Δίνει μάχη με τον καρκίνο επιτυχημένος μουσικός! Το χειρουργείο και οι χημειοθεραπείες!

Η συγκλονιστική εξομολόγηση!

Δίνει μάχη με τον καρκίνο επιτυχημένος μουσικός! Το χειρουργείο και οι χημειοθεραπείες!

Μάχη με τον καρκίνο δίνει επιτυχημένος μουσικός και το αποκάλυψε δημόσια. Θα υποβληθεί σε χειρουργείο και χημειοθεραπείες.

Στιγμές αγωνίες περνάει η οικογένεια του, μετά την διάγνωση πως έχει καρκίνο στην γλώσσα, αλλά και στον φάρυγγα. Πολύ δύσκολες ώρες για πασίγνωστο ηθοποιό! Ο 17χρονος γιος του δίνει μάχη με τον καρκίνο!

Ο μουσικός φέρεται να έπαθε καρκίνο αυτής της μορφής επειδή συνήθιζε να βάζει στο στόμα του τη μεταλλική πένα με την οποία έπαιζε την κιθάρα.

«Χρησιμοποιούσα μεταλλικές πένες, που είναι από χαλκό και ορείχαλκο τις οποίες πάντα κρατούσα στα χείλη μου ακριβώς στο σημείο όπου έπαθα καρκίνο στη γλώσσα. Επιπλέον, κυριολεκτικά ζω μέσα σε στούντιο ηχογράφησης που είναι γεμάτο ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. Οπότε και αυτή είναι μια θεωρία. Δηλαδή, ήμουν καπνιστής και έπαιρνα ναρκωτικά, αλλά παράλληλα τα πνευμόνια μου είναι πεντακάθαρα. Αυτή είναι μια δική μου θεωρία, αλλά οι γιατροί λένε ότι είναι πιθανόν», ανέφερε σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Ο λόγος για τον Έντι Βαν Χάλεν, τον κιθαρίστα του συγκροτήματος Βαν Χάλεν, ο οποίο πρόκειται να ξεκινήσει χημειοθεραπείες και να υποβληθεί σε χειρουργείο.

καρκίνος γνωστός μουσικός

Δύσκολες ώρες για κορυφαία τραγουδίστρια! Ο πατέρας της έχει καρκίνο στον μαστό!

Δύσκολες ώρες βιώνει κορυφαία τραγουδίστρια, αφού ο πατέρας της έχει καρκίνο στον μαστό! Ο 67χρονος έκανε την αποκάλυψη την πρώτη ημέρα του Οκτωβρίου, μήνα για την ευαισθητοποίηση του καρκίνου του μαστού.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εκπομπή, ο 67χρονος πατέρας αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο του μαστού.

Πέθανε στα 57 της! Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο πασίγνωστη τραγουδίστρια...

Ο πατέρας της διάσημης σταρ έγινε γνωστός από την περίοδο που ήταν μανατζέρ της Beyonce, όταν εκείνη ήταν ακόμη μέλος του γνωστού συγκροτήματος Destiny’s Child το οποίο διαλύθηκε το 2016.

Δύσκολες ώρες για κορυφαία τραγουδίστρια! Ο πατέρας της έχει καρκίνο στον μαστό!

Το 2011 ο Mathew Knowles χώρισε με την επι 30 χρόνια σύζυγό του και μητέρα της Beyoncé, Tina ενώ δυο χρόνια μετά ξαναπαντρεύτηκε με την Gena Avery.

Συγκλονίζει πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια! «Στο μνημόσυνο της μητέρας μου μάθαμε ότι ο πατέρας μου έχει κι αυτός καρκίνο»!

Συγκλονίζει με την εξομολόγηση της Ελληνίδα τραγουδίστρια, αποκαλύπτοντας πως στο μνημόσυνο της μητέρας της μάθανε ότι ο πατέρας της έχει κι αυτός καρκίνο.

Τα λόγια της για τις τραγικές στιγμές συγκινούν.

Στην εφημερίδα Real και τη Νίκη Κώτσου έδωσε συνέντευξη η Αποστολία Ζώη.

Τραγουδίστρια καρκίνος

Έχεις διαχειριστεί την απώλεια του πατέρα σου;

Επειδή ήταν το ένα πάνω στο άλλο, ήταν πρώτα η μαμά και μετά ο μπαμπάς, αυτή τη στιγμή δεν έχω να αντιμετωπίσω μόνο την απώλεια. Η απώλεια έχει μια διαδικασία πολύ εσωτερική και είναι κάτι που ο καθένας το περνάει μόνος του. Αυτή τη στιγμή έχω να αντιμετωπίσω τον ξεριζωμό. Όταν δεν έχεις γονείς, περνάς σε ένα δεύτερο στάδιο, πιο βαθύ. Όταν έχασα τη μητέρα μου, αυτομαστιγωνόμουν. Μου πήρε πάρα πολύ καιρό να συνειδητοποιήσω ότι δεν ήμουν θεός για να τη σώσω.

Όταν έφυγε η μαμά μου, όμως, είχα έναν λόγο για να σηκωθώ από τον καναπέ μου. Να περνάω περισσότερο χρόνο με τον πατέρα μου. Στο μνημόσυνο της μητέρας μου μάθαμε για τον πατέρα μου ότι έχει κι αυτός καρκίνο. Ήταν μια τεράστια σφαλιάρα. Όταν έφυγε και ο μπαμπάς μου, είχα να ντιλάρω ένα καινούργιο δεδομένο: ότι δεν έχω γονείς. Δεν έχω φτάσει στο σημείο να αισθανθώ απελευθέρωση. Ακόμη ζω μια κατάσταση που έχει να κάνει με την ανασυγκρότησή μου.