία να μάθω για ποιο ρόλο με ήθελαν, γιατί μόλις τους είπα το πρόγραμμα μου, καταλάβαμε ότι θα είναι δύσκολο».

«Βόμβα» στις «Άγριες Μέλισσες»! «Ο ΑΝΤ1 δεν ήθελε την Μαρία Κίτσου για την σειρά»!

«Βόμβα» στις «Άγριες Μέλισσες» με μια ατάκα φωτιά που δεν περιμέναμε! «Ο ΑΝΤ1 δεν ήθελε την Μαρία Κίτσου για την σειρά» αναφέρθηκε από πρόσωπο κλειδί!

Μιλώντας στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο, η Κάτια Δανδουλάκη προδίδει όλα όσα θέλουμε να γνωρίζουμε για την ηρωίδα της στη σειρά του ΑΝΤ1 ... και κάνει αποκαλύψεις!

Άγριες Μέλισσες: Έχουν «μέλι» και δεν ξεκολλάει το κοινό! Τα σάρωσαν όλα στην τηλεθέαση!

Ποια είναι η Ανέτ Σεβαστού;

«Είναι η αδελφή του Δούκα και του Μιλτιάδη. Η Ανέτ παντρεύτηκε και έφυγε για το Παρίσι όταν ήταν μόλις 20 χρόνων. Είναι ένας χαρακτήρας λίγο… ξέταιρος από όλους τους άλλους. Είναι ένας άνθρωπος με ιδέες καινούριες, που δεν απηχούν τα ήθη και έθιμα της επαρχίας, μια γυναίκα που δεν έχει κόμπλεξ. Μπαίνοντας στην οικογένεια, βοηθά να βγουν προς τα έξω μυστικά που ήταν επί χρόνια κουκουλωμένα. Ταυτόχρονα όμως θα πέσει σαν χειροβομβίδα στην οικογένεια και η δική της προσωπική ιστορία».

Ποιο είναι το στοιχείο του χαρακτήρα της που σας αρέσει περισσότερο;

«Το ότι είναι πολύ μπροστά από την εποχή της. Στην επαρχία σε κάθε χώρα του κόσμου, επειδή πρόκειται για πολύ κλειστές κοινωνίες, υπάρχουν πολλά “πρέπει” και οι αλήθειες κρύβονται. Την Ανέτ την απασχολεί να βγάλει την αλήθεια και αυτό είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα της πολύ γοητευτικό. Δεν υπολογίζει τίποτα μπροστά στην ευθυγράμμισή της με την ψυχή της και με τις απόψεις της».

Μαρία Κίτσου: Συγκλόνισαν τα λόγια της στον Αρναούτογλου! «Ξέρω πως είναι το σκοτάδι...»! (Βίντεο)

Συγκλόνισαν τα λόγια της Μαρίας Κίτσου όταν πήγε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Ξέρω πως είναι το σκοτάδι...»!

Ο γνωστός παρουσιαστής υποδέχτηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής του, την πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Η ηθοποιός, που αγαπήθηκε από το κοινό, έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε ανοιχτά για την περίοδο που πέρασε κατάθλιψη. Τηλεθέαση 9/10: Σάρωσαν οι Άγριες Μέλισσες! Το νούμερο ρεκόρ που έφτασαν σε τέταρτο!

Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι κάτι που επανέρχεται, κάτι που φεύγει, το πολεμάς, μαθαίνεις να ζεις τελικά με αυτό! Μίλησα ανοιχτά για την κατάθλιψη για να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους. Θέλω να πιαστώ από τη χαρά, γιατί ξέρω πως είναι το σκοτάδι!

Εγώ ζητούσα πάντα βοήθεια και αυτό με έσωσε! Οι δυνατοί άνθρωποι είναι αυτοί που ζητάνε βοήθεια! Πάντα το αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις κατάθλιψη, καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, δεν μπορούσα να κάνω καμιά θετική σκέψη, τα έβλεπα όλα μαύρα. Την πέρασα στα 17 μου…».

Δείτε το σχετικό βίντεο: