Σίγουρα όλοι θυμάστε την «Μαρία της γειτονιάς»! Δείτε την σήμερα και θα πάθετε πλάκα με την ομορφιά της!

Απίστευτη αλλαγή!

Σίγουρα όλοι θυμάστε την «Μαρία της γειτονιάς»! Δείτε την σήμερα και θα πάθετε πλάκα με την ομορφιά της!

Σίγουρα όλοι θυμάστε την «Μαρία της γειτονιάς» της πρωταγωνίστρια της σαπουνόπερας. Δείτε την σήμερα και θα πάθετε πλάκα με την ομορφιά της.

Η φτωχή αλλά τίμια, πανέμορφη νεαρή κοπέλα που παντρευόταν τον πλούσιο, κούκλο αλλά τα προβλήματα δεν τους άφηναν να ζήσουν ευτυχισμένοι, μας έχει μείνει στο μυαλό μέχρι και σήμερα.

Από την σαπουνόπερα έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια. Σήμερα, η 48χρονη Ταλία είναι πιο όμορφη και εντυπωσιακή από ποτέ. Θυμάστε την Σοράγια; Δείτε πως είναι σήμερα η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μαρία της γειτονίας»!

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια από το Μεξικό παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη Τόμμυ Μοττόλα με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Μαρία της γειτονιάς

Μαρία της γειτονιάς

Θα μείνετε "κάγκελο"! Δείτε πώς είναι σήμερα η Σοράγια και ο Ναντίτο από τη "Μαρία της Γειτονιάς"

Θα μείνετε σίγουρα "κάγκελο" μόλις δείτε πώς είναι σήμερα η Σοράγια και ο Ναντίτο από τη σειρά "Η Μαρία της Γειτονιάς"!

Είναι πραγματικά απίστευτο!

Η Μαρία της Γειτονιάς (ισπανικά: Maria la del barrio) είναι τηλενουβέλα μεξικάνικης παραγωγής του 1995. Η σειρά αποτελεί το 3ο και τελευταίο μέρος της παγκοσμίως γνωστής "Τριλογίας με τις Μαρίες"[1], της πρώτης τριλογίας δραματικών σειρών στην ιστορία της τηλεόρασης. Πρωταγωνιστές της σειράς είναι η Ταλία και ο Φερνάντο Κολούνγκα. Σημείο αναφοράς αποτελεί η ερμηνεία της "κακιάς" Σοράγιας από την ηθοποιό Ιτατί Καντοράλ.

Η σειρά έχει μείνει στην ιστορία λόγω των πολύ υψηλών ποσοστών τηλεθέασης που κατάφερε στις περισσότερες χώρες στις οποίες προβλήθηκε. Έχει προβληθεί συνολικά μέχρι σήμερα σε πάνω από 180 χώρες, έχει μεταγλωττιστεί ή υποτιτλιστεί σχεδόν σε όλες τις γλώσσες και θεωρείται μακράν η πιο επιτυχημένη ισπανόφωνη τηλενουβέλα όλων των εποχών.

Στην Ελλάδα προβλήθηκε πρώτη φορά μεταγλωττισμένη το 1998. Από τότε, έχει προβληθεί πολυάριθμες φορές σε επανάληψη και από διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς, τόσο από κανάλια εθνικής εμβέλειας όσο και από περιφερειακά, κατορθώνοντας αισθητά υψηλές τηλεθεάσεις για τα ελληνικά δεδομένα.

Θυμάστε όμως πώς ήταν η Σοράγια και ο Ναντίτο; Ξεχάστε το, γιατί πλέον είναι έτσι!

Δείτε τους

undefined