Μαρέβα Μητσοτάκη: Ο θάνατος που την συγκλόνισε! «Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους…»!

Τα συγκινητικά λόγια!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Ο θάνατος που την συγκλόνισε! «Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους…»!

Ο θάνατος που συγκλόνισε την Μαρέβα Μητσοτάκη και δεν μπορεί να το πιστέψει! Είπε μεταξύ άλλων: «Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους…»!

Ανείπωτη θλίψη στον κόσμο της μόδας και όχι μόνο προκαλεί η είδηση πως η σχεδιάστρια Σοφία Κοκοσαλάκη πέθανε σε ηλικία μόλις 47 ετών.

Από την ώρα που έγινε γνωστό το δυσάρεστο γεγονός, οι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου αποχαιρετούν τη Σοφία με τον δικό τους τρόπο.

Πριν λίγη ώρα, η Μαρέβα Μητσοτάκη με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είπε το δικό της «αντίο» στην Σοφία Κοκοσαλάκη.

Η σύζυγος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και επίσης σχεδιάστρια μόδας δεν μπορεί να πιστέψει ακόμη ότι η Σοφία έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή…

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά:

«Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους ότι έφυγες ταλαντούχα Σοφία μας. Θα μας λείψει πολύ το ζεστό χαμόγελο σου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Αχ Σοφία μας!».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Μαρέβα Μητσοτάκη: Ο θάνατος που την συγκλόνισε! «Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους…»!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Με εμφάνιση που δεν περιμέναμε στην έκθεση του Πρίγκιπα Νικόλαου!

Με εμφάνιση που δεν περιμέναμε στα εγκαίνια στην έκθεση του Πρίγκιπα Νικόλαου, βρέθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Η πρώτη κυρίας της χώρας έδωσες το παρών στο Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης και όπως ήταν λογικό τα φώτα έπεσαν πάνω της. Μαρέβα Μητσοτάκη: Με την πιο σικάτη εμφάνιση στο πλευρό του Κυριάκου!

Το βράδυ της Τρίτης, ο Πρίγκιπας Νικόλαος εγκαινίασε στο Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης, την έκθεση φωτογραφίας του «Aegean Desert» και πολλά λαμπερά ονόματα ήταν εκεί. Την Τετάρτη, βρέθηκαν στο Μουσείο και η Μαρέβα Μητσοτάκη μαζί με την Πρόεδρο του Συλλόγου Ελπίδα, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε να φορέσει ένα πιο casual outfit, κάτι που δεν περιμέναμε για την συγκεκριμένη βραδιά. Συνδύασε ένα χακί παντελόνι σε φαρδιά γραμμή με πουκαμίσα. Ενώ το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρα γυαλιά.

 Μαρέβα Μητσοτάκη

 Μαρέβα Μητσοτάκη

 Μαρέβα Μητσοτάκη

Από το πλευρό του Πρίγκιπα Νικόλαου δεν γινόταν να λείπει η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ

Τατιάνα Μπλάτνικ

Τατιάνα Μπλάτνικ

Νίκη Κεραμέως: Η υπουργός Παιδείας βάφτισε τον γιο της! "Έκλεψε" τα βλέμματα η Μαρέβα Μητσοτάκη!

"Έκλεψε" τα βλέμματα η Μαρέβα Μητσοτάκη την ημέρα που η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως βάπτισε τον γιο της! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Με συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου έμοιαζε το μεσημέρι της Κυριακής ο προαύλιος χώρος του Ιερού Ναού της Παναγίτσας στην Κηφισιά, καθώς η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως βάφτισε τον δεύτερο γιο της, που πήρε το όνομα Κωνσταντίνος.

Νίκης Καραμέως: Η υπουργός Παιδείας βάφτισε τον γιο της!

Τη χαρά της αλλά και του συζύγου της, δικηγόρου Δημήτρη Λουκά, μοιράστηκαν πολλοί συνάδελφοί της και στελέχη της κυβέρνησης, αλλά και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πήγε στην εκκλησία συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα. Ο πανέμορφος μικρός Κωνσταντίνος ήταν ένας πραγματικός... κύριος στη διάρκεια της βάφτισής του, έκλαψε ελάχιστα και στο πλευρό του, εκτός από τους γονείς του, είχε και τον μεγαλύτερο αδερφό του, τον τρίχρονο Λουκά. Η ευτυχής μαμά υπουργός λόγω της προεκλογικής περιόδου και της ανάληψης των νέων της καθηκόντων δεν είχε βρει τον χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη βάφτιση του μικρότερου γιου της, ο οποίος γιόρτασε πριν από τρεις μήνες τα πρώτα του γενέθλια, αλλά κατόρθωσε τελικά να τα προγραμματίσει όλα όπως έπρεπε. Έχοντας στην αγκαλιά της τον Κωνσταντίνο ήταν πολύ χαρούμενη αλλά και συγκινημένη όταν δεχόταν τις ευχές από φίλους και συναδέλφους της για να είναι ο γιος της καλότυχος και φωτισμένος!

Νίκης Καραμέως: Η υπουργός Παιδείας βάφτισε τον γιο της!

Έδωσαν τις ευχές τους

Νίκης Καραμέως: Η υπουργός Παιδείας βάφτισε τον γιο της!

Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του Μαρέβα, η οποία φορούσε μια ακόμη δημιουργία του οίκου της Zeus + Δione, έφτασαν από τους πρώτους στο μικρό εκκλησάκι για να παραστούν στο μυστήριο. Δύο ώρες νωρίτερα είχαν παρευρεθεί σε πρωινό γεύμα με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο, ο οποίος βρισκόταν για επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα. Το «παρών» έδωσε στη βάφτιση και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς (φωτό αριστερά).

Νέα σικ εμφάνιση της Μαρέβας Μητσοτάκη!

Νίκης Καραμέως: Η υπουργός Παιδείας βάφτισε τον γιο της!