Τόλης Βοσκόπουλος: Ο "πρίγκιπας της νύχτας" και η κούκλα κόρη του σε σπάνια εμφάνιση! Που ήταν η Γκερέκου;

Που τους "τσάκωσε" ο φακός;

Τόλης Βοσκόπουλος: Ο

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ή αλλιώς "πρίγκιπας της νύχτας" έκανε μια σπάνια εμφάνιση με την κούκλα κόρη του. Που ήταν η Άντζελα Γκερέκου;

Η Μαίρη φέτος έγινε 18 ετών, τελείωσε το λύκειο και ο μπαμπάς της δεν σταματάει να την καμαρώνει, καθώς είναι η μεγαλύτερη του αδυναμία.

Η Μαίρη δίνει συχνά το παρών στα κέντρα που εμφανίζεται ο πατέρας της, καθώς θέλει συνέχεια να βρίσκεται στο πλευρό του.

Αυτή τη φορά, το Τόλης Βοσκόπουλος τραγουδούσε στη σκηνή του θεάτρου Άλσος, και η κόρη του ανέβηκε πάνω τον αγκάλιασε και τον συνεχάρη πάρα πολύ θερμά. Ωστόσο, δεν είδαμε πουθενά σε φωτογραφίες την Άντζελα Γκερέκου.

Τόλη Βοσκόπουλος κόρη

Τόλη Βοσκόπουλος κόρη

Τόλη Βοσκόπουλος: Η συγκινητική στιγμή που τραγουδάει μαζί με την κόρη του!

Ο Τόλης Βοσκόπουλος βρέθηκε πάνω στην σκηνή με την κόρη του, τραγουδώντας μαζί σε μία συγκινητική στιγμή!

Τα πλάνα έπαιξαν στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Στην πρόσφατη συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου εκτυλίχθηκε μία συγκινητική στιγμή.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε μαζί με την κόρη του Μαρία πάνω στη σκηνή και τραγούδησαν μαζί.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ακούμπησε τρυφερά την Μαρία του στον ώμο, ενώ στο φινάλε του τραγουδιού πατέρας και κόρη έκαναν μία μεγάλη αγκαλιά.

Βοσκόπουλος-κόρηΒοσκόπουλος-κόρη

Αποκάλυψη "βόμβα": «Ο Βοσκόπουλος και η Γκερέκου με έσωσαν από τις ουσίες»

Για τους «αγγέλους» της ζωής του, την Άντζελα Γκερέκου και τον Τόλη Βοσκόπουλο, που τον έσωσαν από τα ναρκωτικά, μιλά πρώτη φορά ο Τάσος Καράμπελας!

Οι αποκαλύψεις στην Espresso του άλλοτε στιλίστα και πλέον designer συγκλονίζουν, καθώς η σκληρή μάχη που έδινε πριν από χρόνια με τις ουσίες κατέληξε σε ηρωική νίκη, με τη βοήθεια του λαμπερού ζευγαριού.

«Με αγκάλιασαν με ανθρωπιά κι αγάπη και μ’ επανέφεραν στη ζωή. Ούτε νοσοκομεία, ούτε κλινικές απεξάρτησης. Φύσηξαν μέσα μου ελπίδα και με σήκωσαν με δύναμη στα πόδια μου» αναφέρει ο Τάσος Καράμπελας γυρίζοντας το χρόνο πίσω στο δεκαετία του ’90.

«Ο πάλαι ποτέ συνεργάτης του περιοδικού Πάνθεον εκείνη την εποχή ήταν περιζήτητος στιλίστας σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό. Χωρίς ελεύθερο χρόνο για προσωπική ζωή, παρασύρθηκε στον ψεύτικο κόσμο των ναρκωτικών ως διέξοδο στις ευαισθησίες του.

«Μετά την επιστροφή μου από την Κύπρο, όπου έμεινα αρκετούς μήνες με ένα ηχηρό συμβόλαιο αρκετών εκατομμυρίων, έπεσα κατάκοπος στον καναπέ του σπιτιού μου και δεν ξανασηκώθηκα για έξι μήνες. Με τη δικαιολογία ότι ήθελα να ξεκουραστώ, βούλιαζα στα ναρκωτικά. Η Άντζελα είχε καταλάβει. Συχνά μου τηλεφωνούσε και με ρωτούσε διακριτικά πότε θα σηκωθώ. Έβρισκα δικαιολογίες, ώσπου μια μέρα με κάλεσε στη Γλυφάδα. «Θα αναλάβεις τον Τόλη Βοσκόπουλο» μου είπε κοφτά. Τότε ήταν ακόμα ζευγάρι».

Στο ραντεβού συζήτησαν για το εξώφυλλο του δίσκου με τίτλο «Μάτια φεγγάρια». «Η συνεργασία μας συνεχίστηκε και στις πίστες. Καιρό με τον καιρό ο Τόλης έγινε όχι πατέρας, αλλά φίλος και αδελφός. Οικογένεια. Ήταν πάντα πολύ διακριτικός, όταν δεν ήμουν καλά: «Βλέπω μαύρους κύκλους… Να ξεκουράζεσαι» με συμβούλευε. Δεν ξέρω αν του είχε μιλήσει η Γκερέκου για το πρόβλημα μου, αλλά ποτέ δεν άφησε ούτε υπονοούμενο».

Η λύτρωση του είχε ήδη αρχίσει. Το ζευγάρι δεν τον άφηνε λεπτό, του πρότεινε συνεχώς συνεργασίες, μηδενίζοντας κάθε ελεύθερο χρόνο για καταχρήσεις. «Κι έτσι σώθηκα. Τους είμαι ευγνώμων» αναφέρει συγκινημένος ο σχεδιαστής στην Δήμητρα Δάρδα και στην εφημερίδα Espresso.

TAGS