Βασίλης Σπανούλης: Διασκέδαση μέχρι το πρωί μετά την είδηση της εγκυμοσύνης!

Ποιοι βρέθηκαν στο πλευρό του;

Βασίλης Σπανούλης: Διασκέδαση μέχρι το πρωί μετά την είδηση της εγκυμοσύνης!

Μέχρι το πρωί διασκέδασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο ο Βασίλης Σπανούλης, μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της Ολυμπίας Χοψονίδου.

Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδάκι και το βίντεο που δημοσίευσαν την ώρα της αποκάλυψης έχει παίξει παντού.

Το βράδυ της Παρασκευής ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού , Βασίλης Σπανούλης με τους συμπαίκτες του Κώστα Παπανικολάου, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Αντώνη Κόνιαρη, διασκέδασαν με τα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού στο FANTASIA , μετά τη νίκη τους επί της Βαλένθια, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ωστόσο, είχε και έναν παραπάνω λόγο να διασκεδάζει.

Βασίλης Σπανούλης διασκέδαση εγκυμοσύνη

Βασίλης Σπανούλης διασκέδαση εγκυμοσύνη

Δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό , ο ταλαντούχος Σταν Αντιπαριώτης καθώς και η Ήβη Αδάμου, ένα απ’ τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής ποπ σκηνής! Την πιο ξεχωριστή εμπειρία διασκέδασης έρχεται να συμπληρώσει η Animado, η Konnie Metaxa, η Ξένια Ντάνια, ο Dj Kas , οι Mc Mario & Tony.

Βασίλης Σπανούλης διασκέδαση εγκυμοσύνη

Βασίλης Σπανούλης: Δεν φαντάζεστε τι δώρο έκαναν στην εγκυμονούσα σύζυγο του και "τρελάθηκε"!

Δεν φαντάζεστε τι δώρο έκαναν στην εγκυμονούσα σύζυγο του Βασίλη Σπανούλη και "τρελάθηκε". Το δημόσιο ευχαριστώ!

Η Ολυμπία Χοψονίδου περιμένει το 6ο παιδάκι της και το ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες με ένα συγκινητικό βίντεο στο Instagram.

Από εκείνη την ημέρα δεν σταμάτησαν οι ευχές και τα δώρα.

Καλοί φίλοι του ζευγαριού, Γιάννης Μπουρούσης και Χριστίνα Ψωμιάδη θέλησαν να στείλουν ένα δώρο στην μέλλουσα μανούλα. Συγκεκριμένα, της έστειλαν τα αγαπημένα της σοκολατάκια.

Μάλιστα, τα τράβηξε φωτογραφία και έγραψε στο Instagram «Εγώ να ξέρετε έχω τρελαθεί τώρα. Ευχαριστώ για τα φανταστικά σοκολατάκια».

Βασίλης Σπανούλης Χοψονίδου έγκυος

Βασίλης Σπανούλης: Η απίστευτη ατάκα του Πρίντεζη για το 6ο παιδί - «Καμία κουβέντα στο σπίτι...»!

Μια απίστευτη ατάκα πέταξε ο Γιώργος Πρίντεζης στον Βασίλη Σπανούλη για το 6ο παιδί που περιμένει. «Καμία κουβέντα στο σπίτι...», είπε.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού της ομάδας του μπάσκετ και η σύζυγος του Ολυμπία Χοψονίδου περιμένουν με ανυπομονησία το νέο μέλος της οικογένειας τους, το οποίο θα είναι κοριτσάκι.

Σήμερα, στην «Φωλιά των κου κου» πρόβαλλαν ένα βίντεο με τις δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη και την ώρα που περνούσε ο Γιώργος Πρίντεζης από πίσω, πέταξε κορυφαία ατάκα.

«Καμιά κουβέντα δεν πρέπει να λένε στο σπίτι. Μόνο με τη Βαλέρια μιλάει» είπε με χιούμορ.