Θεοφανία Παπαθωμά - Πασχάλης Τσαρούχας: Μας έδειξαν για πρώτη φορά τον γιο τους! Σε ποιον μοιάζει περισσότερο;

Εσείς τι λέτε;

Θεοφανία Παπαθωμά - Πασχάλης Τσαρούχας: Μας έδειξαν για πρώτη φορά τον γιο τους! Σε ποιον μοιάζει περισσότερο;

Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Πασχάλης Τσαρούχας μας έδειξαν για πρώτη φορά τον γιο τους. Σε ποιον μοιάζει περισσότερο;

Πατέρας και γιος έκαναν βρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης «Ως την άκρη του ονείρου» και πόζαραν στον φωτογραφικό μας φακό μαζί με την Κέλλυ Σταμουλάκου.

Ο γιος τον ηθοποιών, Αχιλλέας είναι 12 ετών και μοιάζει πολύ και στους δυο γονείς τους, λίγο περισσότερο όμως στον μπαμπά του.

Θεοφανία Παπαθωμά Πασχάλης Τσαρούχας γιος

«Το παιδί δεν έχει ανάγκη ούτε να το παραχαϊδέψεις, ούτε να το νταντέψεις. Έχει ανάγκη την αλήθεια για να μπορεί να τακτοποιήσει τον εαυτό του στη νέα κατάσταση. Αν δύο άνθρωποι έχουν καλή σχέση, δε θα πω ότι δε θα έχει κανένα πρόβλημα, αν μπορείς να το μηδενίσεις, αλλά φέρνεις τη συνθήκη σε μία ισορροπία.

Ο μικρός είναι τρελός με το αδερφάκι του. Απ’ όταν άρχισε να μιλάει ήθελε ένα αδερφάκι και είναι πολύ χαρούμενος. Είμαι κι εγώ πολύ χαρούμενος. Με τη Θεοφανία, τον Αχιλλέα, την μικρή την Αγάπη, αλλά και τον σύντροφο της Θεοφανίας είμαστε σαν οικογένεια», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του ο ηθοποιός.

Θεοφανία Παπαθωμά: Η αποκάλυψη για τον χωρισμό της με τον Πασχάλη Τσαρούχα! «Είναι θάνατος...» (Βίντεο)

Η Θεοφανία Παπαθωμά αποκάλυψε τα πάντα για τον χωρισμό της με τον Πασχάλη Τσαρούχα και περιέγραψε πως ήταν η συμβίωση με τον πετυχημένο ηθοποιό.

Μάλιστα πρόσθεσε πως μένανε στο ίδιο σπίτι επί 3 χρόνια σε διάσταση.

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha «Μετά τα Μεσάνυχτα» βρέθηκε η Θεοφανία Παπαθωμά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον Πασχάλη Τσαρούχα.

Αρχικά η ηθοποιός ανέφερε για τις επιδόσεις του πρώην άντρα της στο YFSF, λέγοντας: «Ο Πασχάλης είναι καταπληκτικός, ήξερα ότι μπορεί να τα κάνει αυτά, αλλά με εξέπληξε κι εμένα…».

Όσο για το πώς είναι οι σχέσεις τους τώρα, απάντησε: «Είμαστε πολύ καλά και συνεννοούμαστε άψογα, δεν έχουμε εντάσεις και κακίες, δεν κρατάμε τίποτα από το παρελθόν άσχημο».

Τέλος, για τον χωρισμό τους ανέφερε: «Δε νομίζω ότι δεν υπάρχει χωρισμός που δεν είναι επώδυνος, είναι ένας ξεριζωμός ένας θάνατος. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Βέβαια εμείς το κάναμε σταδιακά, μέναμε στο ίδιο σπίτι 3 χρόνια σε διάσταση και δεν είναι καθόλου εύκολο. Αν δεν είχαμε το παιδί θα είχαμε ίσως χωρίσει πολύ νωρίς. Όταν έχεις ένα παιδί προσπαθείς. Εγώ τουλάχιστον προσπάθησα».