Παντελίδης - Φιλίππου: Η συγκινητική κίνηση στον γάμο για τον Παντελή! Έκλαιγαν οι καλεσμένοι...

Ρίγη συγκίνησης! Μπράβο τους...

Παντελίδης - Φιλίππου: Η συγκινητική κίνηση στον γάμο για τον Παντελή! Έκλαιγαν οι καλεσμένοι...

Παντρεύτηκαν ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης και η Πωλίνα Φιλίππου: Η συγκινητική κίνηση στον γάμο για τον Παντελή! Έκλαιγαν οι καλεσμένοι και λογικό ήταν....

Το ζευγάρι, που έχει ήδη αποκτήσει ένα παιδάκι, έκανε χτες τον θρησκευτικό του γάμο. Το μυστήριο, έγινε χθες το απόγευμα σε κτήμα στην Πάρνηθα ενώ αμέσως μετά ακολούθησε η βάφτιση της κόρης του και φυσικά η γαμήλια δεξίωση.

Αθηνά Παντελίδου: Ευχάριστα νέα για την μητέρα του Παντελή! Τι συνέβη;

Οι νεόνυμφοι, συγκίνησαν τους καλεσμένους ειδικά στον πρώτο χορό τους κατά την άφιξή τους στον χώρο της δεξίωσης αφού χόρεψαν το "Μένω εδώ", του Παντελή Παντελίδη. Η ατμόσφαιρα βάρυνε προς στιγμής, όμως μετά ακολούθησε τρελό πάρτι με τα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη να χορεύονται τόσο από τους νεόνυμφους όσο και από τους καλεσμένους καθ' όλη τη διάρκεια της δεξίωσης όπου επικρατούσε το λευκό χρώμα αλλά και το ροζ λόγω της βάφτισης. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Τριαντάφυλλος Παντελίδης - Πωλίνα Φιλίππου: Η συγκινητική κίνηση στον γάμο για τον Παντελή! Έκλαιγαν οι καλεσμένοι...

Τριαντάφυλλος Παντελίδης - Πωλίνα Φιλίππου

Τριαντάφυλλος Παντελίδης - Πωλίνα Φιλίππου: Παντρεύονται! Δείτε το εντυπωσιακό νυφικό της!

Παντρεύονται σήμερα ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης και η Πωλίνα Φιλίππου. Δείτε το εντυπωσιακό νυφικό της, που "έκλεψε" την παράσταση.

Το ζευγάρι μετά τον πολιτικό του γάμο, πήρε την απόφαση να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώ παράλληλα να βαφτίσουν και το παιδάκι τους.

Η Λεάννα Μάρκογλου η οποία επιμελήθηκε το μακιγιάζ της, δημοσίευσε στιγμιότυπα από τις γαμήλιες ετοιμασίες της νύφης και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Μάλιστα, από τα Instagram Stories πήραμε και μια γεύση για το πως είναι το νυφικό της.

Τριαντάφυλλος Παντελίδης - Πωλίνα Φιλίππου

Τριαντάφυλλος Παντελίδης - Πωλίνα Φιλίππου

Τριαντάφυλλος Παντελίδης - Πωλίνα Φιλίππου

Τριαντάφυλλος Παντελίδης - Πωλίνα Φιλίππου

Αθηνά Παντελίδου: Ευχάριστα νέα για την μητέρα του Παντελή! Τι συνέβη;

Ευχάριστα νέα για την Αθηνά Παντελίδου, την μητέρα του Παντελή δυόμιση χρόνια μετά τον θανατηφόρο τροχαίο του τραγουδιστή.

Σήμερα γίνεται ο γάμος του γιου της Αθηνάς Παντελίδου με την Πωλίνα Φιλίππου. Μαζί θα γίνει και η βάφτιση της εγγονής της, η οποία θα πάρει και το όνομα της.

Ο Τριαντάφυλλος και η Πωλίνα μετά τον πολιτικό τους γάμο πέρυσι, πήραν την απόφαση να ενώσουν τις ζωές τους και με τα ιερά δεσμά του.

Η οικογένεια Παντελίδη έχει έναν πολύ σημαντικό λόγο να χαμογελάει σήμερα, μετά την μεγάλη απώλεια του τραγουδιστή πριν από δυόμιση χρόνια

Βέβαια, δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για το που και τι ώρα θα γίνει το διπλό μυστήριο.

undefined

Αθηνά Παντελίδου: Μιλάει πρώτη φορά για τον Sin Boy! Αποκαλύπτει αν πήρε άδεια τελικά για το τραγούδι του Παντελίδη!

Η Αθηνά Παντελίδου μιλάει πρώτη φορά για τον Sin Boy και αποκαλύπτει αν πήρε τελικά άδεια για το τραγούδι του αδερφού της, Παντελή Παντελίδη ή όχι!

Στο τελευταίο του κομμάτι με τίτλο «Desole», ο Sin Boy χρησιμοποιεί ένα rif από το αγαπημένο και πασίγνωστο τραγούδι «Τα σχοινιά σου (Μένω εδώ)» του Παντελή Παντελίδη.

Συγκριμένα στο βίντεο κλιπ που ανέβηκε στο YouTube στις 27 Σεπτεμβρίου, στην έναρξη του ο Sin Boy περπατάει κρατώντας ένα μεγάλο παλιό κασετόφωνο, από τα ηχεία του οποίου ακούγεται ο Παντελής Παντελίδης να ερμηνεύει το ρεφρέν από το «Τα σχοινιά σου».

Αυτό το διάστημα έγινε έχει απασχολήσει το κατά πόσο ο ράπερ είχε την άδεια να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο απόσπασμα από το τραγούδι και αν πήρε την άδεια από την οικογένεια του τραγουδιστή.

Πωλίνα Φιλίππου: Τα «έσπασε» πριν τον γάμο με τον Παντελίδη! Πού έκανε bachelorette;

Το E- reportaz επικοινώνησε με τη μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά, και σύμγωνα με το ρεπορτάζ του δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ούτε δόθηκε άδεια, ούτε ζητήθηκε ποτέ άδεια από κανέναν. Καλό θα ήταν να μην διαδίδονται αυτά τα πράγματα».