Ασύλληπτος θρήνος για γνωστό ηθοποιό! Πέθανε η κόρη του!

Υπέφερε από κρίσεις επιληψίας και από σπασμούς!

Ασύλληπτος θρήνος για γνωστό ηθοποιό! Πέθανε η κόρη του!

Έναν ασύλληπτο θρήνο περνάει γνωστός ηθοποιός. Πέθανε η κόρη του σε ηλικία μόλις 3 ετών μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τις τελευταίες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και υπέφερε από κρίσεις επιληψίας και από σπασμούς.

Με ανακοίνωσή του ανέφερε: «Ζητάμε από όλους να σεβαστούν την κατάσταση και το πένθος μας. Η μικρή μας κόρη δεν τα κατάφερε και είμαστε όλοι συντετριμμένοι». Πασίγνωστος ηθοποιός πήγε να αυτοκτονήσει! Έβαλε όπλο στο στόμα του ενώ...

Ο λόγος για την κόρη του Miguel Cervantes. Μπορεί η κόρη του να έδωσε μια δυνατή μάχη, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

ηθοποιός κόρη πέθανε

ηθοποιός κόρη πέθανε

Ασύλληπτη τραγωδία για γνωστό ηθοποιό! Η κόρη του πέθανε από σήψη!

Μια ασύλληπτη τραγωδία έζησε γνωστός ηθοποιός. Η δυο ετών κόρη του πέθανε από σήψη, κάτι το οποίο έχει κρύψει πίσω από ένα χαμόγελο.

Το άψυχο κορμί της, ανακάλυψε η αδερφή της, κάτι που κάνει πιο βαθιές της πληγές της οικογένειας του, αφού έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Κανείς δεν γνώρισε το τραγικό τέλος που θα είχε ένα απλό κρύωμα που ταλαιπωρούσε το δίχρονο κοριτσάκι. Οι γιατροί τους είπαν είχε πάθει κάποια λοίμωξη. Της έδωσαν μια αντιβίωση και της έδωσαν εξιτήριο.

Θλίψη! Πέθανε στα 3,5 της η κόρη γνωστού Έλληνα ποδοσφαιριστή!

Τα συμπτώματα όμως δεν υποχώρησαν με αποτέλεσμα να επιστρέψουν στο νοσοκομείο. Για δεύτερη φορά όμως οι γιατροί τους άφησαν να φύγουν.

Λίγες ώρες μετά η αδερφή της, την βρήκε νεκρή. Όπως αποδείχθηκε έξι μήνες μετά το θάνατο της η αιτία ήταν η σήψη.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός Jason Watkins, που θα υποδυθεί στη σειρά του Netflix τον Harold Wilson, σε συνέντευξη του. Το περιστατικό σημειώθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς του 2011.

ηθοποιό νεκρή κόρη από σήψη