Νίκος Καρβέλας: Αυτή είναι η γυναίκα που του "πήρε" το μυαλό μετά το διαζύγιο από την Αννίτα Πάνια!

Τρία χρόνια μετά είναι ξανά ερωτευμένος με καστανή καλλονή!

Νίκος Καρβέλας: Αυτή είναι η γυναίκα που του

Αυτή είναι η γυναίκα που πήρε το μυαλό του Νίκου Καρβέλα μετά το διαζύγιο από την Αννίτα Πάνια και την απόκτηση του γιου τους, Ανδρέα.

Τρία χρόνια μετά το τέλος της σχέσης του με την παρουσιάστρια - με την οποία κρατάει άψογες σχέσεις - είναι η πρώτη γυναίκα που εμφανίζει δημόσια.

Όπως φαίνεται, ο Νίκος Καρβέλας έχει βρει και πάλι τον έρωτα στα μάτια της καστανής γοητευτικής νέας συντρόφου του.

Οι φωτογράφοι, "τσάκωσαν" για πρώτη φορά τον στιχουργό - συνθέτη με νέα σύντροφο στο πλευρό του, κάτι που σχολίασε η ομάδα του Happy Day.

Νίκος Καρβέλας: Αγνώριστος στην φωτογραφία ταυτότητας! Θα πάθετε πλάκα με την ηλικία του...

Αγνώριστος είναι στην φωτογραφία ταυτότητας του ο Νίκος Καρβέλας! Θα πάθετε πλάκα,δε, με την ηλικία του... Δεν τον κάναμε για τόσο...

Δεκαετία του ΄80. Το περιοδικό "'Ένα" ζητάει από 11 γνωστά πρόσωπα της εποχής τις αστυνομικές ταυτότητές τους. Αυτοί δέχονται και οι ταυτότητες φωτογραφίζονται και δημοσιεύονται σε άρθρο του περιοδικού με τον τίτλο: "Ταυτότητα, παρακαλώ!".

Δείτε την ταυτότητα του Νίκου Καρβέλα όπως είχε δημοσιευτεί τότε...

Νίκος Καρβέλας: Οι πρώην του αγκαλιά! Αννίτα Πάνια και Άννα Βίσση σε φωτογραφία ντοκουμέντο!

Νίκος Καρβέλας: Αγνώριστος στην φωτογραφία ταυτότητας! Θα πάθετε πλάκα με την ηλικία του...

Νίκος Καρβέλας: Αγνώριστος στην φωτογραφία ταυτότητας! Θα πάθετε πλάκα με την ηλικία του...

Με βάση την ημερομηνία γέννησης ο Νίκος Καρβέλας σήμερα είναι 68 χρονών... Απίστευτο και δεν του φαίνεται...

Αννίτα Πάνια: Την σταμάτησαν αστυνομικοί και ο Νίκος Καρβέλας άρχισε να τους βρίζει! Αδιανόητο περιστατικό και διάλογοι στη φόρα

Χαμός με την Αννίτα Πάνια, αφού την σταμάτησαν αστυνομικοί και ο Νίκος Καρβέλας άρχισε να τους βρίζει! Αδιανόητο περιστατικό και διάλογοι στη φόρα που καίνε το ζευγάρι!

Το επεισόδιο που σημειώθηκε στις 12 Νοεμβρίου του 2008 με τον Νίκο Καρβέλα, την Αννίτα Πάνια και τους αστυνομικούς που τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο και ακολούθησε κινηματογραφική καταδίωξη στη Λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου, ήρθε η ώρα να πληρωθεί.

Μετά από 7 χρόνια, το ζευγάρι που μετά την ακινητοποίησή του από τους 4 αστυνομικούς οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και κατέθεσε μήνυση και αγωγή, όπως και οι αστυνομικοί, καλείται να πληρώσει 75 χιλιάδες ευρώ.

Η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, σύμφωνα με την espresso, βγήκε και το πρόστιμο που ανέρχεται στις 75 χιλιάδες ευρώ θα πληρωθεί ως εξής: 20.000 ευρώ για τους τρεις αστυνομικούς, 10.000 ευρώ για τον τέταρτο και 5.000 ευρώ για τη δικαστική δαπάνη.Τότε, οι αστυνομικοί στις καταθέσεις τους δήλωσαν: «Η Αναστασία Πάνια έκαμψε προς τα πάνω επιδεικτικά το μεσαίο δάχτυλο του χεριού της», ενώ όσον αφορά στον συνθέτη συμπλήρωσαν: «Μας έλεγε ”Ζητήστε μας συγγνώμη όσο έχετε καιρό, είμαι ο Καρβέλας και θα το μετανιώσετε…. Άντε γ@μ@θείτε καραγκιόζηδες”».

Το ζευγάρι είχε υποστηρίξει ότι πίστεψε πως δεν ήταν πραγματικοί αστυνομικοί, αλλά τρομοκράτες!