Θλίψη! Έφυγε από την ζωή γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Μεγάλη απώλεια!

Θλίψη! Έφυγε από την ζωή γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Έφυγε από την ζωή προδομένος από την καρδιά του, γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος και επικρατεί θλίψη, αφήνοντας πίσω όμως ένα πλούσιο έργο για τη Στερεά Ελλάδα την οποία αγάπησε και υπηρέτησε.

Τιμήθηκε με το βραβείο «Βλάσσης Σωκρατείδης»(2014), για την έκδοση της μηνιαίας εφημερίδας «ΦΘΙΩΤΙΔΟΦΩΚΙΣ»(1960-2010) και του περιοδικού «ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ» από το 1969 μέχρι σήμερα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει σήμερα Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019 στις 3.0'0 το μεσημέρι στο Κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου - Δημοτικό Κοιμητήριο Νέας Φιλαδέλφειας. Στη φυλακή γνωστός δημοσιογράφος! Τι συνέβη;

Ο Ηλίας Ασημακόπουλος, «έφυγε» την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019...

Έφυγε από την ζωή γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος

Πένθος! Έφυγε από την ζωή σπουδαίος Έλληνας δημοσιογράφος!

Στο πένθος βυθίστηκε η Ελλάδα στην είδηση ότι έφυγε από την ζωή σπουδαίος Έλληνας δημοσιογράφος!

Ο γνωστός δημοσιογράφος ταλαιπωρείτο από ανίατη ασθένεια και τις τελευταίες δύο εβδομάδες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο

Σε ηλικία 70 ετών έφυγε από τη ζωή πριν από λίγη ώρα ο δημοσιογράφος Κώστας Καίσαρης. Ο γνωστός δημοσιογράφος ταλαιπωρείτο από ανίατη ασθένεια και τις τελευταίες δύο εβδομάδες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο.

Πένθος! Έφυγε από την ζωή σπουδαίος Έλληνας δημοσιογράφος!

Ο Καίσαρης ήταν ο εμβληματικός «Αποδυτηριάκιας» στην εφημερίδα «Φίλαθλος», σε μία από τις πιο διάσημες στήλες του αθλητικού Τύπου. Τα δύο τελευταία χρόνια εργαζόταν στην εφημερίδα «Τα Νέα». Σοκ! Νεκρός Έλληνας επιχειρηματίας!

Πηγή: ethnos.gr

Πένθος! Νεκρός στα 58 του Έλληνας επιχειρηματίας!

Νεκρός στα 58 του βρέθηκε Έλληνας επιχειρηματίας και στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του, οι φίλοι του, αλλά και όσοι τον γνώριζαν.

Απεβίωσε ο αρτοποιός Νικόλαος Ελευθ. Γριζόπουλος. Η κηδεία του τελέστηκε την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Ελασσόνα.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του την σύζυγό του Ρίκα Νικ. Γριζοπούλου, τα παιδιά του, τους γονείς του, αδέλφια και ανίψια.

Νεκρός στα 58 του Έλληνας επιχειρηματίας