The Voice - Highlights: Οι «ασκήσεις» της Ζουγανέλη και η συνάντηση του Λιανού!

Οι στιγμές που μας έκαναν εντύπωση από το χθεσινό επεισόδιο!

The Voice - Highlights: Οι «ασκήσεις» της Ζουγανέλη και η συνάντηση του Λιανού!

Όλα τα highlights από το επεισόδιο του The Voice! Οι «ασκήσεις» της Ζουγανέλη και η συνάντηση του Λιανού που μας τρέλαναν κανονικά!

Μια ατάκα για τους ντελιβεράδες πέταξε ο Πάνος Μουζουράκης σε διαγωνιζόμενο του The voice και τον έπιασε απροετοίμαστο, καθώς δεν το περίμενε,

Ο Δημήτρης δουλεύει τα τελευταία δύο χρόνια σε πιτσαρία και ανέβηκε στη σκηνή για να διεκδικήσει μια θέση.

Όλοι τους μίλησαν με τα καλύτερα λόγια αφού ενθουσιάστηκαν με τη φωνή του και το ταλέντο του. Πραγματικά από τα πρώτα λεπτά γύρισαν όλοι αμέσως κάτι που στις προηγούμενες διαγωνιζόμενες δεν το έκαναν!

Γιώργος Καπουτζίδης: Η συγκίνηση του για το «The Voice» και όσα αποκάλυψε για την αποχώρηση του Μαραβέγια!

Όταν ανέφερε πως δουλεύει σε πιτσαρία ο Πάνος Μουζουράκης έκανε ένα επικό σχόλιο για τους ντελιβεράδες, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν πρέπει να παραγγέλνουμε όταν βρέχει, κάτι που το έχει κάνει κι αυτός.

The Voice: Άφησε το δικηγορικό της γραφείο, ανέβηκε στην σκηνή και έκανε καρέκλες να γυρίσουν! (Βίντεο)

Παίκτρια άφησε το δικηγορικό της γραφείο, ανέβηκε στην σκηνή και έκανε καρέκλες να γυρίσουν με την φωνή της στο The Voice.

Η Χριστίνα Πετρή είναι δικηγόρος και εργάζεται σε μια μεγάλη εταιρία, ασκώντας με επιτυχία το επάγγελμά της. Τίποτα όμως δεν την σταμάτησε για να κατακτήσει το όνειρο της και μια θέση στο παιχνίδι μουσικής.

Όμορφη, εντυπωσιακή και ταλαντούχα. Η 29χρονη Χριστίνα δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές από την αρχή και όλα έδειχναν πως δεν θα γυρίσει κανείς.

The Voice: Η ατάκα του Μουζουράκη για τους... ντελιβεράδες που έπιασε απροετοίμαστο τον διαγωνιζόμενο! (Βίντεο)

Ο Σάκης Ρουβάς και η Ελεονώρα Ζουγανέλη τελευταία στιγμή έκαναν την ανατροπή και πάτησαν το κουμπί. Εκείνη δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της.

The Voice: Παπαρίζου και Ζουγανέλη ανέβηκαν στην σκηνή και έκαναν ασκήσεις για... γλουτούς!

Έλενα Παπαρίζου και Ελεονώρα Ζουγανέλη ανέβηκαν στην σκηνή του The Voice και έκαναν ασκήσεις για... γλουτούς μαζί με την παίκτρια.

Η Έλλη Πλατάνου κατάφερε να ξεσηκώσει κοινό και κριτές με την ενέργειά της αλλά και με την ιδιότητα της, αυτή της γυμνάστριας.

The Voice: Διαγωνιζόμενος ανέβηκε στην σκηνή και αποκάλυψε την συνάντηση του με τον Γιώργο Λιανό! (Βίντεο)

Όταν ανέφερε ότι είναι γυμνάστρια οι δυο κριτές ανέβηκαν μαζί της στην σκηνή και γυμνάστηκαν μαζί της κάνοντας ασκήσεις για γλουτούς.

Μάλιστα, επέλεξε να πάει με την ομάδα της Παπαρίζου!

undefined

undefined

undefined