Μάικλ Τζάκσον: Αποκάλυψη σοκ! «Ήταν ψυχικά άρρωστος και δεν μπορούσε κανείς τον βοηθήσει»!

Συγκλονιστική εξομολόγηση!

Μάικλ Τζάκσον: Αποκάλυψη σοκ! «Ήταν ψυχικά άρρωστος και δεν μπορούσε κανείς τον βοηθήσει»!

Αποκάλυψη σοκ για τον θρυλικό pop star, Μάικλ Τζάκσον! Μεταξύ άλλων ειπώθηκε: «Ήταν ψυχικά άρρωστος και δεν μπορούσε κανείς τον βοηθήσει»!

Ο Έλτον Τζον στα απομνημονεύματά του μιλάει μεταξύ άλλων και για τον Μάικλ Τζάκσον!

Συγκεκριμένα, το βιβλίο “Me”, αναμένεται να εκδοθεί στις 15 Οκτωβρίου ενώ στην δημοσιότητα κατάφερε να βγει ένα απόσπασμα το οποίο αναφέρεται στον Μάικλ Τζάκσον.

Αποκαλύπτει χαρακτηριστικά:

«Γνώριζα τον Μάικλ από τα 13 ή 14 του. Είχε εμφανιστεί με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ σε ένα σόου. Ήταν το πιο αξιολάτρευτο παιδί. Όμως καθώς περνούσαν τα χρόνια, ξεκίνησε να απομονώνεται από τον κόσμο, από την πραγματικότητα, όπως και ο Έλβις Πρίσλεϊ.

Ένας Θεός ξέρει τι συνέβαινε στο κεφάλι του, τι φάρμακα έπαιρνε. Κάθε φορά που τον έβλεπα τα τελευταία χρόνια της ζωής του, σκεφτόμουν πως το "καημένο το αγόρι είχε χάσει τα λογικά του". Ήταν ψυχικά άρρωστος και δεν μπορούσε κανείς τον βοηθήσει. Είχε χαθεί από τον κόσμο, περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που του έλεγαν αυτά που ήθελε να ακούσει. Πασίγνωστος τραγουδιστής ανατριχιάζει! «Μη με αφήσεις να πεθάνω, σε παρακαλώ»!

Ο Τζάκσον έδειχνε χάλια στο πάρτι και δεν ήθελε να φάει τίποτα, ούτε από τον προσωπικό του σεφ.

Μετά από λίγο, σηκώθηκε από το τραπέζι χωρίς λέξη και εξαφανίστηκε. Τελικά τον βρήκαμε δύο ώρες αργότερα στον χώρο που έμενε η οικιακή μου βοηθός. Η ίδια καθόταν εκεί και έβλεπε τον Μάικλ να παίζει βιντεοπαιχνίδια με τον γιο της. Για κάποιο λόγο, φαινόταν πως δεν μπορεί να συνυπάρχει με ενήλικες»

Μάικλ Τζάκσον: Αποκάλυψη σοκ! «Ήταν ψυχικά άρρωστος και δεν μπορούσε κανείς τον βοηθήσει»!

Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας τραγουδιστής: «Κήδεψα τη μητέρα μου και μετά έπεσα σε κώμα»!

Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας τραγουδιστής με την αποκάλυψη του. «Κήδεψα τη μητέρα μου και μετά έπεσα σε κώμα», αποκάλυψε.

Ο Λευτέρης Μυτιληναίος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού, όπου τους σόκαρε όλους με την αποκάλυψη για την απώλεια της μητέρας του.

Ποια μνήμη σου έχει μείνει ανεξίτηλη στο χρόνο;

Το χειρότερο ήταν να πεθάνει η μητέρα την ημέρα των Χριστουγέννων, την ώρα που τραγουδούσα. Πέθανε, πήγα στον Πειραιά, την κήδεψα, τραγούδησα και το ίδιο βράδυ… Μετά έπεσα σε κώμα, δεν το άντεξα, δεν είχα συναίσθηση του τι κάνω, κοιμόμουν δύο μέρες από την κούραση. Ήμουν στη Θεσσαλονίκη, τραγουδούσα και ο άνθρωπος που μου το είπε την ώρα εκείνη το έκανε φωναχτά. Ο κόσμος το πήρε χαμπάρι, εγώ άρχισα να κλαίω, αυτό ξεσήκωσε χειροκροτήματα, κάτι που δεν μου άρεσε, γιατί δεν συνάδει, την ώρα εκείνη είχα χάσει γονιό. Άντεξα γιατί ήμουν μικρός σε ηλικία, 20 χρονών.

τραγουδιστής κηδεία μητέρα