Γιάννης Βαρδής: Δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία του γιου του!

Είναι αξιολάτρευτος!

Γιάννης Βαρδής: Δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία του γιου του!

Ο Γιάννης Βαρδής δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία του γιου του και μας έκανε να "λιώσουμε" με τον μπέμπη.

Ο τραγουδιστής με την σύζυγο του, Νατάσα Σκαφιδά, ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία με τον ερχομό του μικρού Αντώνη.

Ο Γιάννης Βαρδής, μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram, στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Το Σάββατο, δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον 4 μηνών γιο του, Αντώνη, ο οποίος κοιμάται και έγραψε στην λεζάντα: «Μη σας λέω μη μιλάτε… μια σπάνια φωτογραφία μιας και ο Αντωνάκης δεν κοιμάται σχεδόν ποτέ. Ούτε τη μέρα ούτε τη νύχτα».

Γιάννης Βαρδής γιος

Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφιδά: Μας έδειξαν την εντυπωσιακή κούνια του μικρού Αντώνη!

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά μας έδειξαν για πρώτη φορά την εντυπωσιακή κούνια του μικρού Αντώνη που είναι τεσσάρων ετών.

Πριν από λίγους μήνες η οικογένεια τους μεγάλωσε κατά ένα μέλος και χάρισαν στην κορούλα τους ένα αδερφάκι, το οποίο πήρε το όνομα του αείμνηστου τραγουδιστή.

Χθες η Νατάσα Σκαφιδά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία μας δείχνει την κούνια του μικρού Αντώνη.

Η κούνια είναι λευκή, ενώ για σεντονάκι και μαξιλάρι, έχει επιλέξει τις αποχρώσεις του μαύρου και του άσπρου, του αγαπημένου της συνδυασμού, όπως αποκάλυψε και στην ανάρτησή της.

Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφιδά παιδιά

Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφίδα: Το σπίτι τους είναι "μαγευτικό"! Τρελαθήκαμε με την απίστευτη θέα από το μπαλκόνι τους!

Το σπίτι του Γιάννη Βαρδή και της Νατάσας Σκαφιδά είναι "μαγευτικό". Με την απίστευτη θέα από το μπαλκόνι τους τρελαθήκαμε.

Το σπίτι τους είναι το καταφύγιό τους, που ηρεμούν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις με τα παιδιά τους.

Στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, τόσο του Γιάννη Βαρδή, όσο και της Νατάσας Σκαφιδά, έχουμε δει διάφορα σημεία του σπιτιού τους.

Το παιδικό δωμάτιο της Κατερίνας, το εντυπωσιακό τους σαλόνι, την κουζίνα τους, την τραπεζαρία, είναι μερικά από τα σημεία του σπιτιού που μας εντυπωσίασαν, αφού είναι cozy και σικάτα. Αυτό ωστόσο, που μας τράβηξε το ενδιαφέρον είναι η θέα από το μπαλκόνι τους.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined