Τι συμβαίνει ανάμεσα σε Χρηστίδου - Κοκκίνου; Έκαναν unfollow η μία την άλλη!

Δεν κάνουν παρέα πλέον;

Τι συμβαίνει ανάμεσα σε Χρηστίδου - Κοκκίνου; Έκαναν unfollow η μία την άλλη!

Τι συμβαίνει ανάμεσα σε Σίσσυ Χρηστίδου και Έλλη Κοκκίνου; Έκαναν unfollow η μία την άλλη, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Τι και αν στο παρελθόν ήταν φίλες, όπως φαίνεται δεν κάνουν πλέον παρέα και ήρθε η απόδειξη.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Τσολάκη ανέφερε πως η Έλλη Κοκκίνου και η Σίσσυ Χρηστίδου έκαναν unfollow η μια την άλλη στο Instagram.

Μπορεί οι δυο τους να έκαναν πολύ παρέα, αλλά και κοινές διακοπές, αυτά πλέον ανήκουν στα παλιά.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Φτάσαμε στα πρόθυρα, έχουν επέμβει άνθρωποι...» Σοκ για την παρουσιάστρια!

Σοκ για την παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου! «Φτάσαμε στα πρόθυρα, έχουν επέμβει άνθρωποι...» ανέφερε μεταξύ άλλων στην εκπομπή της!

Τι συνέβη; Η αλήθεια είναι πως αυτή την αποκάλυψη, δεν την περιμέναμε! Το όλο θέμα ξεκίνησε όταν η παρέα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» παρουσίασαν διάφορες ειδήσεις που απασχόλησαν τα media την εβδομάδα που μας πέρασε.

Σίσσυ Χρηστίδου: Πιο αδυνατισμένη από ποτέ μετά τον χωρισμό από τον Θοδωρή Μαραντίνη! Βόλτα με τα παιδιά της...

Μία από αυτές λοιπόν, ήταν και ένα απρόοπτο που συνέβη στην δημοσιογράφο του NBC, Courtney Kube. Την ώρα που η δημοσιογράφος μετέδιδε σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση τι συμβαίνει στην Συρία, «εισέβαλε» το ένα από τα δύο παιδιά της στο στούντιο.

Η ίδια λοιπόν αναγκάστηκε να πει στο αέρα: «Συγγνώμη, τα παιδιά μου είναι εδώ. Τα έχω φέρει μαζί»!

Με αφορμή το παραπάνω γεγονός, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε την αποκάλυψη που μας άφησε κάγκελο μέχρι να καταλάβουμε τι εννοεί: «Να παραδεχτώ ότι σε αυτά τα πρόθυρα έχουμε φτάσει και εμείς πολλές φορές, αλλά έχουν επέμβει άνθρωποι…». Η ομάδα της φυσικά, ένα σοκ το έπαθε...

Σίσσυ Χρηστίδου: Άνοιξε την κρεβατοκάμαρα της! Τρελαθήκαμε με τον τοίχο!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μας άνοιξε την κρεβατοκάμαρα της και τρελαθήκαμε με τον έναν τοίχο, αυτό πίσω από το κρεβάτι της.

Η παρουσιάστρια είναι λάτρης των social media και συχνά μοιράζεται διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή, με αφορμή κιόλας το κανάλι που διατηρεί στο Youtube.

Αυτές τις ημέρες η Σίσσυ Χρηστίδου πέρασε μια μικρή γρίπη με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει κάποιες ημέρες στο κρεβάτι, προκειμένου να αναρρώσει.

Έτσι, το απόγευμα της Παρασκευής, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία από την κρεβατοκάμαρά της, ποζάροντας με το χαρτομάντιλο στο χέρι.

Σίσσυ Χρηστίδου κρεβατοκάμαρα

Σίσσυ Χρηστίδου: Μπήκε σε πισίνα με μαγιό, χωρίς ίχνος φίλτρου! Το αρετουσάριστο κορμί της!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μπήκε σε πισίνα με μαγιό, χωρίς ίχνος φίλτρου! Το αρετουσάριστο κορμί της σε φωτογραφία - απόδειξη!

Μετά το τέλος της εκπομπής της, η Σίσσυ πήρε το πρώτο αεροπλάνο και πήγε στην Κρήτη! Η παρουσιάστρια, θέλησε να παρατείνει λίγο ακόμα το καλοκαίρι της και μάλιστα έκανε και μπάνιο σε πισίνα!

Σίσσυ Χρηστίδου: «Τρελάθηκε» στον αέρα της εκπομπής της! «Χάνω την ψυχραιμία μου...»!

Η Σίσσυ, που φαίνεται εμφανώς ανανεωμένη ανέβασε και φωτογραφίες στο Instagram και όπως θα δείτε έχει αδυνατίσει αρκετά! Μπράβο βρε Σίσσυ μας! Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις: