Αντώνης Σρόιτερ: Το δημόσιο μήνυμα για την ζωή του - «Πριν πολλά χρόνια έγινε η πρώτη μου...»!

Η αποκάλυψη του παρουσιαστή!

Αντώνης Σρόιτερ: Το δημόσιο μήνυμα για την ζωή του - «Πριν πολλά χρόνια έγινε η πρώτη μου...»!

Ένα δημόσιο μήνυμα για την ζωή του, αλλά και γενικά θέλησε να στείλει ο Αντώνης Σρόιτερ μέσα από τα social media. «Πριν πολλά χρόνια έγινε η πρώτη μου...».

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος είναι ενεργός χρήστης του Instagram και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του.

Σε μια από τις τελευταίες του αναρτήσεις μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια αποκάλυψη για τη ζωή του.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Σαν σήμερα 12 Οκτωβρίου, πριν πολλαααα χρόνια έγινε η πρώτη μου πρόσληψη σε μέσο ενημέρωσης, εφημερίδα τοτε. Είχα κλείσει τότε, ενάμιση χρόνο μαθητευόμενος (άμισθος). Να κυνηγάτε τα όνειρά σας, όσο μακρινά και αν φαντάζουν. Να επιμένετε. Να δουλεύετε σκληρά. Να μην μασάτε απο εμπόδια και τρικλοποδιές. Όλα τα άλλα θα έρθουν. Άντε, πάμε για σύνταξη τώρα»

Αντώνης Σρόιτερ

Αντώνης Σρόιτερ: Καλεσμένη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha η... κόρη του!

Καλεσμένη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha tv βρέθηκε η κόρη του Αντώνη Σρόιτερ για πρώτη φορά και το αποκάλυψε ο ίδιος.

Ο παρουσιαστής έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά του και δεν το κρύβει, ενώ προσπαθεί να τα κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να τα προστατέψει.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μας ξάφνιασε, αφού δεν μας έχει συνηθίσει σε δημοσιεύσεις με τα παιδιά του.

Χθες, καλεσμένη στο δελτίο πήγε η κόρη του και τον βοήθησε να προετοιμαστεί. Στην ανάρτηση του έγραψε: «Απο αυτην την καρεκλα εχουν περασει πρωθυπουργοι, διεθνεις προσωπικοτητες, κορυφαιοι επιχειρηματιες. Η πιο σημαντικη προσκεκλημενη καθησε χθες. Και ο μπαμπας «ψαρωσε» για πρωτη φορα εντος studio ;) #mydoughtermylife»!

Αντώνης Σρόιτερ κόρη δελτίο alpha

Αντώνης Σρόιτερ - Ιωάννα Μπούκη: Παιχνίδια με τις κόρες τους στις νεροτσουλήθρες! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη, δεν σταμάτησαν τα παιχνίδια με τις κόρες τους στο πάρκο με τις νεροτσουλήθρες. Αποκλειστικές φωτογραφίες.

Σε διακοπές διαρκείας εξελίχθηκε το φετινό καλοκαίρι για την οικογένεια Σρόιτερ, αφού για αρκετές ημέρες το ζευγάρι βρισκόταν στην Πάρο απολαμβάνοντας τις πιο όμορφες και χαλαρές στιγμές μαζί με τις δύο κόρες του.

Αντώνης Σρόιτερ - Ιωάννα Μπούκη κόρες

Το καθημερινό πρόγραμμα ξεκινούσε από νωρίς το πρωί και μέχρι το απόγευμα όλη τους η προσοχή ήταν στραμμένη στα παιχνίδια μαζί με τη Νάντια και την Παυλίνα. Ο Αντώνης και η Ιωάννα, όπως βλέπουμε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU, δεν τους χάλασαν το χατίρι και τις πήγαν στο πάρκο με τις νεροτσουλήθρες, βοηθώντας είτε να βάλουν τα μικρά τους σωσίβια ή να καθίσουν στις λαστιχένιες κουλούρες με ασφάλεια. Έπαιξαν αρκετή ώρα μαζί τους αλλά και γέλασαν με τις μικρές γκάφες τους, αφού οι μικρές προσπαθούσαν αρχικά να μη γλιστρήσουν στο νερό.

Αντώνης Σρόιτερ - Ιωάννα Μπούκη κόρες

Οι διακοπές ολοκληρώθηκαν την Κυριακή και σύσσωμη η οικογένεια επέστρεψε στην Αθήνα. Εξάλλου, σε λίγες ημέρες, ο δημοσιογράφος θα είναι ξανά στις δημοσιογραφικές επάλξεις στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του Alpha για ενδέκατη συνεχή σεζόν.

Αντώνης Σρόιτερ - Ιωάννα Μπούκη κόρες

Αντώνης Σρόιτερ - Ιωάννα Μπούκη κόρες

Τρυφερός μπαμπάς, δεινός ψαράς!

Ο ίδιος λατρεύει τα σπορ και είναι φυσικό να θέλει να μεταδώσει αυτή την αγάπη και στις δύο κόρες του. Τον χειμώνα εξάλλου τις βοήθησε στα πρώτα μαθήματα σκι και τώρα το καλοκαίρι ήθελε να τις εξοικειώσει με το υγρό στοιχείο. Πάντως κάποια απογεύματα ο Αντώνης Σρόιτερ τα αφιέρωσε στο ψάρεμα και μαζί με φίλους του, έβαλε τη στολή του δύτη και ανοίχτηκε στο πέλαγος, βγάζοντας όχι απλώς... λαβράκι αλλά μεγάλα ψάρια αρκετών κιλών.

Αντώνης Σρόιτερ - Ιωάννα Μπούκη κόρες
Ετοιμασίες για το πάρτι γενεθλίων

Στις αρχές του Σεπτέμβρη ο δημοσιογράφος θα γιορτάσει τα 45α του γενέθλια και η Ιωάννα θα είναι και πάλι εκείνη που θα του ετοιμάσει το δώρο-έκπληξη όπως κάνει κάθε χρονιά. Φυσικά και αυτή η μέρα γιορτάζεται πάντα σε στενό φιλικό και οικογενειακό κύκλο, αλλά φροντίζουν κάθε φορά να κάνουν και κάτι ιδιαίτερο.

Αντώνης Σρόιτερ - Ιωάννα Μπούκη κόρες