Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Με φουσκωμένη κοιλίτσα σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης!

Στο πλευρό της η Βίκυ Καγιά!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Με φουσκωμένη κοιλίτσα σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης!

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ποζάρει έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Την βλέπουμε με φουσκωμένη κοιλίτσα και μάλιστα, σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης!

Η Ζενεβιέβ είναι το πρόσωπο του reality μόδας του Star, GNTM, που το twitter αγαπάει ιδιαίτερα για τις ατάκες του και τον εκρηκτικό χαρακτήρα που διαθέτει.

Στην προσωπική της ζωή η Ζενεβιέβ είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο Βασίλη Καρύδη και έχουν δυο παιδιά, ένα κορίτσι, τη Ροζαλία και ένα αγόρι, τον Μιχάλη.

GNTM: Έβαλε από νωρίς τις φωνές η Ζενεβιέβ! Έκραξε τα κορίτσια! (Βίντεο)

Η ίδια σήμερα έκανε διάφορα flashback και μάλιστα ανέβασε στα story της στο Instagram μια φωτογραφία που διανύει μία από τις δυο εγκυμοσύνες της και ποζάρει δίπλα στη Βίκυ Καγιά.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Με φουσκωμένη κοιλίτσα σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης!

GNTM: Μπήκε η Ζενεβιέβ στο σπίτι και τα κορίτσια παραλίγο να... παίξουν ξύλο! (Βίντεο)

Η Ζενεβιέβ μπήκε στο σπίτι του GNTM και τα κορίτσια παραλίγο να... παίξουν ξύλο μεταξύ τους μετά την ανακοίνωση της για την δοκιμασία.

Μερικές από τις διαγωνιζόμενες νευρίασαν και ξέσπασαν φωνάζοντας, ενώ άλλες ξέσπασαν σε κλάματα, με την Ζενεβιέβ να κάθεται να τις κοιτάει.

Μετά τις αντιδράσεις ορισμένων διαγωνιζόμενων για την τελική φωτογραφία τους που φτάνει στους κριτές, η Ζενεβιέβ Μαζαρί πέταξε το... μπαλάκι στα κορίτσια και τους ζήτησε, για πρώτη φορά στο GNTM, να αποφασίσουν οι ίδιες για τη φωτογραφία τους που θα κρίνει το μέλλον τους στο παιχνίδι.

GNTM: Τσακώθηκαν Ζενεβιέβ - Χριστοπούλου! Τους γύρισε την πλάτη την ώρα της δοκιμασίας! (Βίντεο)

Τσακώθηκαν στο σημερινό επεισόδιο του GNTM, η Ζενεβιέβ Μαζαρί με την Έλενα Χριστοπούλου, με την δεύτερη να γυρνάει την πλάτη της την ώρα της δοκιμασίας.

Όπως φαίνεται η Ζενεβιέβ από νωρίς σήμερα έχει τα νεύρα της, αφού νωρίτερα έβαλε τις φωνές στα κορίτσια, λόγω της χθεσινής δοκιμασίας.

«Αυτό το κορίτσι θέλει πολύ μάθημα», είπε η coach των κοριτσιών με την Ζενεβιέβ να απαντάει: «Δεν είμαστε φροντιστήριο».

Εκείνη τη στιγμή η Έλενα Χριστοπούλου φανερά εκνευρισμένη δήλωσε: «Μίλα για εσένα. Εσύ είσαι art director εγώ σου λέω θέλει μάθημα. Δεν ξέρει καθόλου. Είναι η πρώτη φορά. Δεν έρχονται για να μάθουν κιόλας; Αι παρατήστε με».