Ανδρέας Γεωργίου: Αυτή είναι η σχέση του που δεν μάθαμε ποτέ! Την κρατούσε κρυφή...

Το αποκάλυψε πρώτη φορά!

Ανδρέας Γεωργίου: Αυτή είναι η σχέση του που δεν μάθαμε ποτέ! Την κρατούσε κρυφή...

Αυτή είναι η σχέση του Ανδρέα Γεωργίου που δεν μάθαμε ποτέ Την κρατούσε κρυφή ο ηθοποιός και το αποκάλυψε για πρώτη φορά.

Στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα προσωπικά του.

«Δεν μου αρέσει να εκθέτω την προσωπική μου ζωή και να μιλάω για αυτήν, όχι επειδή έχω πρόβλημα, αλλά για να μην επηρεαστεί το άλλο πρόσωπο. Υπήρξε σχέση στη ζωή μου που δεν μάθατε ποτέ. Κατάφερα να την κρατήσω μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ας πούμε ότι ήμασταν κλεισμένοι στο σπίτι! Όταν μιλάω για τις σχέσεις μου, νιώθω ότι μπαίνει κάποιος τρίτος. Προτιμώ να είναι κάτι δικό μου», είπε αρχικά ο Αντρέας Γεωργίου.

Γιώργος Λιάγκας: Η απίστευτη γκάφα on air για τον θάνατο του πατέρα του Ανδρέα Γεωργίου!

Σε νοιάζει το τι θα γράψουν τα blogs; Αν ερωτεύτηκες, αν χώρισες, αν παντρεύεσαι;

Όχι, δεν με νοιάζει για μένα, αλλά για τον άλλον άνθρωπο. Όταν σχολιάζουν διάφορα, προσθέτουν και πράγματα που δεν ισχύουν. Και καλά εγώ, όμως, και το άλλο άτομο έχει ένα περιβάλλον, μία οικογένεια και είναι υπόλογο. Δεν γίνεται κάθε φορά να δίνω εξηγήσεις! Μου έχει συμβεί αυτό στο παρελθόν και δεν μου ήταν ευχάριστο.

Έχεις εισπράξει την ίδια απόλαυση στην προσωπική σου ζωή, σε σχέση με την επαγγελματική σου;

Ναι, έχω ζήσει πολύ έντονα! Έρωτες, χωρισμούς, τα πάντα. Αντλώ χαρά από τα προσωπικά μου, γιατί τα ζω. Ακόμη και στα δύσκολα, υπάρχει πάθος, ένταση. Στη δουλειά υπάρχει η αγωνία, ανασφάλεια. Και στις σχέσεις, όμως, τα νιώθουμε αυτά… Είναι διαφορετικά κομμάτια της ζωής μας. Έχω ζήσει πολύ έντονα τη ζωή μου. Μόνο έτσι, πώς αλλιώς; Είμαι Κριός!

Δεν φοβήθηκες ποτέ από την ένταση των καταστάσεων;

Όχι. Το μόνο που φοβάμαι είναι τα φίδια – κυριολεκτικά και μεταφορικά! Και το να φεύγουν άνθρωποι που αγαπώ. Και δεν εννοώ μόνο τον θάνατο, αλλά και τους αποχωρισμούς. Δεν χαίρομαι όταν τελειώνουμε μια συνεργασία και οι δρόμοι χωρίζουν. Μου στοιχίζει αυτό. Θέλω χρόνο για να το ξεπεράσω.

Ανδρέας Γεωργίου: «Επηρέασαν τη σχέση μας και θα μπορούσε να είχαμε χωρίσει...»

Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε πως θα μπορούσε να είχε χωρίσει με τους συνεργάτες του, καθώς υπήρχαν εξωγενείς παράγοντες που επηρέασαν τη σχέση τους!

Όλα όσα αποκάλυψε ο σκηνοθέτης-ηθοποιούς, με τη νέα του δουλειά "8 λέξεις" να προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ!

Ο Ανδρέας Γεωργίου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τους συνεργάτες του Βάνα Δημητρίου και Κούλη Νικολάου, αποκαλύπτοντας πώς διαχειρίστηκαν τις διαφωνίες τους.

Ποιο είναι το μυστικό της συνεργασίας σας με τον Κούλλη Νικολάου και τη Βάνα Δημητρίου; Υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ σας;

«Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Εμείς οι τρεις έπρεπε να συναντηθούμε. Αισθάνομαι ότι είναι γονείς μου. Είμαστε πάντα και σε προσωπικό επίπεδο πια οικογένεια. Όταν αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα εκτός δουλειάς, οι άλλοι δύο είναι εκεί για τον έναν. Όταν υπάρχουν διαφορές, δεν υπάρχει ένταση. Θα τις συζητήσουμε πάντα γιατί μας ενδιαφέρει να είμαστε καλά μεταξύ μας.

Ανδρέας Γεωργίου: Σε μια εβδομάδα οι «8 Λέξεις» κάνουν πρεμιέρα και έκανε το πρώτο spoiler!

Δεν έχουμε έρθει σε ρήξη ποτέ και είμαστε μαζί 8 χρόνια. Είναι ο 9ος χρόνος τώρα και είναι σημαδιακό γιατί στα 8 χρόνια κάναμε τις «8 Λέξεις». Αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μπόρει να μας χωρίσει. Υπήρξαν αφορμές αυτά τα χρόνια που θα μπορούσαμε να χωρίσουμε. Υπήρξαν εξωτερικοί παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη σχέση μας. Περάσαμε από δοκιμασίες, αλλά είδαμε ότι δε μας «σπάει» τίποτα», ανέφερε μεταξύ άλλων στο 7Mέρες TV.