Βασίλης Καρράς: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα! Θα τον δούμε στην τηλεόραση με ρόλο έκπληξη!

Πρόκειται να τον δούμε έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδέι!

Βασίλης Καρράς: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα! Θα τον δούμε στην τηλεόραση με ρόλο έκπληξη!

Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Βασίλη Καρρά. Θα τον δούμε στην τηλεόραση με ρόλο έκπληξη σε αγαπημένο πρόγραμμα.

Όπως έγινε γνωστό, και η Άντζελα Δημητρίου φαίνεται πως θα βρίσκεται στο πλευρό του, αφού είναι κοντά στην συμφωνία.

Το Just the Two of Us επιστρέφει από τον Ιανουάριο του 2020 με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, μέσα από την συχνότητα του Open και όπως αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη, ο Βασίλης Καρράς θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή.

Βασίλης Καρράς: Θύμα απαγωγής ο τραγουδιστής!

Σοκαριστική η είδηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας πως ο Βασίλης Καρράς, ο πασίγνωστος τραγουδιστής, είχε πέσει θύμα απαγωγής!

Η πληροφορία κυκλοφόρησε πριν από λίγο ώρες και εμείς δεν είχαμε παρά να την επιβεβαιώσουμε! Ο Βασίλης Καρράς έπεσε θύμα απαγωγής και μάλιστα όχι μια αλλά τρεις φορές!

Όσο για τις συνθήκες της απαγωγής; Τραγικές! Ο Βασίλης Καρράς περιγράφει τα όσα έζησε και πως κόντεψε να πάει στον άλλο κόσμο όταν απήχθη… από αγνώστους με σκοπό το κέρδος.

Τα λέει μόνος του σε συνέντευξη που δίνει στο Νίκο Κοκλώνη, ως καλεσμένος του αυτό το Σάββατο το βράδυ στο «Its show time» στο Open! Μάλιστα για το συγκεκριμένο συμβάν μιλάει και στο βιβλίο του που θα κυκλοφορήσει! Μια εκπομπή που δεν πρέπει να χάσετε!

Βασίλης Καρράς: Ετοιμάζει το πρώτο του βιβλίο και δεν φαντάζεστε που θα δοθούν τα έσοδα του!

Βίντεο ντοκουμέντο: Ο Βασίλης Καρράς λιώμα από το ποτό πίνει ουίσκι από την χούφτα του!

Τo Youweekly.gr ανακάλυψε ένα βίντεο που απεικονίζει τον Βασίλη Καρρά σε μια στιγμή τρελής διασκέδασης! Ήταν 3 χρόνια πριν όταν ο λαϊκός τραγουδιστής σε μια από τις νυχτερινές εξόδους του είχε βρεθεί στο κέντρο όπου εμφανιζόταν ο Χρήστος Πάζης και έγινε λιώμα.

Tη στιγμή που ο Πάζης τραγουδάει Καρρά και βρίσκεται στο πλάι του, ο «άρχοντας της νύχτας» πίνει ουίσκι από τις χούφτες του! Διασκέδασε με την ψυχή του πάντως.